Helen Mirren

75-åringen ble tatt for å være Christina Aguilera (35)

Skuespiller Helen Mirren viser oss nok en gang at alder bare er et tall.

HELEN MIRREN: Den britiske skuespilleren Helen Mirren tar pusten fra alle på rød løper. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av april var det duket for den årlige prisutdelingen Screen Actors Guild Awards i Los Angeles, som hyller film- og TV-bransjen over Atlanteren.

Den 27. prisutdelingen ble naturlig nok avholdt litt annerledes denne gangen, ettersom covid-pandemien fremdeles preger hverdagen vår.

Men også teamet bak SAG-utdelingen har lært seg å finne på kreative løsninger for å hindre smitte og respektere smitteverntiltak - og showet hadde blitt spilt inn på forhånd, og dermed også vinnernes takketaler.

En av de som stilte opp under årets SAG-utdeling, som tar for seg året 2020, var den britiske skuespilleren Helen Mirren (75).

Hun delte ut prisen Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture, vunnet av teamet bak dramafilmen The Trial of the Chicago 7. Helen Mirren stilte også opp i et intervju der hun fortalte om sin næropplevelse med en bjørn under en innspilling.

Ingen tvil om at 75-åringen er en knalltøff og standhaftig dame! Se intervjuet under:

Et syn for guder!

Men det var ikke bare historien om bjørneangrepet som fenget TV-titterne, også 75-åringens antrekk stjal oppmerksomhet.

I forbindelse med utdelingen ble det tatt nye portretter av 75-åringen, ikledd en rød kjole fra det amerikanske merket Badgley Mischka, med rosa puffermer. Håret var satt opp i en dott, og stylet med freshe øredobber fra smykkedesigner David Webb.

Hun var rett og slett et syn for guder!

FOTO: Skjermdump E!News // Instagram
FOTO: Skjermdump E!News // Instagram Vis mer

På sosiale medier er det flere som har kommentert at de først ikke kjente 75-åringen igjen, og tok henne for å være den 35 år yngre artisten Christina Aguilera.

LIKHETSTREKK: Det var nok flere som trakk paralleller til Christina Aguileras antrekk og look under Mulan-premieren i mars 2020. FOTO: NTB
LIKHETSTREKK: Det var nok flere som trakk paralleller til Christina Aguileras antrekk og look under Mulan-premieren i mars 2020. FOTO: NTB Vis mer

Og ja, det er nok innafor å trekke noen paralleller til Genie in a Bottle-sangeren, men likevel er det ingen over og ingen ved siden når det kommer til Dame Helen Mirren. Hun er seg selv lik!

Gift i 24 år

Den britiske skuespilleren startet karrieren i 1966, og har siden den gang spilt i utallige filmer og serier. Hun har selv innkassert tre SAG-priser; i 2001 fikk hun to priser for rollen i filmen Gosford Pаrk og i 2006 for å ha portrettert dronning Elizabeth i filmen The Queen.

I april 2021 ble det kjent at Mirren skal spille avdøde Golda Meir - Israels eneste kvinnelige statsminister gjennom tidene, i filmen Golda. Filmen forventes å starte innspilling til høsten.

GODT GIFT: Helen Mirren med sin amerikanske ektemann Taylor Hackford i 2010. De ble kjærester på midten av 80-tallet, og har holdt sammen siden. FOTO: NTB
GODT GIFT: Helen Mirren med sin amerikanske ektemann Taylor Hackford i 2010. De ble kjærester på midten av 80-tallet, og har holdt sammen siden. FOTO: NTB Vis mer

Helen Mirren har vært gift med den amerikanske filmregissøren Taylor Hackford (76) siden 1997. De ble kjærester i 1986, og hun er stemor til hans to barn.

75-åringen hadde også et forhold til den nord-irske skuespilleren Liam Neeson (68) på begynnelsen av 80-tallet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer