Filmtips:

9 filmer du kan se på når det regner

Her finner du en blanding av både nytt og gammelt!

FILMTIPS: Klar for filmkveld, men vet ikke hva du skal se? Sjekk ut våre tips! Foto: Skjermdump fra Notting Hill
FILMTIPS: Klar for filmkveld, men vet ikke hva du skal se? Sjekk ut våre tips! Foto: Skjermdump fra Notting Hill Vis mer
Publisert

Heldige som vi er har vi hatt deilig sommervær siden mai! Vi nyter hvert eneste sekund med sol og varme, men når vi tar en titt på værmeldinga framover, ser vi at det kommer både skyer og regn her og der.

Og selv om vi elsker å bade og sole oss dagen lang, er det ganske så hyggelig med en filmkveld inne mens du hører det pøser ned utendørs. Skulle det blir dårlig vær der hvor du bor, har vi listet opp ni filmer du kan se mens du venter på sola:

LES OGSÅ: 12 fantastiske Disney-filmer vi hadde «glemt»

1. CALL ME BY YOUR NAME

Denne filmen har fått massiv oppmerksomhet for dens nydelige og sterke historie, fantastiske musikk, drømmende omgivelser og fantastisk dyktige skuespillere.

2. MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

Ønsker du å legge filmkvelden til kinosalen? Mamma Mia! er tilbake med en ny film, 10 år etter at den første ble sluppet. Abba-låter og gresk sommerstemning - kan man få det bedre?

3. DIRTY DANCING

Denne klassikeren blir vi aldri lei. Musikken, dansen, skuespillerne, stedet de er på - alt! Visste du at du faktisk kan gifte deg på hotellet der hvor Dirty Dancing ble spilt inn? Det er helt sant - bare se her!

4. THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Frances McDormand (61) tok hjem en Oscar for beste skuespiller for rollen sin i «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri». I tillegg har filmen vunnet flere priser, blant annet en Golden Globe for beste film. Denne kan vi anbefale!

5. BRIDESMAIDS

Denne filmen er perfekt å se sammen med venninner en kveld - eller rett og slett for deg selv! Vi kan love deg et par runder med latterkrampe.

6. NOTTING HILL

Trenger vi egentlig si stort mer? Det begynner å bli en god stund siden Notting Hill kom ut, men vi er fremdeles like forelsket i den. Velger du denne til en filmkveld slår den ikke feil!

LES OGSÅ: Den nygifte Love Actually-stjernen Hugh Grant hadde ikke troen på ekteskapet: - Jeg burde ha giftet meg mye tidligere!

7. SEX AND THE CITY-FILMENE

Savner du «Sex og singelliv»-jentene? For det gjør vi! Det blir kanskje litt for mye å kjøre på med alle sesongene en regntung kveld. Da er det bra det ble laget to filmer etter at serien tok slutt!

8. WONDER

Vi kom oss ikke gjennom traileren til denne filmen uten å felle en tåre. Gjør deg klar for en fantastisk film og gripende historie.

9. THE BLINDE SIDE

Vi elsker filmer som er basert på ekte historier, og denne er virkelig fin. I tilegg er Sandra Bullock helt fantastisk i den!

LES OGSÅ: 10 skuespillerpar som fant tonen både på og av lerretet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer