Kronprinsesse Victoria:

9 ganger kronprinsesse Victoria viste verden at hun har et mammahjerte av gull

Smelt!

KRONPRINSESSE VICTORIA: Kronprinsessen av Sverige er ikke redd for å vise kjærlighet overfor sine barn - heller ikke i det offentlige rom. Disse bildene er tatt da hun feiret 41-årsdagen på Solliden på Öland i juli. FOTO: NTB Scanpix
KRONPRINSESSE VICTORIA: Kronprinsessen av Sverige er ikke redd for å vise kjærlighet overfor sine barn - heller ikke i det offentlige rom. Disse bildene er tatt da hun feiret 41-årsdagen på Solliden på Öland i juli. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med 40-årsdagen sin i fjor sommer, åpnet kronprinsesse Victoria av Sverige opp om morsrollen - og hun erkjente at hun i årene før hun ble mamma til prinsesse Estelle i 2012 hadde lengtet etter det å starte sin egen familie.

- Det er fantastisk å oppleve gleden og lykken som oppstår når man følger to små vesener så nære, og sammen med dem får oppleve deres utvikling. Men samtidig, det å selv få bli mamma, og jeg tilhører dem som virkelig lengtet etter å bli det, det er jo den største gaven som finnes, sa hun i et intervju med Nyhetsbyrån TT, ifølge Hemtrevligt, i fjor sommer.

I tillegg til å være tobarnsmamma til prinsesse Estelle (6) og prins Oscar (2), er kronprinsesse Victoria travelt opptatt med å representere det svenske kongehuset. Det betyr at mye av tiden hennes - i likhet med de fleste andre mammaer og pappaer - går med til andre ting enn barna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer