Tilbakeblikk

15 kjendiser du glemte var med i «Sex and the City»

Husker du at Jon Bon Jovi var med?

SEX AND THE CITY: Disse stjernene kjenner du selvfølgelig igjen, men visste du at både Bradley Cooper og Matthew McConaughey har hatt roller i serien? Foto: NTB
SEX AND THE CITY: Disse stjernene kjenner du selvfølgelig igjen, men visste du at både Bradley Cooper og Matthew McConaughey har hatt roller i serien? Foto: NTB Vis mer
Publisert

I 1998 fikk vi servert den første episoden av «Sex and the City». Og selv om det nå er 16 år siden den siste episoden av suksessen ble sendt, er vi fortsatt like glade i den.

Vi setter gjerne på en «Sex and the City»-episode i ny og ne, og blir stadig vekk overrasket over hvilke kjendiser vi hadde glemt var med. For akkurat som med «Friends», har det vært med en rekke stjerner i serien.

Under har vi samlet sammen noen av dem. Husker du scenene de var med i?

Bradley CooperSesong 2, episode 4Cooper spiller en mann Carrie møter ute på byen. Hans opptreden blir svært god, men selvfølgelig god! I dag kjenner du nok Bradley Cooper best igjen fra en rekke filmer - deriblant «Limitless», «A Star Is Born», «The Hangover» og «Silver Linings Playbook».

Jennifer CoolidgeSesong 6, episode 3Det blir sjelden feil når Jennifer Coolidge popper opp på skjermen. Hun fikk oss til å le skikkelig i minirollen hennes i «Friends», men mange kjenner henne nok best fra «A Cinderella Story», «American Pie» og «Legally Blonde». I «Sex and the City» spilte hun en veskedesigner.

Geri HalliwellSesong 6, episode 10Som med Bradley Cooper er også Geri Halliwells opptreden kort og god. Hun møter Samantha på gaten i New York en varm sommerdag, men det er jo ikke denne rollen Halliwell er mest kjent for. Hun er jo en Spice Girl!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer