Kjendismødre og barn:

6 døtre som er prikk like sine kjendismødre

Se den likheten!

SOM MOR, SÅ DATTER: Det er ingen tvil om at disse døtrene ligner på mødrene sine. Her Reese Witherspoon med datteren Ava, og Lori Loughlin med døtrene Isabella og Olivia. Foto: NTB Scanpix
SOM MOR, SÅ DATTER: Det er ingen tvil om at disse døtrene ligner på mødrene sine. Her Reese Witherspoon med datteren Ava, og Lori Loughlin med døtrene Isabella og Olivia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Disse foreldrene tar frasen «Som mor, så datter» til et helt nytt nivå. Blant alle kjendisene vi ser jevnlig på den røde løperen, vokser det opp en rekke kjendisbarn vi ikke alltid ser like mye til. Derfor kan man bli sjokkert når skuespillere som Reese Witherspoon og Demi Moore plutselig dukker opp med små kopier av seg selv.

Vi har funnet frem til fem kjendismødre, som har barn som ligner over gjennomsnittet mye på seg selv.

LES OGSÅ: Her er 15 kjendisdøtre som er klin like sine verdensberømte mødre

1. Lori Loughlin med døtrene Olivia og Isabella

Det skal ikke mer enn et lite blikk til, før likheten mellom Fuller House-stjernen Lori Loughlin og døtrene hennes Isabella og Olivia er slående. De har helt like smil, og deler den samme solbrune huden. Til tross for aldersforskjellen, er de tre visstnok veldig gode venner, og i følge People.com sørger Lori for at døtrene er en prioritet i livet hennes.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

2. Demi Moore med datteren Rumer

Demi Moores eldste datter ligner bare mer og mer på moren sin, jo eldre hun blir. Men datteren Rumer, som har blitt kjent gjennom serien «Dancing with the Stars» sier selv at det ikke er noe hun ser på en ulempe.

Foto: Instagram @Rumerwillis
Foto: Instagram @Rumerwillis Vis mer

3. Reese Witherspoon med datteren Ava

Datteren til Witherspoon er kun 18 år gammel, men ligner allerede veldig på moren sin. Se bare hvor like de var da de dukket opp på den røde løperen sammen!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

4. Katie Holmes med datteren Suri

Datteren til Katie Holmes, Suri, ser allerede ut som en kopi av moren, kun 11 år gammel. Dessuten deler de samme interesser, da Suri tidligere har sagt at hun også interesserer seg for mote.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

5. Angelina Jolie ogdatteren Shiloh

Runde blå øyne, lys hud og en sterk identitet. Det er ingen tvil om hvem Shiloh slekter på, så lik han er moren sin Angelina Jolie. Bare se på den nesa, og de leppene!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer