Film

5 stjerner som kunne spilt Rose i Titanic

Kate Winslet kapret hovedrollen, men fikk god konkurranse av andre kjente fjes!

JACK OG ROSE: Vi snakker fremdeles om skuespillerprestasjonene til Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i Titanic fra 1997. Foto: NTB Scanpix
JACK OG ROSE: Vi snakker fremdeles om skuespillerprestasjonene til Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i Titanic fra 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Titanic kom ut i 1997, men filmen prates fremdeles om den dag i dag. Enten det er hvert år den 31. mai, som markerer dagen den anerkjente båten sank. Eller når Leonardo DiCaprio (45) og Kate Winslet (44) en sjelden gang møtes på den røde løperen mange år etter at filmen kom ut.

For en kjemi de to skuespillerne hadde på skjermen! Vi kan virkelig ikke se for oss noen andre i rollene som «Jack» og «Rose». Men sannheten er at det faktisk var en rekke navn som sto på listen til disse rollene.

Lurer du på hvem som kunne spilte Jack? Sjekk ut denne saken!

Gwyneth Paltrow

Den siste tiden har Gwyneth Paltrow (47) fått mer oppmerksomhet for sitt kontroversielle firma Goop enn for sine filmroller. Men stjernen snakker gjerne om sin suksessfulle karriere, og har blant annet fortalt Howard Stern i et radiointervju at hun var blant de to siste som kunne få rollen som Rose.

Intervjuet er gjenfortalt av Redbook Magazine, hvor det kommer frem at Paltrow ikke er bitter.

Claire Danes

Året før Titanic kom ut, var Claire Danes (41) å se i filmen Romeo + Juliet sammen med Leonardo DiCaprio! Planen var faktisk at disse to også skulle spille mot hverandre i Titanic som kom ut året etter - 1997.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer