Demi Moore:

11 kjendiskvinner som har datet (mye!) yngre menn

Den største aldersforskjellen er på hele 32 år.

FORETREKKER YNGRE MENN: Jennifer Lopez, Naomi Campbell og Jennifer Aniston. FOTO: Scanpix
FORETREKKER YNGRE MENN: Jennifer Lopez, Naomi Campbell og Jennifer Aniston. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Tradisjonelt er vi vant til at mannen i et forhold er eldre – akkurat hvor mye eldre varierer selvfølgelig – enn kvinnen. Dét har også vært det vanligste her til lands, men de siste årene har man sett en ny tendens vokse frem; nemlig at kvinner i stedet velger partnere som er yngre enn seg selv.

I dag er kvinnen eldre enn mannen i hvert femte inngåtte ekteskap i Norge.

– Det mener jeg skyldes at vi er mindre fordomsfulle, og lettere godtar for eksempel at hun er eldst, eller at store aldersforskjeller går begge veier. Færre oppfatter det som rart og unaturlig at kvinnen er eldst i forholdet, har psykolog og parterapeut Eva Tryti tidligere sagt til KK.

– Kvinner i dag har ofte god økonomi, utdannelse og karriere. Mange velger mer etter begjær og ikke så mye etter trygghet, fortsetter Tryti.

Og er det noen som virkelig ikke trenger å tenke på økonomien når det gjelder valg av partner, er det Hollywoods mange kjendiskvinner.

Vi har samlet 11 stjerner – noen hører vi på radioen, andre ser på vi på kinoskjermen eller i favorittserien vår på Netflix – som alle har datet (eller dater!) yngre menn:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer