Film

5 stjerner som kunne spilt Rose i Titanic

Kate Winslet kapret hovedrollen, men fikk god konkurranse av andre kjente fjes!

JACK OG ROSE: Vi snakker fremdeles om skuespillerprestasjonene til Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i Titanic fra 1997. Foto: NTB Scanpix
JACK OG ROSE: Vi snakker fremdeles om skuespillerprestasjonene til Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i Titanic fra 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Titanic kom ut i 1997, men filmen prates fremdeles om den dag i dag. Enten det er hvert år den 31. mai, som markerer dagen den anerkjente båten sank. Eller når Leonardo DiCaprio (45) og Kate Winslet (44) en sjelden gang møtes på den røde løperen mange år etter at filmen kom ut.

For en kjemi de to skuespillerne hadde på skjermen! Vi kan virkelig ikke se for oss noen andre i rollene som «Jack» og «Rose». Men sannheten er at det faktisk var en rekke navn som sto på listen til disse rollene.

Lurer du på hvem som kunne spilte Jack? Sjekk ut denne saken!

KAPRET ROLLENE: Kate Winslet spilte karakteren Rose, mens Leonardo DiCaprio spilte Jack. Foto: NTB Scanpix
KAPRET ROLLENE: Kate Winslet spilte karakteren Rose, mens Leonardo DiCaprio spilte Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gwyneth Paltrow

Den siste tiden har Gwyneth Paltrow (47) fått mer oppmerksomhet for sitt kontroversielle firma Goop enn for sine filmroller. Men stjernen snakker gjerne om sin suksessfulle karriere, og har blant annet fortalt Howard Stern i et radiointervju at hun var blant de to siste som kunne få rollen som Rose.

Intervjuet er gjenfortalt av Redbook Magazine, hvor det kommer frem at Paltrow ikke er bitter.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer
Gwyneth Paltrow. Foto: NTB Scanpix
Gwyneth Paltrow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Claire Danes

Året før Titanic kom ut, var Claire Danes (41) å se i filmen Romeo + Juliet sammen med Leonardo DiCaprio! Planen var faktisk at disse to også skulle spille mot hverandre i Titanic som kom ut året etter - 1997.

Danes stilte nemlig opp i podkasten «Armchair Expert», og der forteller hun programleder Dax Shepard at hun takket nei til rollen som Rose. Grunnen til det skal ha vært flerfoldig, men det skal blant annet ha vært at hun ikke følte seg klar for det. Hun sier også at hun ikke angrer på avgjørelsen sin.

Claire Danes. Foto: NTB Scanpix
Claire Danes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reese Witherspoon

Ifølge en rekke nettsider, deriblant Screenrant, skal Reese Witherspoon (44) også ha takket nei til rollen.

Reese Witherspoon. Foto: NTB Scanpix
Reese Witherspoon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Winona Ryder

I et intervju med USA Today forteller hun som kapret rollen som Rose, Kate Winslet, at regissør James Cameron tok en sjanse da han valgte henne til hovedrollen.

– (...) Uma Thurman, Gwyneth Paltrow og Winona Ryder (48) var langt mer klare kandidater enn meg. Jeg var heldig.

Winona Ryder. Foto: NTB Scanpix
Winona Ryder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Uma Thurman

Også «Kill Bill»-skuespilleren (50) kunne hatt rollen som Rose!

Uma Thurman. Foto: NTB Scanpix
Uma Thurman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer