Meghan Markle prins Harry:

7 ganger Meghan og Harry valgte å hylle Diana under bryllupet

Vi blir helt rørt!

MEGHAN MARKLE PRINS HARRY: Nå er de endelig gift! FOTO: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE PRINS HARRY: Nå er de endelig gift! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

19. mai ble endelig prins Harry (33) og Meghan Markle (36) gift. Nå har paret fått titlene hertug og hertuginne av Sussex. Bryllupet ble vist verden over og tusenvis av mennesker hadde valgt å ta turen til London for å få med seg den store dagen.

Vielsen i Windsor Castle besto av både taler og sang, men tar man en nærmere titt, vil man se flere enn én hyllest til prins Harrys avdøde mor, Diana.

1. Forlovelsesringen hennes

Det hele begynte da prins Harry ba Meghan Markle om å gifte seg med ham. Ringen har han selv vært med på å designe, og den inkluderer Dianas egne diamanter.

2. Dianas storesøster fikk holde tale i kirken

Biskop Michael Curry, som nærmest stjal showet med sin lidenskapelige preken om kjærlighet under helgens prinsebryllup, var blant dem som fikk snakket under bryllupet til det nygifte paret. Men ei som også fikk dele noen ord, var Dianas storesøster - lady Jane Fellowes (61).

3. Én plass var tom

I løpet av bryllupet, og i ettertid, var det flere som lurte på hvorfor det var en ledig plass ved siden av prins William (35) inne i kirken. Mange trodde dem var tom fordi det skulle vært prinsesse Dianas plass, men det er faktisk sånn at setet foran dronningen alltid skal stå tom. Men vi synes teorien om at den var reservert for Diana var så fin, at vi holder oss litt til den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer