Suzanne Somers:

73-åringen viste stolt frem kroppen etter kreftsykdommen

Suzanne Somers delte nakenbilde i anledning fødselsdagen.

Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Suzanne Somers (73), kanskje mest kjent her til lands for rollen i 90-tallsserien Step by Step, feiret nylig fødselsdagen med å legge ut et nakenbilde på Instagram-profilen sin.

I 2000 ble Somers diagnostisert med brystkreft, og har siden den gang gått gjennom flere behandlinger for å få bukt med sykdommen. Ifølge UsMagazine har Somers nylig avsluttet en alternativ behandling, som gikk ut på å få brystene til å vokse ut til normalen igjen.

Behandlingen kalles cell-assisted lipotransfer, og det blir blant annet brukt stamceller i prosessen. PSST: Kan du se hvilket bryst som har kreft?

- De tok fett fra magen min og blandet det med stamceller. De svake cellene ble fjernet, mens de beholdt de sterke. Dette ble så injisert inn i brystet og i rundt ett år gikk jeg rundt og følte elektriske støt i blodkarene, har hun forklart til UsMagazine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer