Ryan Gosling

6 stjernekollegaer som hatet hverandre i virkeligheten

Fra Ryan Gosling og Rachel McAdams i «The Notebook», til Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall i «Sex and the City».

IKONISK: Ryan Gosling og Rachel McAdams kyss i regnet i «The Notebook» er et fantastisk filmøyeblikk, men det var langt ifra god stemning mellom de to når kameraene var skrudd av. Foto: Scanpix
IKONISK: Ryan Gosling og Rachel McAdams kyss i regnet i «The Notebook» er et fantastisk filmøyeblikk, men det var langt ifra god stemning mellom de to når kameraene var skrudd av. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK.no-redaksjonen elsker å leve oss skikkelig inn i filmer, og det er ikke til å stikke under stol at vi titt og ofte tror litt for mye på skuespillernes prestasjoner. At «Titanic»-kollegaene Leonardo DiCaprio (41) og Kate Winslet (40) egentlig aldri var et par er fortsatt utenkelig for oss, og det samme gjelder Julia Roberts (48) og Richard Gere (66). De hadde jo så fantastisk kjemi i «Pretty Woman»!

Likevel skal det sies at vi har hatt rett fra tid til annen; Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (40) ble kjærester etter «Mr. & Mrs. Smith», Channing Tatum (35) og Jenna Dewan (35) forelsket seg under innspillingen av «Step Up», Sienna Miller (34) og Jude Law (43) falt for hverandre på jobb... Listen er lang – men visste du at flere Hollywood-kollegaer befinner seg på andre siden av skalaen?

Vi har samlet 6 kjendisduoer som presterte fantastisk på skjermen, men som i virkeligheten slet med å forholde seg til hverandre. Saken fortsetter under annonsen.

LES OGSÅ: Disse bøkene før du skynde deg å lese før de blir film

«Sex and the City» – Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall

Beklager, «Sex- og singelliv»-fans! Carrie og Samantha var ikke like gode venner av skjermen som på. Sarah Jessica Parker (50) og Kim Cattrall (59) skal gjennom årene ha havnet i flere opphetede krangler, og stemningen skal ha blitt enda dårligere da Cattrall fant ut at hun tjente betraktelig mindre enn kollegaen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer