Anne Hathaway

16 år skiller disse to bildene

Anne Hathaway gjenskapte ikonisk antrekk.

GJENSKAPTE IKONISK ANTREKK: Under New York Fashion Week 2022 kledde Anne Hathaway seg nærmest identisk med rollefiguren hun spilte i 2006. FOTO: Fox Pictures/NTB
GJENSKAPTE IKONISK ANTREKK: Under New York Fashion Week 2022 kledde Anne Hathaway seg nærmest identisk med rollefiguren hun spilte i 2006. FOTO: Fox Pictures/NTB Vis mer
Publisert

Høsten serverer oss motenyheter fra catwalken fra de største motemetropolene i verden. I forrige uke var det duket for nok en fashion week – denne gangen i New York.

En av stjernene som tok turen var Anne Hathaway (39). Hun dukket opp i et antrekk – ikke ulikt et vi har sett henne i før. Antrekket minner oppsiktsvekkende mye om det hun bruker i en scene i «The Devil's Wears Prada» (2006), en film som i året den kom ut var på alles lepper, og som med tiden har blitt en klassiker.

Plassert side om side

Hennes rolle som Andy Sachs leverte noen solide antrekk på skjermen, og imponerte selv sjefredaktøren, den strenge Miranda Priestly, spilt av Meryl Streep (73). Hennes karakter var for øvrig inspirert av Anna Wintour, kjent som sjefredaktør i amerikanske Vogue.

Og til filmelskernes gledelige overraskelse var ikke Anne Hathaway bare kledd som Andy Sachs, hun var også plassert side om side med Anna Wintour under Michael Kors-visningen i New York.

«Miranda Priestly ville vært så stolt», skriver Capital FM humoristisk på sine nettsider.

IKONISK DUO: Anne Hathaway og Anna Wintour på Michael Kors-visningen under høstens New York Fashion Week. FOTO: NTB
IKONISK DUO: Anne Hathaway og Anna Wintour på Michael Kors-visningen under høstens New York Fashion Week. FOTO: NTB Vis mer
INSPIRERT AV WINTOUR: Meryl Streeps rollefigur i The Devil Wears Prada var inspirert av sjefredaktør i Vogue, Anna Wintour. Her fra en scene i filmen som kom ut i 2006. FOTO: NTB
INSPIRERT AV WINTOUR: Meryl Streeps rollefigur i The Devil Wears Prada var inspirert av sjefredaktør i Vogue, Anna Wintour. Her fra en scene i filmen som kom ut i 2006. FOTO: NTB Vis mer

Til inspirasjon for moteverden

En hel verden lot seg inspirere av selve filmen, og jammen ser det ut til at skuespilleren selv også har latt seg inspirere – 16 år senere.

Hathaway møtte nemlig opp i en sort pologenser med en brun skinnjakke over, og den ikoniske panneluggen hun hadde i filmen ble også observert under visningen.

Den mørkeblå jeansen var imidlertid byttet ut med et skjørt og bare legger, men hun er virkelig seg selv lik – og det har blitt en snakkis etter moteuka i New York. Og stiletthælene – de var selvsagt på.

Hvilket antrekk husker du best fra den ikoniske filmen fra 2006?

GRØNN KÅPE: Et av de mange antrekkene som skiller seg ut i filmen. FOTO: NTB
GRØNN KÅPE: Et av de mange antrekkene som skiller seg ut i filmen. FOTO: NTB Vis mer
TWEED OG SKINN: Ikke ulikt det vi ser i motebildet i dag, 16 år senere. FOTO: NTB
TWEED OG SKINN: Ikke ulikt det vi ser i motebildet i dag, 16 år senere. FOTO: NTB Vis mer
REDAKSJONEN: Anne Hathaway, Meryl Streep og Emily Blunt i en scene fra filmen. FOTO: NTB
REDAKSJONEN: Anne Hathaway, Meryl Streep og Emily Blunt i en scene fra filmen. FOTO: NTB Vis mer
STILETTER: Andy Sachs ble som regel sett i stiletthæler. FOTO: NTB
STILETTER: Andy Sachs ble som regel sett i stiletthæler. FOTO: NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer