Kardashians:

13 år siden premieren. Nå er det slutt

- Uten «Keeping Up With The Kardashians» ville jeg ikke vært der jeg er i dag.

SLUTT FOR KARDASHIANS: Etter 20 sesonger, takker Kardashian-familien for seg. FOTO: E!
SLUTT FOR KARDASHIANS: Etter 20 sesonger, takker Kardashian-familien for seg. FOTO: E! Vis mer
Publisert

Det er nok ikke bare meg som har fulgt familien Kardashians år etter år gjennom tv-skjermen, er det vel?

Gjennom 20 sesonger og hundrevis av episoder har vi vært fluen på veggen hos den berømte familien. Første episode av gjengens helt egne realityprogram, «Keeping up with The Kardashians» kom på lufta i 2007, og fansen har fått bli med dem gjennom utallige opp- og nedturer siden den gang: forhastede giftermål og påfølgende skilsmisser, utroskap, høylytte krangler, fødsler, bilulykker, et væpnet ran ... Ja, listen er lang!

Men nå er det slutt. Siste sesong av «Keeping Up With The Kardashians» kommer i 2021.

«HVA GJØR DU?»: En fornyet utgave av et gammelt, ikonisk Kardashian-klipp går viralt. Video: Rød Løper Vis mer

- Denne serien har gjort oss til de vi er

- Til alle våre fans. Det er med tungt hjerte at vi har tatt den vanskelige beslutningen om å si farvel til «Keeping Up With The Kardashians», skriver hovedpersonen Kim Kardashian på Instagram og legger til:

- Uten «Keeping Up With The Kardashians» ville jeg ikke vært der jeg er i dag. Jeg er så utrolig takknemlig overfor alle som har sett på og støttet meg og familien min de siste 14 årene. Denne serien har gjort oss til de vi er, og jeg vil for alltid stå i gjeld til alle som har spilt en rolle i å skape våre karrierer, og forandret vårt liv for alltid.

Mye har skjedd med kjendisfamilien etter 13 år på skjermen. I tillegg til å være kjent for de dramatiske og morsomme episodene vi har sett på tv, har flere av familiemedlemmene skapt sitt helt eget imperium. Og mange av oss følger med på livene deres gjennom sosiale medier.

KARDASHIANS: Hele søskenflokken (minus bror Robert Kardashian) samlet på rød løper i 2011. FOTO: NTB scanpix
KARDASHIANS: Hele søskenflokken (minus bror Robert Kardashian) samlet på rød løper i 2011. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Siden første sesong kom ut, har for eksempel Kylie Jenner blitt utnevnt til verdens yngste dollarmilliardær av Forbes (som senere trukket tilbake, da hun visst «bare» god for 900 millioner dollar...). Formuen hennes kommer først og fremst fra skjønnhetsmerket hun er gründeren bak: Kylie Cosmetics.

Kim Kardashian, som startet karrieren som en ung og lovende stylist for andre superstjerner, har siden starten i 2007 kanskje blitt en av verdens mest kjente kvinner. Fra å gjøre utallige fotoshoots for ulike magasiner og merker, har hun også lansert sitt eget merke innenfor sminke og selvpleie, KKW, som rives vekk fra hyllene gang på gang. I tillegg har firebarnsmoren en kolleksjon med bikinier, undertøy og hold-in-plagg under navnet SKIMS.

Den eldste i søskenflokken, Kourtney Kardashian, som i fjor vurderte å trekke seg fra reality-programmet, har startet livsstilsnettstedet Poosh og gjør stor suksess med det. Khloé Kardashian, som gjennom 20 sesonger, har vært den morsomme søsteren, styrer blant annet klesmerket Good American. Kendall Jenner har på sin side valgt en litt annen rute; hun er nemlig en av verdens mest ettertraktede modeller for øyeblikket og har vært det i noen år allerede.

13 år siden premieren. Nå er det slutt

Mange fans er sjokkert og lei seg over at familien nå ikke skal la oss følge livene deres via tv-skjermen lenger, men kjenner vi de rett, vil det nok komme mer fra Kardashian-kanten.

Tidligere i år ble det blant annet kjent at Kim Kardashian har fått en podcast-avtale med Spotify. I tillegg har hun hatt tv-serien «Kim Kardashian-West: The Justice Project».

Så hva blir det neste for de berømte søstrene? Vi er ganske sikre på at vi vil se mer av dem i andre kanaler etter sesongslutt neste år. Og kanskje det vil komme en velkjent spin-off i nærmeste fremtid? Tiden vil vise ...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer