Suzanne Somers:

73-åringen viste stolt frem kroppen etter kreftsykdommen

Suzanne Somers delte nakenbilde i anledning fødselsdagen.

Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Suzanne Somers (73), kanskje mest kjent her til lands for rollen i 90-tallsserien Step by Step, feiret nylig fødselsdagen med å legge ut et nakenbilde på Instagram-profilen sin.

View this post on Instagram

Here I am at 73 in my Birthday Suit!!!

A post shared by Suzanne Somers (@suzannesomers) on

I 2000 ble Somers diagnostisert med brystkreft, og har siden den gang gått gjennom flere behandlinger for å få bukt med sykdommen. Ifølge UsMagazine har Somers nylig avsluttet en alternativ behandling, som gikk ut på å få brystene til å vokse ut til normalen igjen.

Behandlingen kalles cell-assisted lipotransfer, og det blir blant annet brukt stamceller i prosessen. PSST: Kan du se hvilket bryst som har kreft?

- De tok fett fra magen min og blandet det med stamceller. De svake cellene ble fjernet, mens de beholdt de sterke. Dette ble så injisert inn i brystet og i rundt ett år gikk jeg rundt og følte elektriske støt i blodkarene, har hun forklart til UsMagazine.

- Det er ingen implantater eller fremmede gjenstander i kroppen min

Det er ingen tvil om at 73-åringen er fornøyd med resultatet - så mye at hun den første tiden etter behandlingen gikk rundt og viste frem brystene til «alle».

- Jeg har to bryst som er mine. Det er ingen implantater eller fremmede gjenstander i kroppen min. De to første ukene viste jeg det til alle. Jeg bare flekket den frem, fordi jeg jo hadde blitt så vant til å ikke ha et bryst der. Men etter de to ukene sa mannen min at jeg måtte slutte å vise frem puppene mine til folk, sa hun med glimt i øyet til UsMagazine i fjor.

DEN GANG DA: Suzanne Somers og Alan Hamel har vært et ektepar siden 1977 - men var kjærester i 10 år før de lovet hverandre evig troskap.
DEN GANG DA: Suzanne Somers og Alan Hamel har vært et ektepar siden 1977 - men var kjærester i 10 år før de lovet hverandre evig troskap. Vis mer

Suzanne Somers og den kanadiske TV-profilen Alan Hamel (83) giftet seg i 1977 - og har altså vært et ektepar i hele 42 år og kjærester i over 50 år. De møttes da hun var modell under TV-showet The Anniversary Game, som han ledet på 60-tallet. Hun har sønnen Bruce Somers Jr. (53) fra ekteskapet med Bruce Somers. De var gift fra 1965 til 1968.

I tillegg til TV-serien Step by Step har Suzanne Somers spilt i filmer som Serial Mom (1994) og Say It Isn't So (2001).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer