«Sex og singelliv»:

11 ting vi lærte av «Sex og singelliv»

Hvem ellers kan fortelle deg at tilfeldig sex er helt greit?

SEX OG SINGELLIV: Det er flere ting vi kan lære av Samatha, Carrie, Charlotte og Miranda. Foto: HBO
SEX OG SINGELLIV: Det er flere ting vi kan lære av Samatha, Carrie, Charlotte og Miranda. Foto: HBO Vis mer
Publisert

1. Venninner er noe av det viktigste du har

Samantha satt barnevakt for sønnen til Miranda, mens Charlotte lånte Carrie penger nok til at hun kunne kjøpe sin egen leilighet. Miranda støttet Charlotte gjennom depresjonen hun fikk da hun forsto at hun mest sannsynlig ikke kunne få barn. Carrie samlet alle jentene så de kunne støtte Miranda da moren hennes døde. Det er ingen tvil om at disse jentene alltid stiller opp for hverandre, uansett hva som skjer.

Denne serien handler til syvende og sist om vennskapet og kjærligheten disse jentene mellom, og ikke om mennene de dater underveis. Det er som Big sa til jentene selv: «Dere er hennes store kjærlighet, en mann er heldig som får komme på fjerdeplass».

LES OGSÅ: 6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

2. Gå etter det du vil ha

Samantha ventet flere timer i en restaurant for å ta med seg den kjekke servitøren hjem. Hun betalte til og med den andre damen som satt igjen, sånn at hun fikk ham for seg selv. Det var kanskje litt ekstremt, men det virket, og servitøren var ingen andre enn selveste Jerrod. Om du vil ha noe, må du gå etter det. Pssst, sjekk hvordan kjekkasen ser ut i dag!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer