Disney Filmer

12 fantastiske Disney-filmer vi hadde «glemt»​​

Gjett om ikke vi skal se en av disse i kveld!

GLEMTE DISNEY KLASSIKERE: Bernard og Bianca fra 1977 vekker mange gode minner hos oss i redaksjonen.  Foto: Mary Evans Picture
GLEMTE DISNEY KLASSIKERE: Bernard og Bianca fra 1977 vekker mange gode minner hos oss i redaksjonen. Foto: Mary Evans Picture Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvilken Disney film er din favoritt -  Løvenes Konge, Jungelboken, Den lille havfruen, Skjønnheten og udryret eller kanskje Aladdin? Dette er alle klassikere de fleste av oss ikke kan få nok av - de har tross alt fengende sanger, elskverdige karakterer og gode historier. Men hva med de litt mindre populære Disney filmene, de som falt i skyggen av de store klassikerne? 

Ifølge Wikipedia finnes det i dag hele 56 Disney filmer (hvis vi teller med «Moana» som kommer på kino 23.november). Husker du alle sammen? Ikke vi heller! Derfor har vi laget en liste over 12 Disney filmer vi nesten hadde glemt at eksisterte. Gjett om ikke vi skal se en av disse i kveld! 

LES OGSÅ: 6 bøker du bør skynde deg å lese før de blir film!

1. Bernard & Bianca (1977) 

Handlingen til «Bernard & Bianca» bygger på to bøker av Margery Sharp: «The Rescuers» og «Miss Bianca». Historien handler om den foreldreløse jenta Penny som blir kidnappet av den onde juveltyven Madame Medusa som bor på en husbåt ute i sumpene. Hun ønsker å senke Penny ned i en brønn hvor det ligger en verdifull diamant ved navn «Djevelens øye». Penny har det ikke bra ombord i husbåten og sender av sted en flaskepost med bønn om hjelp. Flaskeposten blir funnet av en liten internasjonal brigade som er i samme bygning som FN i New York. Sammen drar Bernard og den vakre miss Bianca av sted til sumpene for redde Penny.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer