Prinsesse Märtha Louise

50-åringen Märtha stråler på nye bilder!

- Gratulerer til min dronning, min gudinne! skriver kjæresten Durek.

Prinsesse Märtha Louise stråler på nye fotografier i anledning 50-årsdagen. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trebarnsmoren prinsesse Märtha Louise fyller 50 år, og i den anledning er det blitt publisert nye bilder av jubilanten.

Fotoseriene er tatt både på Slottet i Oslo og hjemme hos 50-åringen i Lommedalen i Bærum - og det er ingen tvil om at den engasjerte, omsorgsfulle og kreative 50-åringen stråler!

Märtha kom til verden 22. september 1971 på Rikshospitalet i Oslo, der hennes lillebror Haakon to år senere også ble født.

Prinsessen, som er nummer fire i arverekken til den norske tronen, har vært åpen om at hun har slitt med å finne seg til rette i prinsesserollen - og har siden gått sine egne veier der engleskole, riding og litteratur har stått i fokus.

Frokost på sengen

Helgen før 50-årsdagen ble feiret med fjelltur til Sikkilsdalshornet i Gudbrandsdalen med døtrene Emma (12), Maud (18) og Leah (16) og et vennepar. Selve 50-årsdagen startet med frokost på sengen og boksignering.

Märtha er kjæreste med sjaman og forfatter Durek Verrett (46), som bor i Los Angeles i California.

På kvelden norsk tid gratulerte han sin kjære med fødseldagen, ved å legge ut en bildeserie av henne på sin offisielle Instagram-profil. Her refererte han blant annet til Märtha som sin gudinne og dronning, og forklarer at han føler seg beæret over å stå ved hennes side:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer