Jennifer Lopez

51-åringen kaster alle klærne på nytt albumcover

- Om ikke dette velter Internett, så er det ingenting som kan gjøre det!

JENNIFER LOPEZ: Den populære artisten er ute med ny låt på nytt album - og overlot ingenting til fantasien da hun skulle velge albumcover. FOTO: NTB
JENNIFER LOPEZ: Den populære artisten er ute med ny låt på nytt album - og overlot ingenting til fantasien da hun skulle velge albumcover. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske artisten Jennifer Lopez (51) har vært med i gamet siden hun slo gjennom i filmen Selena i 1997 - der hun portretterte den avdøde sangeren Selena Quintanilla-Perez.

Siden den gang har hun gjort sukess med låter som Love Don't Cost A Thing og Jenny From The Block, og nå 23 år etter gjenombruddet er hun mer populær enn aldri før.

Tobarnsmoren, som er forlovet med den tidligere baseball-stjernen Alex Rodriguez (45), hviler ikke på sine laurbær og er igjen aktuell med ny låt og nytt album.

Skjønnheten, med røtter fra Puerto Rico, la nylig ut albumcoveret på Instagram-profilen sin, og det er allerede blitt en snakkis - og kanskje ikke så rart; for 51-åringen stiller splitter naken på In the morning-albumet.

Har beholdt forlovelsesringen på

I kommentarfeltet renner komplimentene inn, og en av de som hyller Jennifer Lopez er den amerikanske fitnessguruen Tracy Anderson (45).

«Om ikke dette velter Internett, så er det ingenting som kan gjøre det!» skriver hun entusiastisk til bildet.

Artistkollega Rita Ora (30) kaller Jennifer Lopez en legende, mens tidligere Destiny's Child-medlem Kelly Rowland (39) har bemerket seg at det eneste Lopez har valgt å beholde på, er forlovelsesringen hun fikk da seks år yngre Alex Rodriguez gikk ned på kne under en kjærlighetsferie på Bahamas i 2019.

Det er ikke første gang Jennifer Lopez har latt klærne falle. Også i 2018, da hun stilte opp i en photoshoot for magasinet Instyle, overlot hun svært lite til fantasien.

Den da 49 år gamle artisten gjenskapte det ikoniske Grammy-øyeblikket fra 2000, da hun stilte i en svært dristig kjole fra Versace.

Også i fjorårets suksess-film Hustlers stilte Jennifer Lopez opp i svært dristige scener, og fikk vist verden at hun ikke ligger på latsiden hva gjelder å holde seg i form - både for fysikken og musikkens skyld.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer