Demi Moore:

11 kjendiskvinner som har datet (mye!) yngre menn

Den største aldersforskjellen er på hele 32 år.

FORETREKKER YNGRE MENN: Jennifer Lopez, Naomi Campbell og Jennifer Aniston. FOTO: Scanpix
FORETREKKER YNGRE MENN: Jennifer Lopez, Naomi Campbell og Jennifer Aniston. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Tradisjonelt er vi vant til at mannen i et forhold er eldre – akkurat hvor mye eldre varierer selvfølgelig – enn kvinnen. Dét har også vært det vanligste her til lands, men de siste årene har man sett en ny tendens vokse frem; nemlig at kvinner i stedet velger partnere som er yngre enn seg selv.

I dag er kvinnen eldre enn mannen i hvert femte inngåtte ekteskap i Norge.

– Det mener jeg skyldes at vi er mindre fordomsfulle, og lettere godtar for eksempel at hun er eldst, eller at store aldersforskjeller går begge veier. Færre oppfatter det som rart og unaturlig at kvinnen er eldst i forholdet, har psykolog og parterapeut Eva Tryti tidligere sagt til KK.

– Kvinner i dag har ofte god økonomi, utdannelse og karriere. Mange velger mer etter begjær og ikke så mye etter trygghet, fortsetter Tryti.

Og er det noen som virkelig ikke trenger å tenke på økonomien når det gjelder valg av partner, er det Hollywoods mange kjendiskvinner.

Vi har samlet 11 stjerner – noen hører vi på radioen, andre ser på vi på kinoskjermen eller i favorittserien vår på Netflix – som alle har datet (eller dater!) yngre menn:

LES OGSÅ: Dette er visstnok den «perfekte» aldersforskjellen

Jennifer Lopez (49) og Casper Smart (31)

J-Lo og Casper, som møttes mens sistnevnte jobbet som danser for «Jenny From The Block»-sangeren, var et par fra 2011 til 2016.

Alderforskjell: 18 år.

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

Heidi Klum (45) og Tom Kaulitz (29)

Heidi Klum fant nylig lykken med «Tokio Hotel»-artisten Tom Kaulitz – og det har gått veldig fort i svingene. Duoen bekreftet romansen i mars i fjor, og rakk å forlove seg innen året var omme.

Aldersforskjell: 16 år.

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

Kate Hudson (39) og Nick Jonas (26)

Kate Hudson og tidligere Disney-stjerne Nick Jonas ble fotografert sammen på flere dater og snakket varmt om hverandre i intervjuer, men forholdet utviklet seg aldri til noe mer.

I dag er Nick gift med den vakre skuespilleren Priyanka Chopra (som forøvrig også er eldre enn han med sine 36 år), mens Kate nyter livet som trebarnsmor med kjæresten Danny Fujikawa.

Aldersforskjell: 13 år.

LES OGSÅ: Kvinner med økonomisk stabilitet og seksuell erfaring er attraktive for unge menn

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

Demi Moore (56) og Ashton Kutcher (40)

Skuespillerparet møttes i 2003, og ble mann og kone to år senere – men lykken tok slutt i 2013.

(Pssst: Ashton er nå gift med Mila Kunis, som han møtte allerede i 1998, da de begge spilte i humorserien «That 70s Show».)

Aldersforskjell: 16 år.

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

Susan Sarandon (72) og Jonathan Bricklin (41)

Det vakte oppsikt da Susan Sarandon og Jonathan Bricklin, som var forretningspartneren hennes, ble kjærester i 2010. De gikk hver til sitt etter fem år sammen.

Aldersforskjell: 31 år.

FOTO: Skjermdump
FOTO: Skjermdump Vis mer

Naomi Campbell (48) og Liam Payne (25)

Foreløpig er den blomstrende romansen mellom supermodell Naomi Campbell og tidligere One Direction-stjerne Liam Payne bare basert på spekulasjoner, men vi er likevel ganske overbevist om at det er mer enn vennskap mellom duoen etter de la igjen kommentarer som «perfeksjon i menneskeform» og «vakker sjel» under hverandres bilder på Instagram...

Vi venter i spenning!

Aldersforskjell: 23 år.

LES OGSÅ: – Mange kvinner opplever å måtte forsvare valget om å være sammen med en yngre mann

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

Mariah Carey (48) og Nick Cannon (38)

Mariah Carey giftet seg med Nick Cannon etter bare åtte uker med dating. Lykken varte ikke, og det profilerte paret gjorde ble separert i 2014.

Aldersforskjell: 10 år.

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

Jennifer Aniston (49) og John Mayer (41)

Jennifer Aniston og musiker John Mayer var et par i omtrent et år før forholdet tok slutt i 2009. I dag er de begge single.

Aldersforskjell: 8 år.

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

Taylor Holland (76) og Sarah Paulson (44)

Det manglet ikke på hevede øyenbryn da forholdet mellom skuespillerne Taylor Holland og Sarah Paulson ble offentlig kjent i 2015.

«Jeg valgte ikke hvem jeg forelsket meg i, men jeg synes det er interessant at noen synes det er så merkelig. Jeg håper at mennesker som er redde for å bli dømt eller misforstått kan se på meg og mitt liv, og se at jeg lever så autentisk som mulig... Hvis dét kan inspirere noen, så er det en fin ting», har Sarah tidligere sagt til Elle.

Aldersforskjell: 32 år.

LES OGSÅ: – Jeg valgte å gi opp drømmen om å få barn

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

Madonna (60) og Jesus Luz (32)

Madonna har hatt flere romanser med (langt) yngre menn etter at ekteskapet med regissør Guy Ritchie tok slutt i 2008; et godt eksempel er Jesus Luz. Den legendariske sangeren datet modellen i to år, fra 2009 til 2011.

Aldersforskjell: 28 år.

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

Halle Berry (52) og Gabriel Aubry (42)

Halle Berry fikk datteren Nahla med den fransk-kanadiske modellen Gabriel Aubry i 2008. Duoen var kjærester i fem år før forholdet tok slutt.

Aldersforskjell: 10 år.

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer