Voksfigurer:

9 forferdelige voksfigurer av kjendiser (vi ler oss ihjel!)

Kjenner du igjen stjernene?

VOKSFIGURER: Vi har samlet ni av de verste voksfigurene diverse Madam Tussauds-filialer verden rundt har å by på:

FOTO: Scanpix/ Instagram
VOKSFIGURER: Vi har samlet ni av de verste voksfigurene diverse Madam Tussauds-filialer verden rundt har å by på: FOTO: Scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

Det mangler ikke arenaer hvor Hollywood-stjernene – enten det er snakk om musikere, skuespillere eller sportshelter – hylles. De tildeles priser, får stjerner på «Walk of Fame», og havner på voksmuseum i form av egne figurer.

Blant dem som har fått æren (eller?) av sistnevnte er Beyoncé, Angelina Jolie, og supermodell Naomi Campbell – men langt ifra alle dukkene er like vellykkede... I noen av tilfellene er det faktisk umulig å skjønne hvem det egentlig skal forestille!

Vi samlet ni av de verste voksfigurene diverse Madam Tussauds-filialer verden rundt har å by på:

LES OGSÅ: Se den Oscar-vinnende stjernen på scenen som 8-åring

Beyoncé

Ikke bare er det umulig å finne noen av av gullstrupens karakteristiske ansiktstrekk i denne voksfiguren (som forøvrig er plassert i et museum i Niagara Falls); skaperne har også gitt Beyoncé en langt lysere hudtone enn det den ekte «Drunk in Love»-sangeren har.

FOTO: Scanpix/Instagram
FOTO: Scanpix/Instagram Vis mer

Miley Cyrus

Denne dukken skal riktignok forestille Disney-stjernen i sine litt yngre dager, men vi kan likevel være enige om at det er svært få likhetstrekk mellom virkelighetens Mileys og voksfiguren av henne. (Faktisk ligner det mer på bruden til Chucky i skrekkfilmene om den titulære karakteren. Grøss.)

FOTO: Scanpix/Instagram
FOTO: Scanpix/Instagram Vis mer

Naomi Campbell

Hvor skal vi begynne? I likhet med Beyoncé har Naomi Campbells figur i Bangkok fått flere toner lysere hud enn hun egentlig har, i tillegg til at skaperne har gitt henne blå øyne. Her er virkelig alt feil.

FOTO: Scanpix/Instagram
FOTO: Scanpix/Instagram Vis mer

Angelina Jolie

Antrekket og sveisen har de gjenskapt nokså perfekt – det meste annet derimot... Det er lite i ansiktet til voksdukken som minner om «Mr. & Mrs. Smith»-stjernen.

LES OGSÅ: Derfor har hun gått med dresser i én måned

FOTO: Scanpix/Instagram
FOTO: Scanpix/Instagram Vis mer

Michael Jackson

Denne figuren, som skal forestille «Thriller»-sangeren, burde vel strengt talt aldri sett dagens lys...

FOTO: Scanpix/YouTube
FOTO: Scanpix/YouTube Vis mer

Salma Hayek

Vi hadde aldri gjettet at dette skal forestille «Frida»-skuespiller Salma Hayek! Bortsett fra at både dukken og den ekte Salma har mørkt hår, ser vi faktisk ingen (!) likheter.

FOTO: Scanpix/Instagram
FOTO: Scanpix/Instagram Vis mer

Selena Gomez

Selena Gomez har flere voksfigurer, og noen av dem er riktignok veldig fine, men i ett av tilfellene har man ikke klart å treffe spikeren på hodet – i det hele tatt. Denne dukken står på Madam Tussauds i New York, og er ikke verdt et besøk neste gang du tar en tur over dammen.

FOTO: Scanpix/Instagram
FOTO: Scanpix/Instagram Vis mer

Prinsesse Diana

Prinsesse Diana av Wales' skjønnhet blir ikke ytt rettferdighet gjennom denne voksfiguren som står i Tyskland. (Akkurat hvor i landet er vi usikre på, men det er kanskje like greit?)

FOTO: Scanpix/Instagram
FOTO: Scanpix/Instagram Vis mer

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston ble først kjent for allmenheten da hun kapret rollen som Rachel i «Friends» i 1994, men ser minst like bra ut i dag – 25 år senere. Dessverre lyktes ikke denne voksfigur-skaperen med å gjenskape stjernens vakre ytre.

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag

FOTO: Scanpix/Instagram
FOTO: Scanpix/Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer