«Keeping Up With The Kardashians»:

13 år siden premieren: Slik så Kardashian-familien ut i første sesong

Vi klarer ikke bestemme oss for hvem som har forandret seg mest!

DEN GANG DA: Slik så det ut da den første sesongen av «Keeping Up With The Kardashians» kom på lufta i 2007. FOTO: E!
DEN GANG DA: Slik så det ut da den første sesongen av «Keeping Up With The Kardashians» kom på lufta i 2007. FOTO: E! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den første episoden av «Keeping Up With The Kardashians» ble sendt på TV i 2007, var Kim Kardashian en ung og lovende stylist for andre superstjerner. Siden den gang har mye skjedd...

I dag må Kardashian- og Jenner-familien sies å være verdens mest berømte familie.

I tillegg til å være kjent for de ofte dramatiske scenene som utspiller seg på skjermen i gjengens populære realityserie, har flere av familiemedlemmene skapt sitt helt eget imperium.


Siden første sesong kom ut, har for eksempel Kylie Jenner blitt utnevnt til verdens yngste dollarmilliardær av Forbes (dét ble dog trukket tilbake tidligere i år – hun er visst «bare» god for 900 millioner dollar...). Formuen hennes kommer først og fremst fra skjønnhetsmerket hun er gründeren bak: Kylie Cosmetics.

Storesøster Kim Kardashian har også lansert sitt eget merke innenfor sminke og selvpleie, KKW, som rives vekk fra hyllene gang på gang. I tillegg har firebarnsmoren en kolleksjon med bikinier, undertøy og hold-in-plagg under navnet SKIMS.

Den eldste i søskenflokken, Kourtney Kardashian, har startet livsstilsnettstedet Poosh og gjør stor suksess med dét, mens Khloé Kardashian blant annet styrer jeansmerket Good American.

Kendall Jenner har på sin side valgt en litt annen rute; hun er nemlig en av verdens mest ettertraktede modeller for øyeblikket og har vært det i noen år allerede.

LES OGSÅ: Så mye tjener Kardashian-søstrene på Instagram

Se hvert familiemedlemmenes forandring fra den aller første til den nyeste sesongen (som er den 18. i rekken!) av «Keeping Up With The Kardashians» under.

Kris Jenner (64)

Kvinnen som startet det hele – kvinnen den enorme suksessen kan spores tilbake til – er gjengens mamma og manager: Kris Jenner. I dag er hun 64 år gammel, men ser nesten yngre ut enn da hun først dukket opp på skjermen for 13 år siden.

MOMAGER: Det er kanskje ikke så rart at Kris Jenner så eldre ut i første sesong enn i dag; hun har tross alt vært åpen om at hun har fikset en del på utseendet. FOTO: E! News
MOMAGER: Det er kanskje ikke så rart at Kris Jenner så eldre ut i første sesong enn i dag; hun har tross alt vært åpen om at hun har fikset en del på utseendet. FOTO: E! News Vis mer

Caitlyn Jenner (70)

I 2015 bekreftet den tidligere OL-vinneren Bruce Jenner, via et nydelig Vanity Fair-cover, at hun var kvinne. På grunn av diverse intervjuer Caitlyn gjorde i kjølvannet av avsløringen, ble forholdet med stedøtrene hun hadde oppdratt fra de var små – Kim, Khloé og Kourtney – mer anstrengt.

Kardashian-trioen mener at Caitlyn snakket stygt om moren deres, Kris Jenner, ved enhver anledning. Caitlyn fastholder på sin side at hun bare forteller historien sin fra sitt synspunkt og at dét må være lov.

DA OG NÅ: Caitlyn Jenner – tidligere Bruce Jenner – må naturlig nok sies å være den som har forandret seg mest utseendemessig. FOTO: E! News
DA OG NÅ: Caitlyn Jenner – tidligere Bruce Jenner – må naturlig nok sies å være den som har forandret seg mest utseendemessig. FOTO: E! News Vis mer


Kourtney Kardashian (41)

Den eldste av Kardashian- og Jenner-søstrene, er 41 år gamle Kourtney. De første sesongene tok hun mye plass i «Keeping Up With The Kardashians» – blant annet var det alltid knyttet spenning til forholdet hennes med av-og-på-kjæresten Scott Disick – men med årene har det blitt mindre og mindre skjermtid på stjernen.

Nylig avslørte Kourtney at dét var hennes eget valg. Faktisk har hun flere ganger hintet om at hun ønsker å trekke seg helt fra serien!

Grunnen skal være at hun ønsker å fokusere mer på å være mor og dyrke lidenskapsprosjektet Poosh; et livsstilsnettsted hun lanserte i fjor.

Pssst: Etter noen år fra hverandre, ryktes det nå at Kourtney og Scott Disick har funnet tilbake til hverandre! Eks-kjærestene har tre barn sammen.

STORESØSTER: Den eldste av Kardashian-søstrene, Kourtney, har forandret seg lite på 12 år. FOTO: E! News
STORESØSTER: Den eldste av Kardashian-søstrene, Kourtney, har forandret seg lite på 12 år. FOTO: E! News Vis mer

Kim Kardashian (39)

Selv etter et drøyt tiår på skjermen og med fire søstre som gjør enorm suksess på andre fronter, har Kim Kardashian klart å opprettholde statusen som kjendisfamiliens aller mest berømte.

DA OG NÅ: Kim Kardashian i 2007 versus 2020. FOTO: E! News
DA OG NÅ: Kim Kardashian i 2007 versus 2020. FOTO: E! News Vis mer

Det har skjedd mye i den nå 39 år gamle stjernens liv siden første «Keeping Up With The Kardashians»-episode kom på lufta. Hun har blant annet giftet seg og skilt seg 72 dager senere, giftet seg på ny, fått fire barn...

I oktober 2016 ble hun offer for et brutalt ran da hun besøkte Paris i forbindelse med moteuka. Se realitymogulen fortelle om den traumatiske hendelsen i videoen under:


Den siste ukene har det også stormet ekstra mye rundt Kim. Over flere dager har nemlig ektemannen hennes, rapper Kanye West (43), delt flere usammenhengende og oppsiktsvekkende meldinger på Twitter.

Han kaller blant annet svigermoren Kris Jenner for Kris Jong-Un og sier han har prøvd å skille seg fra Kim i lang tid. Han skriver også at kona har prøvd å få ham tvangsinnlagt.

Kort tid senere unnskyldte han seg og ba om tilgivelse.


Kim tok selv bladet fra munnen ved å dele en uttalelse på Instagram. Her bekreftet hun at Kanye er bipolar og at hun føler seg maktesløs fordi hun ikke kan skaffe ham hjelp med mindre han selv ønsker det.

Avslutningsvis ba stjernen om privatliv fra presse og fans. Trykk på bildet under for å se meldingen i sin helhet:

13 år siden premieren: Slik så Kardashian-familien ut i første sesong

Khloé Kardashian (36)

Også Khloé Kardashian har fått mye spalteplass i mediene de siste årene.

Det toppet seg da en avslørende video – hvor han kysset, befølte og flørtet med to kvinner på et utested – av kjæresten Tristan Thompson (29) ble lekket i 2018. Det sjokkerende klippet ble offentliggjort bare noen få dager før Khloé fødte parets første barn.

Realitystjernen ga Thompson en ny sjanse, men ett år senere raknet forholdet på ny da den profesjonelle basketballspilleren var utro nok en gang.

I tillegg til å ha et turbulent kjærlighetsliv, får Khloé også mye oppmerksomhet for sitt tilsynelatende evig-forandrende utseende. Hun blir støtt og stadig anklaget for å retusjere seg til det ugjenkjennelige.

ANNERLEDES: Khloé Kardashian har gjennomgått en totalforvandling siden første «Keeping Up With The Kardashians»-sesong. Bildet til høyre skapte storm på nettet – man kjenner henne tross alt nesten ikke igjen? FOTO: E! News
ANNERLEDES: Khloé Kardashian har gjennomgått en totalforvandling siden første «Keeping Up With The Kardashians»-sesong. Bildet til høyre skapte storm på nettet – man kjenner henne tross alt nesten ikke igjen? FOTO: E! News Vis mer

Robert Kardashian (33)

Rob Kardashian var en stor del av «Keeping Up With The Kardashians» de første sesongene, men ble mer og mer fraværende. I dag viser han seg sjeldent offentlig.

I 2016 ble han far til lille Dream Renée (3).

MEDIESKY: Robert Kardashian da og nå. 33-åringen viser seg sjelden offentlig, og dermed er bildet til høyre fra 2017. FOTO: E! News og Scanpix
MEDIESKY: Robert Kardashian da og nå. 33-åringen viser seg sjelden offentlig, og dermed er bildet til høyre fra 2017. FOTO: E! News og Scanpix Vis mer

Kendall Jenner (24)

Kendall var bare 13 år gammel i første «Keeping Up With The Kardashians»-sesong. I dag er hun 24 år og blant verdens mest populære modeller.

Den langbeinte 23-åringen har gått nedover catwalken for alle de største motehusene og har blant annet posert på forsiden av Vogue, ELLE, Harpers Bazaar og Glamour.

LES OGSÅ: Husker du «verdens vakreste jente»? Slik ser hun ut nå

UNG OG LOVENDE: Kendall Jenner i første sesong til venstre, i sesong 17 til høyre. FOTO: E! News
UNG OG LOVENDE: Kendall Jenner i første sesong til venstre, i sesong 17 til høyre. FOTO: E! News Vis mer

Kylie Jenner (22)

Den yngste av Kardashian/Jenner-søstrene, er også den som spås å bli rikest av dem alle med årene. Hun puster allerede Kim Kardashian i nakken; hennes 17 år eldre storesøster er ifølge britiske Standard verdt 900 millioner dollar – eller åtte milliarder norske kroner – mens Kylie er verdt rett i underkant av dét.

I februar 2018 ble stjernen mor for første gang etter å ha holdt hele graviditeten hemmelig. Hun har Stormi Webster (2) med eks-kjæreste og rapper Travis Scott.

SMINKEIMPERIUM: 10 år gamle Kylie Jenner kunne neppe drømme om at hun én dag skulle eie sitt eget, gigantiske sminkemerke og tjene millioner av dollar på Instagram. FOTO: E!
SMINKEIMPERIUM: 10 år gamle Kylie Jenner kunne neppe drømme om at hun én dag skulle eie sitt eget, gigantiske sminkemerke og tjene millioner av dollar på Instagram. FOTO: E! Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer