Beyoncé:

11 superstjerner med skjulte talenter

Fra Angelina Jolie til Bruce Willis, og fra Rubix-kube til løvetemming.

SKJULT TALENT: Kendall Jenner, Beyoncé, og Angelina Jolie er ikke bare gode innenfor feltet de har valgt som karriere (respektivt modell, artist og skuespiller). FOTO: NTB Scanpix
SKJULT TALENT: Kendall Jenner, Beyoncé, og Angelina Jolie er ikke bare gode innenfor feltet de har valgt som karriere (respektivt modell, artist og skuespiller). FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Grunnen til at kjendiser har blitt nettopp kjendiser, er at de er spesielt gode i noe.

(Noen mener at dét ikke gjelder Kardashian- og Jenner-slekten og at de bare er «kjent for å være kjent», men her må vi faktisk slå et slag for realityfamilien; Kylie Jenner er gründer og havnet i en alder 20 år av på Forbes' liste over verdens rikeste kvinner, Kendall Jenner gjør enorm suksess som modell, Kim Kardashian er en businesskvinne av rang, og Kris Jenner jobber som manager for hele gjengen – og det er nok alt annet enn enkelt...)

Kanskje har de vakker sangstemme, kanskje gjør de en fantastisk jobb foran filmkameraene, eller kanskje briljerer de innenfor en idrettsgren. Men det er også flere superstjerner som har talent innenfor andre felt enn dét de har valgt som karriere.

Vi har samlet elleve verdenskjente profiler som har talenter du (kanskje) ikke visste om:

LES OGSÅ: Dette var den mest populære filmen året du ble født

Christopher Walken: Løvetemmer

Skuespiller Christopher Walken står nok for en av listens desidert villeste talenter; han var nemlig med i et omreisende sirkus som 16-åring og jobbet som løvetemmer!

«Løven var veldig søt. Sheba, het hun. Gammel dame. Kjempesnill. Hun kom og strøk seg langs benet mitt, som en huskatt», har stjernen tidligere uttalt i et intervju med IndieWire.

Margot Robbie: Tatovør

OK, så er tatovør kanskje litt overdrevent, men Margot har gitt mange tatoveringer gjennom årene – rundt 100 faktisk.

Blant dem hun har tatovert er medskuespillerne sine i filmen Suicide Squad i 2016 og en heldig (?) produksjonsassistent hos talkshow-vert Graham Norton.

LES OGSÅ: Slik stjeler du Margot Robbies rød løper-look

Bruce Willis: Munnspill

«Die Hard»-stjernen har ved flere anledninger vist frem sitt talent på TV. Se et av klippene under:

Beyoncé: Fire på rad

Det var Kanye West som avslørte Beyoncés merkelige talent på sin gamle blogg; artistduoen hadde nemlig spilt fire på rad («Connect Four» på engelsk) mot hverandre på turné, og sistnevnte vant over «Gold Digger»-rapperen hele ni ganger.

Matthew Perry: Tennis

Han er best kjent som skuespiller og som Chandler Bing fra «Friends», men Matthew Perry har også talent på tennisbanen. Ifølge Tennis Canada trente Matthew opptil 10 timer om dagen som ung, og ble etter hvert rangert på topp som junior-spiller.

Kendall Jenner: Fuglelyder

Kendall Jenner gjør det bra foran kameraet og på catwalken, men visste du at hun er helt rå til å imitere fuglekvitring?

LES OGSÅ: Kendall Jenner dukket opp på rød løper med rumpa bar

Justin Bieber: Rubix-kube og trommer

Popstjernen kan (mye) mer enn å synge. I tillegg til å være en ivrig hockeyspiller og stå mye på skateboard, er han også rå på å løse Rubix-kube og spille trommer.

Se videoer av begge deler her:

Angelina Jolie: Pilot

Angelina Jolie fikk ifølge Marie Claire pilot-«lappen» i 2004, men viste ikke frem talentet for offentligheten før tidligere i år. Da medvirket hun i en ny dokumentar med David Attenborough i spissen, og i et av klippene flyr og lander skuespilleren et fly på besøk i Namibia.

Cara Delevingne: Beatboxing

Cara Delevingne er uten tvil et multitalent, og driver jobber både som modell og skuespiller, men hun er også god på beatboxing – og dét har hun bevist ved flere anledninger. Blant annet på besøk hos Jimmy Fallon i 2015:

LES OGSÅ: 7 kjendiskvinner som har gitt øyebrynene sine en real makeover

Emma Roberts: Gråtende baby

Listens merkeligste talent? Skuespiller Emma Roberts kan imitere en gråtende baby, og det høres nesten skummelt ekte ut. Sjekk selv:

Taylor Lautner: Karate

Før han startet skuespillerkarrieren i «Shark Boy and Lava Girl» i 2005, var Taylor Lautner – som er mest kjent for rollen som Jacob Black i samtlige «Twilight»-filmer – svært aktiv i kampsport. Han begynte med karate som 6-åring, og fikk svart belte to år senere.

LES OGSÅ: Selvforsvar er noe man bør lære i gymtimen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer