Paulina Porizkova:

56-åringen satte fyr på nettet

- Hva annet var det å gjøre?

Supermodellen Paulina Porizkova overrasket stort på sosiale medier denne uka, da hun dukket opp splitter naken. FOTO: NTB
Supermodellen Paulina Porizkova overrasket stort på sosiale medier denne uka, da hun dukket opp splitter naken. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at supermodellen Paulina Porizkova (56) liker oppmerksomhet - som de aller fleste andre. Porizkova var en av verdens mest kjente modeller på 1980- og 1990-tallet, og har dermed frontet både catwalker og magasinforsider gjennom karrieren.

Nå er det imidlertid et Instagram-bilde som får fansen i ekstase.

I et nytt innlegg på bildedelingstjenesten delte hun nemlig denne uka et bilde av seg selv - i Evas drakt.

- Den nakne selfien

Denne uka kunne fans og følgere glede seg over 56-åringens nakenbilde. Det viser modellen posere på en selfie.

«Etter jobb og et rolig bad kjedet jeg meg, noe som førte til denne feiringen av narsissisme - den nakne selfien», er blant det hun skriver til bildet.

«Hva annet var det å gjøre? Jeg mener, annet enn ting som å lese en god bok eller å se italiensk tv» spøker hun videre.

56-åringen skriver også at hun ble inspirert av det vakre baderommet på hotellet hun bor på. For tida befinner hun seg i Roma. Skjønnheten legger til emneknaggene «mellom Jennifer Lopez og Betty White» og «sexy har ingen utløpsdato».

I skrivende stund har bildet fått over 85 000 likerklikk, samt over 6000 kommentarer.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

«Fantastisk bilde!»

Porizkova har tidligere uttalt til Page Six at hun ofte opplever å motta kritikk, som regel fra kvinner, for å vise fram kroppen sin på sosiale medier.

- Jeg tror vi har gjort enorme framskritt for å akseptere ulik type skjønnhet. Jeg tror størrelse og farge og alle disse tingene som pleide å være ensartede, nå har utviklet seg i stor grad. Men alder, alderisme, det er liksom det siste steget, uttalte hun i mai.

Det ser imidlertid ikke ut til at det er kritikk å finne i kommentarfeltet. Der hylles modellen for bildet.

«Jeg elsker autentisiteten din», skriver en følger.

«Du ser fantastisk ut, Paulina! Jeg kan definitivt si at jeg ikke ville gjort dette selv, mest fordi jeg hater hva speilet viser meg. Men i ditt tilfelle, fortsett sånn», skriver en annen.

«For et fantastisk bilde!!»

«Jeg elsker å se selvsikre kvinner som liker kroppen sin! Nakenhet er helt normalt, og noe vi ikke skal skamme oss over. Vi er født nakne, og menneskekroppen er noe av det vakreste som er skapt», skriver en fjerde.

Så seint som i april var modellen å se i en svært lite dekkende drakt på forsiden av Vogue Czechoslovakia.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer