Beyoncé:

11 superstjerner med skjulte talenter

Fra Angelina Jolie til Bruce Willis, og fra Rubix-kube til løvetemming.

SKJULT TALENT: Kendall Jenner, Beyoncé, og Angelina Jolie er ikke bare gode innenfor feltet de har valgt som karriere (respektivt modell, artist og skuespiller). FOTO: NTB Scanpix
SKJULT TALENT: Kendall Jenner, Beyoncé, og Angelina Jolie er ikke bare gode innenfor feltet de har valgt som karriere (respektivt modell, artist og skuespiller). FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Grunnen til at kjendiser har blitt nettopp kjendiser, er at de er spesielt gode i noe.(Noen mener at dét ikke gjelder Kardashian- og Jenner-slekten og at de bare er «kjent for å være kjent», men her må vi faktisk slå et slag for realityfamilien; Kylie Jenner er gründer og havnet i en alder 20 år av på Forbes' liste over verdens rikeste kvinner, Kendall Jenner gjør enorm suksess som modell, Kim Kardashian er en businesskvinne av rang, og Kris Jenner jobber som manager for hele gjengen – og det er nok alt annet enn enkelt...)Kanskje har de vakker sangstemme, kanskje gjør de en fantastisk jobb foran filmkameraene, eller kanskje briljerer de innenfor en idrettsgren. Men det er også flere superstjerner som har talent innenfor andre felt enn dét de har valgt som karriere.Vi har samlet elleve verdenskjente profiler som har talenter du (kanskje) ikke visste om:

LES OGSÅ: Dette var den mest populære filmen året du ble født

Christopher Walken: Løvetemmer

Skuespiller Christopher Walken står nok for en av listens desidert villeste talenter; han var nemlig med i et omreisende sirkus som 16-åring og jobbet som løvetemmer!«Løven var veldig søt. Sheba, het hun. Gammel dame. Kjempesnill. Hun kom og strøk seg langs benet mitt, som en huskatt», har stjernen tidligere uttalt i et intervju med IndieWire.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer