Britney Spears

15 år skiller disse Britney-bildene

Antrekket fra nattens Billboard Awards er slående likt det fra 2001!

BRITNEY SPEARS: 15 år skiller disse bildene av popstjernen. Det ser ut til at 34-åringen lot seg inspirere av antrekket hun hadde på seg i 2001.
BRITNEY SPEARS: 15 år skiller disse bildene av popstjernen. Det ser ut til at 34-åringen lot seg inspirere av antrekket hun hadde på seg i 2001. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britney Spears (34) fikk virkelig satt i gang blitzregnet da hun troppet opp på den røde løperen under årets Billboard Music Awards i Las Vegas. Ikke bare var det fordi det er sjelden vi ser popstjernen nå til dags, men kjolen til 34-åringen var noe for seg selv. Antrekket for anledningen var nemlig i en sort body med gjennomsiktige partier, påsydde detaljer, og et langt slep. Det var kanskje ikke vår favoritt denne kvelden, men antrekket var i tro Britney-ånd. For når vi ser på det et par ganger, så minner det oss nemlig om noe Spears har hatt på seg før.

LES OGSÅ: Madonna (57) viste både det ene og det andre på den røde løperen

I 2001, da den unge «Baby One More Time»-stjernen deltok på MTV Awards, hadde hun på seg noe som ligner svært mye på antrekket fra nattens prisutdeling i Las Vegas (se bilde over). I tillegg har ikke de femten årene gjort mye med popstjernen, selv om hun har vært gjennom en hel del oppturer og nedturer. Karrieren til Britney tok nemlig av allerede i 1992 da hun deltok på den tv-sendte konkurransen «Star Search» (se video under). I 1993 ble hun medlem av den anerkjente «The Mickey Mouse Club», som har hatt en del kjente stjerner med på laget. Du kjenner kanskje igjen navn som Christina Aguilera (35), Ryan Gosling (35) og Justin Timberlake (35)?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer