Grease

17 år gamle «Rizzo» var egentlig 34

Det var faktisk svært få i Grease som var i nærheten av tenårene da filmen ble sluppet.

GREASE: Den legendariske filmen fra 1978 er fremdeles populær i dag. Foto: NTB
GREASE: Den legendariske filmen fra 1978 er fremdeles populær i dag. Foto: NTB Vis mer
Publisert

20. oktober 1978 kom filmen «Grease» ut. I år kan derfor skaperne av filmen feire at filmen fyller hele 44 år! Det som er spesielt med Grease er jo det at den fortsatt er populær.

Selv om filmen kom ut på 70-tallet er det mange som er født mange år etter det som har et spesielt forhold til filmen. Det samme gjelder jo «Dirty Dancing», for eksempel!

Vi kommer nok aldri til å glemme forelskelsen mellom Danny og Sandy, låter som «Summer Nights» og «You're The One That I Want», og karakteren Rizzo som også gjorde stort inntrykk.

Sistnevnte karakter ble spilt av Stockard Channing (78). Siden Grease kom ut har Channing blant annet vært å se i serien «The West Wing» som karakteren First Lady Abbey Bartlet.

Men det er nok rollen som Rizzo Channing hun er mest kjent for. I filmen spilte hun den tøffeste jenta på Rydell High School. Du husker kanskje også fra filmen at hun tror hun er gravid og at ryktene svirrer på skolen.

I filmen spiller altså Channing en 17-åring, men i virkeligheten var hun 34 år gammel! Det var faktisk svært få av karakterene i Grease som i det hele tatt var i nærheten av den alderen de spilte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer