«Sex og singelliv»:

11 ting vi lærte av «Sex og singelliv»

Hvem ellers kan fortelle deg at tilfeldig sex er helt greit?

SEX OG SINGELLIV: Det er flere ting vi kan lære av Samatha, Carrie, Charlotte og Miranda. Foto: HBO
SEX OG SINGELLIV: Det er flere ting vi kan lære av Samatha, Carrie, Charlotte og Miranda. Foto: HBO Vis mer
Publisert

1. Venninner er noe av det viktigste du har

Samantha satt barnevakt for sønnen til Miranda, mens Charlotte lånte Carrie penger nok til at hun kunne kjøpe sin egen leilighet. Miranda støttet Charlotte gjennom depresjonen hun fikk da hun forsto at hun mest sannsynlig ikke kunne få barn. Carrie samlet alle jentene så de kunne støtte Miranda da moren hennes døde. Det er ingen tvil om at disse jentene alltid stiller opp for hverandre, uansett hva som skjer.

Denne serien handler til syvende og sist om vennskapet og kjærligheten disse jentene mellom, og ikke om mennene de dater underveis. Det er som Big sa til jentene selv: «Dere er hennes store kjærlighet, en mann er heldig som får komme på fjerdeplass».

LES OGSÅ: 6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

2. Gå etter det du vil ha

Samantha ventet flere timer i en restaurant for å ta med seg den kjekke servitøren hjem. Hun betalte til og med den andre damen som satt igjen, sånn at hun fikk ham for seg selv. Det var kanskje litt ekstremt, men det virket, og servitøren var ingen andre enn selveste Jerrod. Om du vil ha noe, må du gå etter det. Pssst, sjekk hvordan kjekkasen ser ut i dag!

3. Utseende betyr ikke alt

Charlotte ville i utgangspunktet ikke gå på en date med med Harry Goldenblatt, men det tok ikke lang tid før hun fant ut at han faktisk var den store kjærligheten i hennes liv. Utseende er ikke alt!

LES OGSÅ: Deler godt bevart «Sex- og singelliv»-hemmelighet med fansen

SKEPTISK: Det var ikke kjærlighet ved første blikk mellom Harry og Charlotte. Foto: HBO
SKEPTISK: Det var ikke kjærlighet ved første blikk mellom Harry og Charlotte. Foto: HBO Vis mer

4. Du kan ikke styre skjebnen

Du kan ikke styre kjærligheten, og du kan ikke bestemme når du skal gifte deg eller få barn. Charlotte brukte så mye energi på å finne drømmemannen, bli gift, og få barn. Det var først når hun sluttet å lete at den mest usannsynlige kandidaten vant hjertet hennes, nemlig selveste Harry.

5. Du kommer til å oppleve en god del dårlige dates

Vi har ikke oversikt over hvor mange dårlige dates jentene i «Sex og singelliv» har vært på, men det er flere enn vi klarer å telle på to hender. Vi glemmer vel ingen Brad, som trodde kyssing innebar at man skulle slikke hele ansiktet rent. Takket være nettdating har sannsynligheten for dårlige dater kun gått oppover, så her har vi mye å glede oss til. Det er bare å forberede seg på en god del frosker, og vite at det kommer til å greit til slutt.

6. Ikke bry deg om hva andre mener om deg

Samantha har alltid vært en skikkelig badass. Hun lever livet på sine egne premisser, og lar ikke noen fortelle henne hva hun skal gjøre. Med egne ord sa hun «Jeg vil ikke dømmes av deg eller samfunnet. Jeg kler meg i hva jeg vil, og suger hvem jeg vil, så lenge jeg kan puste og knele».

LES OGSÅ: Husker du Brady Hobbes fra «Sex og singelliv»? Slik ser han ut i dag

VÆR DEG SELV: Samatha har aldri brydd seg om hva andre mener. Foto: HBO
VÆR DEG SELV: Samatha har aldri brydd seg om hva andre mener. Foto: HBO Vis mer

7. Du lærer av dine feil

Feilstegene dine er det som former deg, og alle gjør feil innimellom. Det er slik du lærer. Om Charlotte ikke hadde møtt Trey MacDougal hadde hun kanskje aldri funnet Harry. Eller enda verre, kanskje hun hadde møtt ham uten å gi ham en sjanse, fordi hun fremdeles jaktet på MacDougal-drømmen.

8. Tilfeldig sex er helt greit

Selv Charlotte overrasket jentene etter å ha gjort det slutt med MacDougal, og hun ytret ordene «Pokker også, jeg vil bare bli pult, skjønner du? Bare skikkelig pult!». Om det er noe du kan lære fra «Sex og Singelliv» så er det at du kan gjøre hva du vil med hvem du vil, uten å bli dømt for det.

9. Det er greit å prioritere seg selv

De sier at ekte kjærlighet er å elske noen høyere enn du elsker deg selv, men om du ikke er lykkelig, hvorfor skal du da være i et forhold? Det hjalp ikke at Jerrod var både søt og fantastisk. Uansett hvor høyt han og Samantha elsket hverandre, var det ikke riktig for Samatha. Hun elsket rett og slett seg selv mer.

LES OGSÅ: Slik ser «Sex- og singelliv»-damene ut i dag!

SELVREALISERING: Det er greit å elske seg selv. Noen ganger er det viktigere å ta vare på egne behov. Foto: HBO
SELVREALISERING: Det er greit å elske seg selv. Noen ganger er det viktigere å ta vare på egne behov. Foto: HBO Vis mer

10. Selv om du elsker noen, kan de være irriterende

Spesielt om du flytter inn sammen med dem. Aidan sitt forsøk på å fikse Carrie sin leilighet gikk raskt fra søtt til irriterende. Nøkkelen er og ikke la de små tingene ødelegge for kjærligheten, og huske hvorfor du ble forelsket i utgangspunktet.

11. Du må kunne tilgi

Miranda gjorde det slutt med Steve og takket nei til frieriet hans før hun innså at hun hadde gjort en feil. Steve var utro mot Miranda da de gikk gjennom en tøff periode i ekteskapet, og Miranda tilga ham. Vi gjør alle feil, og det å elske noen betyr at du godtar dem, også med feilene de gjør.

LES OGSÅ: Slik ser Carries flammer ut i dag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer