<strong>BRITNEY SPEARS:</strong> 15 år skiller disse bildene av popstjernen. Det ser ut til at 34-åringen lot seg inspirere av antrekket hun hadde på seg i 2001.
BRITNEY SPEARS: 15 år skiller disse bildene av popstjernen. Det ser ut til at 34-åringen lot seg inspirere av antrekket hun hadde på seg i 2001. Vis mer

Britney Spears

15 år skiller disse Britney-bildene

Antrekket fra nattens Billboard Awards er slående likt det fra 2001!

Publisert
Sist oppdatert

Britney Spears (34) fikk virkelig satt i gang blitzregnet da hun troppet opp på den røde løperen under årets Billboard Music Awards i Las Vegas. Ikke bare var det fordi det er sjelden vi ser popstjernen nå til dags, men kjolen til 34-åringen var noe for seg selv. Antrekket for anledningen var nemlig i en sort body med gjennomsiktige partier, påsydde detaljer, og et langt slep. Det var kanskje ikke vår favoritt denne kvelden, men antrekket var i tro Britney-ånd. For når vi ser på det et par ganger, så minner det oss nemlig om noe Spears har hatt på seg før.

LES OGSÅ: Madonna (57) viste både det ene og det andre på den røde løperen

I 2001, da den unge «Baby One More Time»-stjernen deltok på MTV Awards, hadde hun på seg noe som ligner svært mye på antrekket fra nattens prisutdeling i Las Vegas (se bilde over). I tillegg har ikke de femten årene gjort mye med popstjernen, selv om hun har vært gjennom en hel del oppturer og nedturer. Karrieren til Britney tok nemlig av allerede i 1992 da hun deltok på den tv-sendte konkurransen «Star Search» (se video under). I 1993 ble hun medlem av den anerkjente «The Mickey Mouse Club», som har hatt en del kjente stjerner med på laget. Du kjenner kanskje igjen navn som Christina Aguilera (35), Ryan Gosling (35) og Justin Timberlake (35)?

Men til og med etter dette var det ikke mange plateselskap som ville ha Spears. I 1998 skjedde mange ting på kort tid, derimot. Jive Records ga henne platekontrakt og sendte henne avgårde til Sverige for å spille inn sitt første album, hvor blant annet braksuksessen «Baby One More Time» befinner seg. På sin første turné åpnet hun for boybandet N'Sync. Nå skjønner du kanskje hvordan hun og Justin Timberlake ble sammen? De to ble nemlig offisielt et par i år 2000. Hvem glemmer vel deres legendariske, matchende denim-antrekk fra 2001?

I 2003 begynte Britney å vise frem en langt villere side av seg selv. Det ble fullstendig mediehysteri da dronningen av pop, Madonna, ga prinsessen av pop, Britney, klinte til under VMAs. Etter dette gikk det ikke lang tid før hun stakk til Las Vegas for å gifte seg med barndomsvennen Jason Alexander. Ekteskapet varte i hele 55 timer. Samme året, 2004, forlovet hun seg med Kevin Federline (38) og året etter kom hennes førstefødte, Sean Preston Federline. 34-åringen har måtte gjennomgå en hel del medieoppslag rundt hennes måter å oppdra barna på. I 2006 ble hun nemlig fotografert kjørende rundt i Malibu, California, med sønnen på fanget. Hun fikk også høre det da hun ble filmet med sønnen på armen og nesten mistet han i asfalten. Det var også i 2006 hun skilte seg fra Kevin Federline.

Det var derfor mange som trodde det hadde blitt for mye for Britney da hun i 2007 ble lagt inn på rehabilitering, men dro derfra dagen etterpå og samme kveld barberte av seg alt håret. Men, historien bak det hele var at tanten til Spears, som hun sto veldig nære, døde av kreft like før. 2007 ble et tøft år for popstjernen da hun var innom et par andre rehabiliteringsprogram, og mistet foreldreomsorgen for sine to barn til eksmannen Kevin Federline.

Selv om Britney har hatt en del nedturen gjennom karrieren, kom hun i 2008 i «Guinness Book of World Records» som den yngste, kvinnelige artisten til å ha fem album på førsteplass. Hun har også gitt oss en rekke låter som de fleste kjenner til, og danser til den dag i dag. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer