Kronprinsesse Victoria:

9 ganger kronprinsesse Victoria viste verden at hun har et mammahjerte av gull

Smelt!

KRONPRINSESSE VICTORIA: Kronprinsessen av Sverige er ikke redd for å vise kjærlighet overfor sine barn - heller ikke i det offentlige rom. Disse bildene er tatt da hun feiret 41-årsdagen på Solliden på Öland i juli. FOTO: NTB Scanpix
KRONPRINSESSE VICTORIA: Kronprinsessen av Sverige er ikke redd for å vise kjærlighet overfor sine barn - heller ikke i det offentlige rom. Disse bildene er tatt da hun feiret 41-årsdagen på Solliden på Öland i juli. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med 40-årsdagen sin i fjor sommer, åpnet kronprinsesse Victoria av Sverige opp om morsrollen - og hun erkjente at hun i årene før hun ble mamma til prinsesse Estelle i 2012 hadde lengtet etter det å starte sin egen familie.

- Det er fantastisk å oppleve gleden og lykken som oppstår når man følger to små vesener så nære, og sammen med dem får oppleve deres utvikling. Men samtidig, det å selv få bli mamma, og jeg tilhører dem som virkelig lengtet etter å bli det, det er jo den største gaven som finnes, sa hun i et intervju med Nyhetsbyrån TT, ifølge Hemtrevligt, i fjor sommer.

I tillegg til å være tobarnsmamma til prinsesse Estelle (6) og prins Oscar (2), er kronprinsesse Victoria travelt opptatt med å representere det svenske kongehuset. Det betyr at mye av tiden hennes - i likhet med de fleste andre mammaer og pappaer - går med til andre ting enn barna.

Hun er derfor svært påpasselig med å være til stede for Estelle og Oscar, og sier i intervjuet at hun ønsker å være en nærværende mamma og en godt forbilde - samtidig som hun skjøtter jobben sin som kronprinsesse - og Sveriges kommende dronning.

- Man mister veldig mange fine øyeblikk med barna, og det kjenner jeg kan være litt vanskelig. Jeg tilhører nok dem som er ekstra nøye med å dokumentere barnas oppvekst. Jeg forsøker virkelig aktivt å iaktta og skrive ned små ting som skjer. Som for eksempel: «Åh se, nå er det første gang han eller hun smaker på det der, eller gjør sånn», sa hun til Nyhetsbyrån TT i fjor sommer.

Se våre 9 favorittøyeblikk av kronprinsesse Victoria som viser at hun har et mammahjerte av gull!:

LES OGSÅ: Anna (31) er alenemor til tvillingene Maximilian og Benjamin. I april møtte hun kronprinsesse Victoria om bord på flyet til Stockholm

Møter andre barn som om de skulle være hennes egne

I år, som årene før, feiret kronprinsesse Victoria fødselsdagen sin på Solliden slott på idylliske Öland - og et av høydepunktene er når kronprinsessen møter folket som har møtt opp for å gi henne sine lykkeønskninger. En av de som ville gratulere kronprinsesse med 41-årsdagen var superskjønne Lucia på snart 4 år.

Da kronprinsessen var på vei forbi henne hoppet lille Lucia av glede, og dette la Victoria merke til. Med utslåtte armer går hun mot den lille jenta, og gir henne en stor klem. Nok et fantastisk øyeblikk, som viser at kronprinsesse Victoria har et hjerte av gull - og ikke er som de fleste andre kongelige.

Se Svenskdams video av Lucia og kronprinsesse Victoria under:

Det er ikke første gang kronprinsessen har møtt barn med stor entusiasme, omsorg og åpenhet. Dette er noe den kommende dronningen av Sverige har gjort helt siden hun var liten, og har ved utallige anledninger vist at hun har barnetekke.

Se flere bilder av kronprinsesse Victoria i møte med barn under:

LES OGSÅ: Kronprinsesse Victorias hårfrisyre vekker oppsikt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer