6 kjendismødre som spiste sin egen morkake

Hilary Duff er en av dem som har tatt et noe utradisjonelt valg etter fødsel.

ÉN AV MANGE: Skuespiller og artist Hilary Duff er blant de kjente fjesene som har tatt et noe utradisjonelt valg etter fødsel... FOTO: Scanpix
ÉN AV MANGE: Skuespiller og artist Hilary Duff er blant de kjente fjesene som har tatt et noe utradisjonelt valg etter fødsel... FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Det mangler slett ikke på merkelige dietter, treningsformer og skjønnhetstrender i Hollywood.

Hvem kan vel glemme Kim Kardashians vampyrbehandling? Den noe groteske prosessen innebærer at man får sitt eget blod massert inn i huden, og skal blant annet hindre aldringstegn.

Eller hva med Sandra Bullocks favoritt på spamenyen – en ansiktsbehandling som angivelig inneholder celler fra forhud? 55-åringen snakket om sin såkalte «penis facial» da hun besøkte The Ellen Degeneres Show i fjor, og avslørte at hun også fikk skuespillerkollega Cate Blanchett til å gi det en sjanse.

I 2016 fortalte Gwyneth Paltrow om sin opplevelse med apiterapi; en kontroversiell prosedyre hvor man rett og slett lar seg stikke av levende bier.

En annen trend som har spredt seg blant stjernene – som dog ikke er like ellevill som ansiktsmasker av forhud – er å spise sin egen morkake.

Vi har samlet seks kjente fjes som har gjort nettopp dét!

LES OGSÅ: Dette ante du neppe at du kunne bruke morkaken din til

January Jones

«Mad Men»-skuespilleren avslørte ovenfor People i 2012 at hun er stor tilhenger av morkake-piller. Da gjøres morkaken om til pulver gjennom en steke- og tørkeprosess, og inntas i pilleform.

– Jeg nølte veldig med å prøve det, men vi er faktisk de eneste pattedyrene som ikke spiser morkaken vår. Det høres ut som heksekunst, men det er ikke det, sa Jones i intervjuet.

6 kjendismødre som spiste sin egen morkake

Mayim Bialik

Mayim Bialik ble for alvor kjent da hun kapret rollen som Amy i «The Big Bang Theory». Karakteren jobber innenfor feltet nevrovitenskap – i virkeligheten er Bialik selv hjerneforsker.

I likhet med January Jones, har Bialik påpekt at mennesker er de eneste pattedyrene som ikke spiser morkaken vår.

– Grunnen til at alle andre pattedyr gjør det, er fordi morkaken er rik på protein og jern som hjelper morens kropp med å heles etter fødsel. Så enkelt er det, skrev skuespilleren på sin egen blogg i 2012.

LES OGSÅ: Derfor valgte Ingrid Marie (36) å spise morkaken sin

6 kjendismødre som spiste sin egen morkake

Kourtney Kardashian

I 2015 delte realitystjernen lovord om morkake-piller på Instagram:

– Nam... Morkake-piller! Jeg tuller ikke; jeg kommer til å bli lei meg når jeg går tom for dem. De forandrer livet.

6 kjendismødre som spiste sin egen morkake

Hilary Duff

Den tidligere Disney-stjernen (har du fått med deg at hun gjør comeback som Lizzie McGuire?) født datteren Banks i fjor, og valgte å få i seg morkaken sin ved å bruke den som ingrediens i smoothie.

Dét fortalte hun da hun besøkte podkasten «Dr. Berlin’s Informed Pregnancy».

– Det er den beste smoothien jeg noensinne har smakt. Jeg har ikke nytt en smoothie så mye siden jeg var 10 år gammel! Den var fylt med juice, frukt og alt godt, sa tobarnsmoren.

Hun avslørte også at hun fikk smoothien laget i isbit-form slik at hun kunne oppbevare den over lengre tid.

6 kjendismødre som spiste sin egen morkake

Nikki Reed

Nikki Reed er mest kjent for rollen som Rosalie Hale i «Twilight»-filmene.

I dag, syv år etter siste film kom på kino, er hun gift med skuespiller Ian Somerhalder. Paret har datteren Bodhi Soleil sammen.

– Siste dag med morkake-piller. Jeg er ikke klar for å ta farvel med dem! PS: Jeg sender masse kjærlighet til alle mødre der ute som gjør det som føles riktig for seg. Morkake-pillene ble anbefalt til meg av jordmoren min, men det betyr ikke at det er for alle, skrev stjernen på Instagram i 2017.

6 kjendismødre som spiste sin egen morkake

Kim Kardashian

Kourtney er ikke den eneste Kardashian-søsteren som tok et noe utradisjonelt valg etter fødselen – det samme gjelder Kim!

I 2015 avslørte at stjernen at hun sverget til morkake-piller etter at hun fikk sitt andre barn, Saint, samme år:

– En bølge av energi slår innover meg hver gang jeg tar en pille, og det får meg til å føle meg så sunn og bra!

LES OGSÅ: Vi hadde nesten glemt at Kim Kardashian prøvde seg som artist i 2011

6 kjendismødre som spiste sin egen morkake
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer