Kjendis:

73-åringen stjal showet!

Kjendisene strålte på den røde løperen under Fashion Awards, men det var de over 40 som fikk mest oppmerksomhet.

MAYE MUSK: Maye Musk (73) er moren til verdens rikeste mann, Elon Musk. FOTO: NTB
MAYE MUSK: Maye Musk (73) er moren til verdens rikeste mann, Elon Musk. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Denne uken var det klart for rød løper, glitter og glamour da årets Fashion Awards gikk av stabelen i Royal Albert Hall i London.

Både nye og gamle kjente fjes prydet løperen, tydelig klare for en kjempefest etter en lang pandemi- og for å hylle moteverdens beste designere.

Vakre og voksne

Det kan trygt slås fast at de tilårskomne kvinnene kastet ekstra glans over festen.

Demi Moore (59) var en visjon i sort og viste frem sin solbrune hud da hun ankom Royal Albert Hall. Hun kom kledd i en figurnær paljettkjole med sort kappe til, av designeren Fendi. Legg merke til de kule skinnhanskene!

Demi har også tidligere vist at hun digger Fendi, og det kan virke som kjærligheten er gjengjeldt. For tidligere i år dukket hun opp på catwalken under Paris fashion week, hvor hun gikk nettopp for Fendi.

MED DESIGNEREN: Demi Moore poserer her sammen med den engelske designeren Kim Jones, som designer for Fendi. Foto: NTB
MED DESIGNEREN: Demi Moore poserer her sammen med den engelske designeren Kim Jones, som designer for Fendi. Foto: NTB Vis mer

Om Pearl Harbour hadde blitt laget i dag, hadde nok Ben Affleck og Josh Hartnett fortsatt kranglet om denne damen. Kate Beckinsale (48) så nemlig nydelig ut i en dyp, hjerteformet utringet kreasjon fra Sabina Bilenko couture. Smykkene fra Boucheron komplimenterte resten av antrekket og sto i stil med både sko og veske.
Den store, sorte sløyfen i håret er prikken over i-en.

GLAMORØS: Kate Beckinsale (48) tok seg strålende ut under årets Fashion Award, som ble holdt i Royal Albert Hall. Foto: NTB
GLAMORØS: Kate Beckinsale (48) tok seg strålende ut under årets Fashion Award, som ble holdt i Royal Albert Hall. Foto: NTB Vis mer

Som modell for blant annet Victoria's Secret er det ikke rart at Adriana Lima kan dette med posering og å kle seg. Den brasilianske 40-åringen dukket opp til festen i en todelt kjole med smykker og diamanter fra Messika.

FØRTITALLS: Den brasilianske supermodellen Adriana Lima her under Fashion Awards med det mørke håret i en nydelig 40-tallsinspirert frisyre. Foto: NTB
FØRTITALLS: Den brasilianske supermodellen Adriana Lima her under Fashion Awards med det mørke håret i en nydelig 40-tallsinspirert frisyre. Foto: NTB Vis mer

Tro om ikke Maye Musk (73) har fått en prøvetur med romfartøyet til sønnen sin, Elon Musk? For hun ser overjordisk ut i dette antrekket fra Tony Ward.

73-åringen (!!) er ikke bare moren til verdens rikeste mann. Hun har også en rik karriere bak seg med over femti år i modellbransjen.Hun strålte som en dronning i rødt og rosa, med et slep for å understreke den majestetiske holdningen.

QUEEN M: Den canadiske modellen Maye Musk er et blikkfang under årets Fashion Awards. Foto: NTB
QUEEN M: Den canadiske modellen Maye Musk er et blikkfang under årets Fashion Awards. Foto: NTB Vis mer

Gillian Anderson (53) så elegant ut, som alltid på den røde løperen i sort fra Chloé. Den amerikanske skuespilleren, kjent fra blant annet X-files, The Fall og Sex Education så ut som hun virkelig kunne kose seg i et antrekk som ser både sexy og behagelig ut. Den frekke detaljen foran på kjolen og det store smykket er prikken over i-en.

ELEGANT: Gillian Anderson (53) under årets Fashion Awards. Foto: NTB
ELEGANT: Gillian Anderson (53) under årets Fashion Awards. Foto: NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer