14 kjendiser som har vært venner siden barndommen

Visste du at Ryan Gosling og Justin Timberlake faktisk bodde sammen som barn?

NÆRE VENNER: Liv Tyler (t.v.) og Kate Hudson har kjent hverandre siden de gikk på videregående. Foto: NTB
NÆRE VENNER: Liv Tyler (t.v.) og Kate Hudson har kjent hverandre siden de gikk på videregående. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det virker ganske usannsynlig at to mennesker som har kjent hverandre siden de satt i sandkassen sammen som barn, skal begge vokse opp til å bli to av verdens største kjendiser.

Noen ligger det på mange måter til rette for, ettersom flere av dem har kjente foreldre, men for andre ble de faktisk en del av den lille prosentandelen som gikk fra sandkasse til rød løper.

Matt Damon og Ben Affleck

Da Matt Damon (49) var 10 år møtte han Ben Affleck (48). De vokste opp sammen i Cambridge, Massachusetts, men i dag er begge bosatt i Los Angeles. Her gjør de begge stor karriere som skuespillere. Damon har blant annet vært å se i «Jason Bourne» og «The Martian», mens Affleck hadde roller i «Argo» og «Batman vs Superman: Dawn of Justice».

Matt Damon og Ben Affleck. Foto: NTB
Matt Damon og Ben Affleck. Foto: NTB Vis mer

Det som gjør vennskapet deres ekstra spesielt, er at de i 1998 vant en Oscar for filmen de skrev sammen: «Good Will Hunting». Filmen ble nominert og vant også flere andre priser.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Maya Rudolph og Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow (47) var programleder i episode fem i sesong 27 av Saturday Night Live i 2001. Da kunne hun fortelle at hun og Maya Rudolph (48), som også var med i humorprogrammet, har kjent hverandre siden de var sju år.

«Jeg har vært programleder en gang før, men denne uken er ekstra spesiell siden en av mine beste venner er med i programmet, og jeg er så stolt av henne», sa Paltrow.

Maya Rudolph og Gwyneth Paltrow. Foto: NTB
Maya Rudolph og Gwyneth Paltrow. Foto: NTB Vis mer

Elijah Wood og Macaulay Culkin

I 1993 så vi de unge skuespillerne Elijah Wood (39) og Macaulay Culkin (40) i filmen «The Good Son». Mange kjenner nok Macaulay Culkin best igjen fra Hjemme Alene-filmene, mens Elijah Wood ble for alvor kjent da han kapret rollen som Frodo Baggins i« Ringenes Herre»-fimene.

Macaulay Culkin (t.v.) og Elijah Wood. Foto: NTB
Macaulay Culkin (t.v.) og Elijah Wood. Foto: NTB Vis mer

Siden skuespillerne har kjent hverandre siden de var rundt 12 år, er det mange som lurer på om de fortsatt har kontakt. Til det hadde Macaulay Culkin følgende å si:

14 kjendiser som har vært venner siden barndommen

«Selvfølgelig er vi venner. @elijahwood og jeg vil alltid være brødre», skriver Culkin før han til slutt viser til en scene fra filmen de gjorde sammen i 93.

Liv Tyler og Kate Hudson

Både Liv Tyler (43) og Kate Hudson (41) har kjente foreldre. Liv Tylers far er rockestjernen Steven Tyler (72) fra Aerosmith, og moren hennes er modell Bebe Buell (67). Visste du at Liv Tyler faktisk er oppkalt etter norske Liv Ullmann?

Kate Hudsons foreldre er skuespillerne Goldie Hawn (74) og Bill Hudson (70).

Liv Tyler og Kate Hudson. Foto: NTB
Liv Tyler og Kate Hudson. Foto: NTB Vis mer

Liv og Kate møttes da de begge begynte på videregående skolen «the Crossroads School For Arts and Sciences» i Santa Monica i California på 90-tallet.

Vennskapet deres har vart siden den gang. De legger stadig vekk ut bilder av hverandre på Instagram. I 2018 la faktisk Hudson ut et bilde av seg selv og Livs pappa, Steven Tyler.

Justin Timberlake og Ryan Gosling

Svært mange kjendiser har startet karrieren sin i «The Mickey Mouse Club». Britney Spears (38), Christina Aguilera (39), Keri Russell (44), Justin Timberlake (39) og Ryan Gosling (39) - for å nevne noen.

MICKEY MOUSE CLUB: Kjenner du igjen noen av stjernene? Foto: NTB
MICKEY MOUSE CLUB: Kjenner du igjen noen av stjernene? Foto: NTB Vis mer

I et intervju Justin TImberlake har gjort med Ellen DeGeneres kommer det frem at de på et tidspunkt bodde sammen da de var små, og at de fortsatt er venner selv om det er vanskelig å få møttes på grunn av deres travle liv.

Kim Kardashian og Nicole Richie

Kim Kardashian og Nicole Richie vokste begge opp med kjente foreldre. Richie ble adoptert av sangeren Lionel Richie da hun var tre år, mens Kim Kardashian er datteren til OJ Simpsons advokat og venn, Robert Kardashian.

I 2014 la Kim ut et bilde av hun og Nicole da de var 13 år gamle. I dag er de 39 og 38 år, så vennskapet deres har vart i mange, mange år.

Tobey Maguire og Leonardo DiCaprio

Som med Macaulay Culkin og Elijah Wood, møttes også Tobey Maguire (45) og Leonardo DiCaprio (45) gjennom skuespill.

Da de var 12 år gamle gikk de begge på prøvespill for å kapre roller. DiCaprio har i et intervju med Esquire fortalt at han fortsatt husker dagen de ble venner.

Tobey Maguire og Leonardo DiCaprio. Foto: NTB
Tobey Maguire og Leonardo DiCaprio. Foto: NTB Vis mer

Vennskapet deres har vart siden, og de er stadig vekk å se sammen i sosiale sammenhenger, men også på lerretet. I 2013 hadde begge roller i «The Great Gatsby».

«Leo og jeg stoler på hverandre og har mye respekt for hverandre. Vi har et nært vennskap», har Maguire fortalt People i et intervju.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer