«Keeping Up With The Kardashians»:

13 år siden premieren: Slik så Kardashian-familien ut i første sesong

Vi klarer ikke bestemme oss for hvem som har forandret seg mest!

DEN GANG DA: Slik så det ut da den første sesongen av «Keeping Up With The Kardashians» kom på lufta i 2007. FOTO: E!
DEN GANG DA: Slik så det ut da den første sesongen av «Keeping Up With The Kardashians» kom på lufta i 2007. FOTO: E! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den første episoden av «Keeping Up With The Kardashians» ble sendt på TV i 2007, var Kim Kardashian en ung og lovende stylist for andre superstjerner. Siden den gang har mye skjedd...I dag må Kardashian- og Jenner-familien sies å være verdens mest berømte familie.I tillegg til å være kjent for de ofte dramatiske scenene som utspiller seg på skjermen i gjengens populære realityserie, har flere av familiemedlemmene skapt sitt helt eget imperium.

Siden første sesong kom ut, har for eksempel Kylie Jenner blitt utnevnt til verdens yngste dollarmilliardær av Forbes (dét ble dog trukket tilbake tidligere i år – hun er visst «bare» god for 900 millioner dollar...). Formuen hennes kommer først og fremst fra skjønnhetsmerket hun er gründeren bak: Kylie Cosmetics.

Storesøster Kim Kardashian har også lansert sitt eget merke innenfor sminke og selvpleie, KKW, som rives vekk fra hyllene gang på gang. I tillegg har firebarnsmoren en kolleksjon med bikinier, undertøy og hold-in-plagg under navnet SKIMS.

Den eldste i søskenflokken, Kourtney Kardashian, har startet livsstilsnettstedet Poosh og gjør stor suksess med dét, mens Khloé Kardashian blant annet styrer jeansmerket Good American.Kendall Jenner har på sin side valgt en litt annen rute; hun er nemlig en av verdens mest ettertraktede modeller for øyeblikket og har vært det i noen år allerede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer