Hertuginne Meghan:

4 ganger hertuginne Meghan brukte gravidantrekkene - etter fødselen

Endt svangerskap betyr ikke at antrekkene ikke kan gjenbrukes!

Publisert

Hertuginne Meghan (38) har den siste tiden vært travelt opptatt med å representere det britiske kongehuset - både i inn og utland.

Nylig var hun og ektemannen prins Harry (35) på en 10 dagers reise til Sør-Afrika, hvor blant annet HIV/AIDS-spørsmålet sto på agendaen.

Til alles store overraskelse - og glede - viste hertugparet også frem sønnen Archie, født i mai 2019, på turen. Meghan virket opplagt og engasjert gjennom hele turen, til tross for at hun og ektemannen åpenhjertig har fortalt at det tærer på med negative skriverier fra sladderpressen.

INSPIRASJON: Det er ingen tvil om at hertuginne Meghan har latt seg inspirere av ektemannens avdøde mor i klesveien. FOTO: NTB scanpix
INSPIRASJON: Det er ingen tvil om at hertuginne Meghan har latt seg inspirere av ektemannens avdøde mor i klesveien. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Har tydelig latt seg inspirere av sin avdøde svigermor

Flere ganger gjennom turen brukte hertuginnen antrekk som hun gikk med da hun var gravid - og med det viser 37-åringen at endt svangerskap betyr ikke at antrekkene ikke kan gjenbrukes. Forfriskende!

I slutten av oktober deltok hun på veldedighetsarrangementet One Young World i Royal Albert Hall i London - der over 2000 ungdommer fra 190 land var samlet for å diskutere effektivt lederskap for fremtiden.

Det var nok den noe pinlige klemmen mellom Meghan og One Young World-gründer Kate Robertson som fikk mest oppmerksomhet - men Meghan sørget også for at de unge, fremtidige lederne også fikk med seg noen visdomsord på veien.

Hun stilte i en adventslilla kjole fra Aritzia Babaton, som hun brukte under et kongelig oppdrag i Birkenhead i England i midten av januar. Da var hun fire måneder unna å føde sønnen Archie, men den lilla kjolen satt like fint på Meghan i oktober som den gjorde i januar!

Under Birhenhead-arrangementet i januar gikk det nok et gisp gjennom forsamlingen - for hertuginne Meghan kom med en rørende gest til sin avdøde svigermor prinsesse Diana (1961-1997).

Hun hadde tydelig latt seg inspirere av prins Harrys mor, da hun dukket opp i en knallrød kåpe, den lilla Aritzia Babaton-kjolen og røde stiletter - dette var nemlig en fargekombinasjon Diana gikk med ved flere anledninger. Blant annet på kongelig oppdrag i Thailand i 1988 og India i 1992.

Det er ingen tvil om at hertuginne Meghan ser på sin avdøde svigermor som et stilikon og en inspirasjon - og det er også rett og rimelig å kalle Meghan det samme, ettersom hun fremmer gjenbruk og viser at svangerskapsantrekk også kan brukes etter fødsel.

Se flere eksempler på gravidantrekk Meghan har gjenbrukt i videoen øverst i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer