Kjendismødre og barn:

6 døtre som er prikk like sine kjendismødre

Se den likheten!

SOM MOR, SÅ DATTER: Det er ingen tvil om at disse døtrene ligner på mødrene sine. Her Reese Witherspoon med datteren Ava, og Lori Loughlin med døtrene Isabella og Olivia. Foto: NTB Scanpix
SOM MOR, SÅ DATTER: Det er ingen tvil om at disse døtrene ligner på mødrene sine. Her Reese Witherspoon med datteren Ava, og Lori Loughlin med døtrene Isabella og Olivia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Disse foreldrene tar frasen «Som mor, så datter» til et helt nytt nivå. Blant alle kjendisene vi ser jevnlig på den røde løperen, vokser det opp en rekke kjendisbarn vi ikke alltid ser like mye til. Derfor kan man bli sjokkert når skuespillere som Reese Witherspoon og Demi Moore plutselig dukker opp med små kopier av seg selv.

Vi har funnet frem til fem kjendismødre, som har barn som ligner over gjennomsnittet mye på seg selv.

LES OGSÅ: Her er 15 kjendisdøtre som er klin like sine verdensberømte mødre

1. Lori Loughlin med døtrene Olivia og Isabella

Det skal ikke mer enn et lite blikk til, før likheten mellom Fuller House-stjernen Lori Loughlin og døtrene hennes Isabella og Olivia er slående. De har helt like smil, og deler den samme solbrune huden. Til tross for aldersforskjellen, er de tre visstnok veldig gode venner, og i følge People.com sørger Lori for at døtrene er en prioritet i livet hennes.

2. Demi Moore med datteren Rumer

Demi Moores eldste datter ligner bare mer og mer på moren sin, jo eldre hun blir. Men datteren Rumer, som har blitt kjent gjennom serien «Dancing with the Stars» sier selv at det ikke er noe hun ser på en ulempe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer