Ryan Gosling

6 stjernekollegaer som hatet hverandre i virkeligheten

Fra Ryan Gosling og Rachel McAdams i «The Notebook», til Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall i «Sex and the City».

IKONISK: Ryan Gosling og Rachel McAdams kyss i regnet i «The Notebook» er et fantastisk filmøyeblikk, men det var langt ifra god stemning mellom de to når kameraene var skrudd av. Foto: Scanpix
IKONISK: Ryan Gosling og Rachel McAdams kyss i regnet i «The Notebook» er et fantastisk filmøyeblikk, men det var langt ifra god stemning mellom de to når kameraene var skrudd av. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK.no-redaksjonen elsker å leve oss skikkelig inn i filmer, og det er ikke til å stikke under stol at vi titt og ofte tror litt for mye på skuespillernes prestasjoner. At «Titanic»-kollegaene Leonardo DiCaprio (41) og Kate Winslet (40) egentlig aldri var et par er fortsatt utenkelig for oss, og det samme gjelder Julia Roberts (48) og Richard Gere (66). De hadde jo så fantastisk kjemi i «Pretty Woman»!

Likevel skal det sies at vi har hatt rett fra tid til annen; Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (40) ble kjærester etter «Mr. & Mrs. Smith», Channing Tatum (35) og Jenna Dewan (35) forelsket seg under innspillingen av «Step Up», Sienna Miller (34) og Jude Law (43) falt for hverandre på jobb... Listen er lang – men visste du at flere Hollywood-kollegaer befinner seg på andre siden av skalaen?

Vi har samlet 6 kjendisduoer som presterte fantastisk på skjermen, men som i virkeligheten slet med å forholde seg til hverandre. Saken fortsetter under annonsen.

LES OGSÅ: Disse bøkene før du skynde deg å lese før de blir film

«Sex and the City» – Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall

Beklager, «Sex- og singelliv»-fans! Carrie og Samantha var ikke like gode venner av skjermen som på. Sarah Jessica Parker (50) og Kim Cattrall (59) skal gjennom årene ha havnet i flere opphetede krangler, og stemningen skal ha blitt enda dårligere da Cattrall fant ut at hun tjente betraktelig mindre enn kollegaen.

– Det har vært stunder hvor vi alle har vært følsomme, og av og til blir man såret. Men jeg angrer ikke på hvordan jeg har behandlet folk, har Parker tidligere sagt om den påståtte feiden til amerikanske Marie Claire.

ANSTRENGT: Ifølge flere amerikanske medier skal fhorholdet mellom «Sex and the City»-kollegaene Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall være langt kjøligere i virkeligheten enn i TV-serien. Foto: Scanpix
ANSTRENGT: Ifølge flere amerikanske medier skal fhorholdet mellom «Sex and the City»-kollegaene Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall være langt kjøligere i virkeligheten enn i TV-serien. Foto: Scanpix Vis mer

«The Notebook» – Ryan Gosling og Rachel McAdams

Disse to sikret seg en helt spesiell plass i hjertene våre etter at vi så dem som hodestups forelskede Noah Calhoun og Allie Hamilton i «The Notebook» i 2004. På skjermen var de varme følelsene mellom rollefigurene umulig å tvile på – noe som i ettertid har vist seg å skyldes ekstremt godt skuespill. I forbindelse med filmens 10-årsjubileum i 2014, avslørte nemlig regissør Nick Cassavetes at Gosling og McAdams kranglet så busta føyk når kameraene var av.

Jeg klarer ikke. Jeg klarer ikke å gjøre det med henne. Jeg får ingenting ut av det.

– De kom ikke overens. Virkelig ikke. Én dag kom Ryan bort til meg og sa, «Nick, kan du ta henne vekk herfra og få inn en annen skuespillerinne jeg kan gå gjennom scenen med? Jeg klarer ikke. Jeg klarer ikke å gjøre det med henne. Jeg får ingenting ut av det», delte Cassavetes i et intervju med VH1.

Heldigvis kom duoen bedre overens med tiden, og innen innspillingen var ferdig, var skuespillerne blitt et par også i virkeligheten; Gosling og McAdams datet i fire år, fra 2004 til 2008.

LES OGSÅ: Her er den ultimate kjekkaslisten

«One Tree Hill» – Chad Michael Murray og Sophia Bush

Disse to møttes på settet av tenåringsserien «One Tree Hill» i 2003, og i løpet av to år rakk duoen å både forelske seg, gifte seg og skille seg. Det har blitt spekulert i om skilsmissen skyldtes at Murray hadde en affære med «House of Wax»-kollegaen Paris Hilton (34) – en påstand Hiltons daværende kjæreste, Nick Carter (36), har støttet opp under. Som om ikke dét var nok, måtte stjernene fortsette å jobbe sammen i flere år etter bruddet.

– Til syvende og sist var vi bare to dumme unger som aldri skulle vært i et forhold, har Bush tidligere uttalt om saken under en opptreden på programmet Watch What Happens Live.

LYKKEN BRAST: Sophia Bush og Chad Michael Murray giftet seg i 2004, men ble skilt allerede året etter. Foto: Scanpix
LYKKEN BRAST: Sophia Bush og Chad Michael Murray giftet seg i 2004, men ble skilt allerede året etter. Foto: Scanpix Vis mer

«Desperate Housewives» – Teri Hatcher og de andre

I «Desperate Housewives» ble vi kjent med venninnegjengen i Wisteria Lane; i serien støtter kvinnene hverandre gjennom tykt og tynt, men historien var en ganske annen når kameraene var skrudd av. Ifølge flere amerikanske medier var nemlig forholdet mellom Hatcher og resten av hovedrolleinnhaverne langt kjøligere i virkeligheten.

– Teri var bare en ensom ulv. Marcia, Felicity og jeg hadde et bedre vennskap fordi vi er skikkelig jentete og elsket å være sammen med hverandre. Det gjorde ikke Teri, fortalte Eva Longoria til britiske OK! Magazine i 2012.

IKKE SÅ SAMMENSVEISET: Ifølge Eva Longoria (foran) var Teri Hatcher (bak i midten) en ensom ulv da de jobbet sammen på «Desperate Housewives»-settet. Foto: wenn.com
IKKE SÅ SAMMENSVEISET: Ifølge Eva Longoria (foran) var Teri Hatcher (bak i midten) en ensom ulv da de jobbet sammen på «Desperate Housewives»-settet. Foto: wenn.com Vis mer

«Dirty Dancing» – Partick Swayze og Jennifer Grey

Denne filmen er en skikkelig klassiker, og det er vanskelig å tro at Swayze og Grey var noe annet enn hverandres store kjærlighet – eller i det minste svært gode venner. Dessverre var ikke det tilfellet; det avslørte Swayze i selvbiografien «The Time of My Life» som kom ut etter hans død i 2009.

«Vi slet med å forholde oss til hverandre av og til. Jennifer var så følsom, og brast ut i tårer dersom noen kritiserte henne. Andre ganger var hun i skikkelig fnisehumør, og da måtte vi gjøre scenen om og om igjen. (...) Jeg ble veldig utålmodig», skriver Swayze i boken.

KJENT OG KJÆR: Dirty Dancing er én av de fineste filmene vi vet om – men for hovedrolleinnhaver Partick Swayze var ikke opplevelsen like perfekt. Foto: Mary Evans Picture
KJENT OG KJÆR: Dirty Dancing er én av de fineste filmene vi vet om – men for hovedrolleinnhaver Partick Swayze var ikke opplevelsen like perfekt. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

«The X-Files» – Gillian Anderson og David Duchovny

Fra 1993 til 2002 jobbet Anderson og Duchovny tett med hverandre i TV-serien «The X-Files», hvor de i rollene som Fox Mulder og Dana Scully løste overnaturlige mysterier. I år ble stjernene gjenforent i forbindelse med produksjonen av seks nye episoder av suksessprogrammet. Kollegaene ble avbildet klemmende og smilende på settet, så i dag er stemningen utvilsomt god mellom dem – men slik har det ikke alltid vært.

Vi tålte ikke synet av hverandre.

– Vi pleide å krangle for absolutt ingenting. Vi tålte ikke synet av hverandre, fortalte Duchovny til Metro i 2008.

Andre stjernekollegaer som ryktes å ha hatt et kjølig forhold er Claire Danes (36) og Leonardo DiCaprio (41) i «Romeo + Juliet», Harrison Ford (73) og Josh Hartnett (37) i «Hollywood Homocide», Sharon Stone (57) og William Baldwin (52) i Sliver, og Julia Roberts (48) and Nick Nolte (75) i «I Love Trouble».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer