Jennifer Lopez

51-åringen kaster alle klærne på nytt albumcover

- Om ikke dette velter Internett, så er det ingenting som kan gjøre det!

JENNIFER LOPEZ: Den populære artisten er ute med ny låt på nytt album - og overlot ingenting til fantasien da hun skulle velge albumcover. FOTO: NTB
JENNIFER LOPEZ: Den populære artisten er ute med ny låt på nytt album - og overlot ingenting til fantasien da hun skulle velge albumcover. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske artisten Jennifer Lopez (51) har vært med i gamet siden hun slo gjennom i filmen Selena i 1997 - der hun portretterte den avdøde sangeren Selena Quintanilla-Perez.

Siden den gang har hun gjort sukess med låter som Love Don't Cost A Thing og Jenny From The Block, og nå 23 år etter gjenombruddet er hun mer populær enn aldri før.

Tobarnsmoren, som er forlovet med den tidligere baseball-stjernen Alex Rodriguez (45), hviler ikke på sine laurbær og er igjen aktuell med ny låt og nytt album.

Skjønnheten, med røtter fra Puerto Rico, la nylig ut albumcoveret på Instagram-profilen sin, og det er allerede blitt en snakkis - og kanskje ikke så rart; for 51-åringen stiller splitter naken på In the morning-albumet.

Har beholdt forlovelsesringen på

I kommentarfeltet renner komplimentene inn, og en av de som hyller Jennifer Lopez er den amerikanske fitnessguruen Tracy Anderson (45).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer