Suzanne Somers:

73-åringen viste stolt frem kroppen etter kreftsykdommen

Suzanne Somers delte nakenbilde i anledning fødselsdagen.

Hollywood-stjernen Suzanne Somers (73), kanskje mest kjent her til lands for rollen i 90-tallsserien Step by Step, feiret nylig fødselsdagen med å legge ut et nakenbilde på Instagram-profilen sin.

View this post on Instagram

Here I am at 73 in my Birthday Suit!!!

A post shared by Suzanne Somers (@suzannesomers) on

I 2000 ble Somers diagnostisert med brystkreft, og har siden den gang gått gjennom flere behandlinger for å få bukt med sykdommen. Ifølge UsMagazine har Somers nylig avsluttet en alternativ behandling, som gikk ut på å få brystene til å vokse ut til normalen igjen.

Behandlingen kalles cell-assisted lipotransfer, og det blir blant annet brukt stamceller i prosessen. PSST: Kan du se hvilket bryst som har kreft?

- De tok fett fra magen min og blandet det med stamceller. De svake cellene ble fjernet, mens de beholdt de sterke. Dette ble så injisert inn i brystet og i rundt ett år gikk jeg rundt og følte elektriske støt i blodkarene, har hun forklart til UsMagazine.

- Det er ingen implantater eller fremmede gjenstander i kroppen min

Det er ingen tvil om at 73-åringen er fornøyd med resultatet - så mye at hun den første tiden etter behandlingen gikk rundt og viste frem brystene til «alle».

- Jeg har to bryst som er mine. Det er ingen implantater eller fremmede gjenstander i kroppen min. De to første ukene viste jeg det til alle. Jeg bare flekket den frem, fordi jeg jo hadde blitt så vant til å ikke ha et bryst der. Men etter de to ukene sa mannen min at jeg måtte slutte å vise frem puppene mine til folk, sa hun med glimt i øyet til UsMagazine i fjor.

DEN GANG DA: Suzanne Somers og Alan Hamel har vært et ektepar siden 1977 - men var kjærester i 10 år før de lovet hverandre evig troskap.
DEN GANG DA: Suzanne Somers og Alan Hamel har vært et ektepar siden 1977 - men var kjærester i 10 år før de lovet hverandre evig troskap. Vis mer

Suzanne Somers og den kanadiske TV-profilen Alan Hamel (83) giftet seg i 1977 - og har altså vært et ektepar i hele 42 år og kjærester i over 50 år. De møttes da hun var modell under TV-showet The Anniversary Game, som han ledet på 60-tallet. Hun har sønnen Bruce Somers Jr. (53) fra ekteskapet med Bruce Somers. De var gift fra 1965 til 1968.

I tillegg til TV-serien Step by Step har Suzanne Somers spilt i filmer som Serial Mom (1994) og Say It Isn't So (2001).

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: