Trening:

6 rumpeøvelser Kim Kardashian sverger til på trening

Realitystjernens personlige trener avslører!

DELER HEMMELIGHETEN: Kim Kardashian er viden kjent for sin veldreide kropp – nå vet vi hvordan stjernen opprettholder de verdensberømte kurvene sine. FOTO: NTB Scanpix
DELER HEMMELIGHETEN: Kim Kardashian er viden kjent for sin veldreide kropp – nå vet vi hvordan stjernen opprettholder de verdensberømte kurvene sine. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2017 ble det stor ståhei da det dukket opp paparazzibilder av en bikinikledd Kim Kardashian på jentetur i Mexico.

Bildene viste at realitystjernen, i likhet med veldig mange andre, har cellulitter. Naturlig og helt normalt, ja – men det satt likevel sinnet i kok hos fansen. Bildene Kim selv poster på sosiale medier er nemlig cellulittfrie, og dermed ble 38-åringen anklaget for å retusjere seg selv og skape urealistiske kroppsidealer for sine millioner av følgere.

I kjølvannet av oppstyret skaffet trebarnsmoren seg ny personlig trener, denne gangen bodybuilder Melissa Alcantara, og i dag sier Kim selv at hun er i bedre form enn noensinne.

Med verdenskjente kunder kommer oppmerksomhet, og i fjor ble Melissa intervjuet av amerikanske Women's Health – hvor hun til manges store glede avslørte hvilke seks rumpeøvelser Kim sverger til på trening. Sjekk dem ut under!

(Verdt å nevne: Det har i mange år blitt spekulert heftig i om Kims bakdel faktisk er naturlig, men operasjon eller ei; det er ingen tvil om at hun, i likhet med alle søstrene sine, trener hardt for å opprettholde sine berømte former.)

LES OGSÅ: Derfor får noen mer cellulitter enn andre

Gående utfall

Beskrivelse av én repetisjon: Begynn med å stå med bena samlet, og rett deg godt opp i ryggen. Ta et stort steg forover med venstre ben, land på hælen, og senk deg nedover. Bøy bena slik at begge knærne er bøyd i omtrentlig 90 grader. Legg så vekt på venstre hæl, ta et steg forover med høyre ben, og samle bena (som i startposisjonen).

Pass også på å presse frem brystet, klem skulderbladene sammen, og stram magen hele veien.

Se illustrasjonsbilde hos Women's Health her.

«Glute bridge» (rumpeløft)

Beskrivelse av én repetisjon: Len øvre del av ryggen mot kanten av en benk med knærne bøyd i omtrentlig 90 grader, med rumpa ned mot gulvet, og en treningsstrikk rundt nedre del av lårene. Løft så hoftene opp slik at kroppen former en rett linje fra skuldrene til knærne dine. Hold i et par sekunder, og senk kroppen ned til startposisjon.

Pssst: Armene kan du enten hvile på benken eller utfordre deg selv ved å holde en manual på hoftene!

Se illustrasjonsbilde hos Women's Health her.

Opphøyd «goblet squat»

Beskrivelse av én repetisjon: Hold en manual eller en kettlebell i hendene. Stå på to opphøyde overflater (se eksempel på bildet under) med føttene i hoftebredde fra hverandre. Trekk skulderbladene sammen, stram magen, sett deg tilbake, og press knærne utover til hver side. Legg vekten på hælene, og ikke la ryggen krummes. I bunnposisjon kan albuene berøre innsiden av knærne. Press deg deretter opp igjen til startposisjon.

Fullfør bevegelsen med setemusklene ved å stramme rumpa maksimalt på «toppen».

Se illustrasjonsbilde hos Women's Health her.

«Kickbacks»

Beskrivelse av én repetisjon: Start på alle fire, med hendene og knærne i hoftebredde fra hverandre. Hold kneet bøyd i 90 grader mens du løfter benet opp i luften, frem til kroppen din former en rett linje fra skulder til kne, med venstre hæl sparket mot taket/opp. Reversér så bevegelsen for å komme tilbake til startposisjon.

Husk å stramme magen gjennom hele øvelsen.

Se illustrasjonsbilde hos Women's Health her.

Bulgarske utfall

Beskrivelse av én repetisjon: Stell deg omtrent en halvmeter unna en benk eller stol, strekk høyre ben bakover, og legg foten på den opphøyde overflaten. Hold hendene ved hoftene. Bøy så knærne og senk kroppen så langt du ned du klarer, stopp kort, og legg vekt på venstre hæl for å komme tilbake i startposisjon.

Se illustrasjonsbilde hos Women's Health her.

«Hamstring curl»

Beskrivelse av én repetisjon: Posisjoner deg slik at hoftene og overkroppen din ligger på en benk eller annen stødig overflate. Stram magen og rett ut bena sakte, men ikke så langt at du «låser» knærne. Grip benken for å stabilisere kroppen. Dra deretter hælene mot rumpa ved å bruke musklene på baksiden av låret (hamstrings), stopp i omtrent ett sekund, og senk bena tilbake til startposisjonen.

Legg en vekt mellom føttene dine for å utfordre seg selv litt ekstra!

Se illustrasjonsbilde hos Women's Health her eller se andre øvelse i videoen under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer