Elskerinne

11 kjendiser som gjorde ektefelle ut av elskerinnen

... og forble gift!

Publisert
Sist oppdatert

Vi har vel alle hørt vandrehistorier om en ektemann eller kone som har forelsket seg i en annen mens han eller hun har vært gift. Forelskelsen har ført til at ekteskapet er blitt oppløst, og vi som observerer bruddet fra sidelinjen har en tendens til å dømme det nye forholdet nord og ned.

«Det er jo ingen som gifter seg med elskerinnen eller elskeren og tror at forholdet skal vare!» tenker vi. Men i noen tilfeller er det nettopp dét som skjer. Under har vi listet ned 11 kjendispar som startet som en forbudt flørt - som endte i ekteskap.

LES OGSÅ: Disse kjendisene har aldri vært gift!

Vi har tatt en prat med sexologisk rådgiver Ulla Aasland, som driver sin egen privatpraksis i Porsgrunn, og hun forklarer at når man er i et parforhold har begge parter et ansvar for å vise og fortelle den andre parten om behov, ønsker og lyster. Dette er kanskje ekstra viktig når man har valgt å satse på «den nye kjærligheten».

EKSPERTEN: Sexolog og rådgiver Ulla Aasland. Foto: Hilde Brevig
EKSPERTEN: Sexolog og rådgiver Ulla Aasland. Foto: Hilde Brevig Vis mer

- Man har et ansvar om å kommunisere om hva som fungerer og hva som ikke fungerer så bra, og det er begge parters ansvar å finne frem til mulige tiltak for løsninger av utfordringer og problemer. Anse parforholdet som en arbeidsplass hvor man hele tiden må være bevisst å jobbe mot et felles mål. 

- Forelskelsen varer ikke evig, om man ikke lærer av feil man har gjort

Om det første forholdet har resultert i brudd på grunn av at man ikke har investert nok tid i parforholdet eller at man har jobbet mot ulike mål kan dette være en faktor å fokusere på i det nye forholdet, forklarer Aasland.

- Dersom man er forelsket og tenker at man endelig har funnet den rette -  kanskje etter at man har følt seg tilsidesatt og dårlig ivaretatt i det første forholdet - kan det være en overveldende følelse å være forelsket igjen. Forelskelsen varer ikke evig, og om man ikke har lært av feil man kanskje har gjort i det forrige forholdet, er det ikke sikkert at det nye forholdet blir noe bedre enn det første. 

1. Angelina Jolie (40) og Brad Pitt (52)

Dette er nok det Hollywood-paret de fleste av oss tenker på først, når det handler om elskerinne som ble kone-tematikken. Skuespiller Brad Pitt var nemlig gift med «Friends»-skuespiller Jennifer Aniston (47) da han falt for kollega Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. and Mrs. Smith» i 2004. Året etter var Hollywood-ekteskapet oppløst, og Brad og Angelina kunne endelig vise seg offentlig sammen. Paret giftet seg i en romantisk seremoni i Frankrike 23. august 2014. De har seks barn sammen, tre adopterte og tre biologiske.

2. Amber Heard (29) og Johnny Depp (52)

Ryktene vil ha det til at Hollywood-kjekkasen Depp og den 23 år yngre skuespilleren Amber Heard falt for hverandre da de spilte inn filmen «The Rum Diary» i 2011. Da var han i et forhold med den franske skuespilleren Vanessa Paradis (43), som han har to barn med. Forholdet tok slutt i 2012, etter 14 år. I februar 2015 giftet Amber og Depp seg i deres felles hjem i Los Angeles.

3. Prins Charles (67) og hertuginne Camilla (68)

Dette forholdet skapte megafurore på begynnelsen av 90-tallet, da det ble kjent at prins Charles av Storbritannia hadde vært utro mot sin kone prinsesse Diana på slutten av 80-tallet med Camilla Parker-Bowles (som han hadde datet i en kort periode på 70-tallet). En privat (og en smule pinlig) telefonsamtale mellom Charles og Camilla ble gjort offentlig i 1992, og bruddet mellom Charles og Diana var et faktum i 1996. Året etter omkom Diana i den tragiske bilulykken i Alma-tunnelen i Paris. Charles og Camilla giftet seg i en borgerlig seremoni i 1999 - 30 år etter at de innledet flørten dem i mellom for aller første gang.

4. Woody Allen (80) og Soon-Yi Previn (45)

Dette er kanskje det mest kontroversielle elskerinne-forholdene som eksisterer i Hollywood. Filmregissør Allen var nemlig samboer med skuespiller Mia Farrow (71) da han falt for hennes 21 år gamle adoptivdatter Soon-Yi. Hun er i dag 45 år, og mor til to av Woody Allens fem barn. Paret giftet seg i 1997.

5. Tom Brady (38) og Gisele Bündchen (35)

Det hotte superparet begynte å date i 2006, men det var én ting som ikke var helt optimalt - han var nemlig sammen med skuespiller Bridget Moynahan (44) (ja, hun som spilte Natasha, kona til Mr. Big, i «Sex og singelliv»). De to gjorde det slutt i desember 2006, og den brasilianske modellen og den amerikanske quarterbacken kunne endelig vise sin kjærlighet offentlig. Men - i februar kom Bridget med sjokknyheten om at hun var gravid med Bradys barn. I august ble lille John Edward Thomas Moynahan født, og han er siden blitt halvstorebror til Tom og Giseles to barn Benjamin (6) og Vivian (3).

6. Bruce Springsteen (66) og Patti Scialfa (62)

På midten av 80-tallet inngikk Bruce og Patti et musikalsk samarbeid, og til tross for at romantiske følelser oppsto dem i mellom så endte han opp med å gifte seg med Julianne Phillips (55) i 1985. Forholdet varte i fire år, og i 1991 seiret kjærligheten og Patti og Bruce inngikk ekteskap. Mange har reagert på at de to ble sammen så raskt etter at ekteskapet ble oppløst, men den populære artisten har tidligere forsvart forholdet i et intervju  med The Advocate: - Det er et rart at noen tror de har rett til å fortelle folk hvem de skal elske og hvem de ikke skal elske. Men sannheten er at jeg i bunn og grunn ignorerte hele greia så godt jeg kunne. Jeg sa:«Vel, alt jeg vet er at dette føles ekte, og det er mulig at jeg starter et stort rot her nå, men sånn er livet».

7. Julia Roberts (48) og Danny Moder (47)

Det er ikke bare foran kamera at kjærlighet kan oppstå - dét er skuespiller Julia Roberts og kameramann Danny Moder et levende eksempel på. Han sto nemlig bak kamera og filmet i forbindelse med innspillingen av «The Mexican» i 2000 da han falt for skjønnheten kjent fra kultfilmen «Pretty Woman». Da var han gift med den argentinske make up-artisten Vera Steimberg, mens Roberts var kjæreste med skuespiller Benjamin Pratt (52). Da bruddet mellom Vera og Danny var et faktum seks måneder senere troppet Julia opp i en t-skjorte med skriften «A Low Vera», som visstnok var en verbal langefinger til Vera som ikke ville skrive under på skilsmissepapirene. De giftet seg i 2002, og har tvillingbarna Hazel (11) og Phinnaeus (11), og Henry (8) sammen.

8. Tori Spelling (42) og Dean McDermott (49)

Nok et skuespillerpar som forelsket seg i kulissene. Det var nemlig under filmen «Mind Over Murder» fra 2005 at «Beverly Hills 90210»-stjernen falt for kollegaen, til tross for at både hun og han var gift på hver sin kant. Én måned etter at de Tori ble skilt fra dramatikeren Charlie Shanian (51).  Han har tidligere uttalt til GQ Magazine at han ble klar over konas utroskap via mediene: - Femten måneder inn i ekteskapet mitt bladde jeg i The National Enquirer og så bilder av kona mi som ga en annen mann en lap dance. Denne mannen var Dean McDermott, og nå har de to vært gift i ti år og har fire barn sammen.

9. Kelsey Grammer (61) og Kayte Walsh (36)

Det tok bare 14 dager fra «Fraiser»-skuespilleren og hans daværende kone Camille Grammer (47) skilte seg, til bryllupet mellom Kelsey og den 25 år yngre britiske flyvertinnen Kayte sto i 2011. Bryllupet ble holdt på luksuriøse Plaza Hotel i New York, og de to har siden blitt foreldre til to små barn. 61-åringen har siden bruddet med Camille uttalt at han angrer på at han ikke brøt forholdet før utroskapen begynte.

10. LeAnn Rimes (33) og Eddie Cibrian (42)

Nok et forhold som har blomstret fram etter samarbeid foran kamera. Det var i filmen «The Northern Lights» fra 2009 at artist og skuespiller LeAnn Rimes falt for kjekkasen Eddie Cibrian. Han var på det tidspunktet gift med the Real Housewives of Beverly Hills-stjernen Brandi Glanville (43), som han fikk to sønner med. Bryllupet sto i 2011, og LeAnn har siden overtatt ansvaret for Mason (12) og Jake (8). Til People sa hun følgende i 2010: - Jeg tar fullt ansvar for alt jeg har gjort. Jeg hater at folk ble såret, men jeg angrer ikke på utfallet.

11. Ethan Hawke (45) og Ryan Shawhughes (36)

Hawke var gift med skuespiller Uma Thurman (45) da han falt for - hold deg fast - ekteparets nanny! Den ni år yngre kvinnen Ryan Shawhughes hadde ansvar for parets to barn Levon (14) og Maya (17), da de to utviklet varme følelser for hverandre. I 2005 var skilsmissen et faktum, og tre år senere giftet Hawke seg med barnepiken. De har siden selv fått to barn.

Se stor bildekarusell av alle parene øverst i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer