Angelina Jolie:

44 bilder av den flotte 44-åringen

Seksbarnsmoren fyller år 4. juni!

ANGELINA JOLIE: Vi gratulerer filmstjernen så mye med dagen den 4. juni! Foto: Scanpix
ANGELINA JOLIE: Vi gratulerer filmstjernen så mye med dagen den 4. juni! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Maleficent», «Girl, Interrupted», «Lara Croft: Tomb Raider», «Salt», «The Tourist» og «Mr. & Mrs. Smith» er bare noen av filmene Angelina Jolie (44) er kjent for.

Etter at hun spilte den ene hovedrollen i Mr. & Mrs. Smith, ble hun også sammen med en av de kjekkeste mennene i filmindustrien - nemlig selveste Brad Pitt (55). På det tidspunktet var Pitt fremdeles gift med Jennifer Aniston (50).

Jolie og Pitt, bedre kjent som Brangelina, var sammen fra 2005 til 2016. Det gikk mildt sagt en sjokkbølge gjennom redaksjonen den dagen det ble kjent at de to skulle skilles. Skilsmissen, som skal ha kommet av uforenlige forskjeller, ble derimot ikke klar før i 2019.

Mor til seks

Sammen har filmstjernene seks barn. I 2002 adopterte Jolie sønnen Maddox Chivan (17) fra et barnehjem i Kambodsja. På den tiden var Angelina sammen med Billy Bob Thornton (63), men hun adopterte sønnen alene. Få måneder etter adopsjonen skilte de to lag. Fire år senere adopterte ble det offisielt at Brad Pitt hadde adoptert Maddox.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer