Plastisk Kirurgi

9 kjendiskvinner som tok plastisk kirurgi litt vel langt...

Enkelte har brukt mange millioner kroner på å endre utseendet.

KJENDISER UNDER KNIVEN: Flere kjendiser har lagt seg under kniven for å fikse på utseendet. Meeen, det er ikke alltid resultatet blir like pent...  Foto: NTB scanpix
KJENDISER UNDER KNIVEN: Flere kjendiser har lagt seg under kniven for å fikse på utseendet. Meeen, det er ikke alltid resultatet blir like pent... Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke fremmed for oss at folk bruker penger på å fikse litt på utseendet i ny og ne. Selv om det å «pynte på ansiktet» lenge var et Hollywood-fenomen, har det nå blitt ganske normalt her til lands også. Blant annet har fillers og botox blitt populært, også blant yngre generasjoner. 

De fleste velger å gjøre et par småendringer å utseendet. Om det er nesen, leppene, eller rynker. Men, så er det også disse som tar det litt vel langt, og rett og slett blir avhengige av inngrepene. Nylig kom det blant annet frem at tidligere glamourmodell Alicia Douvall (36) skal ha brukt over en million pund (noe som utgjør rundt 11 millioner kroner) på plastisk kirurgi. Så ja, det er helt klart mulig å bli avhengig av plastisk kirurgi.

Men det er ikke bare Douvall som har tatt steget litt langt inn i «plastic fantastic»-verdenen. For det er noen som ikke ser når det faktisk bikker over. Og lista over de verste kirurgiske tilfellene er lang: 

LES OGSÅ: Norske kvinner vil fjerne «sinnarynken»

Jocelyn Wildenstein (60)

Jocelyn Wildenstein er en sositetskvinne fra New York som kanskje er mest kjent for sine mange ansiktsoperasjoner, som igjen har gitt henne kallenavnet «kattekvinnen». Ryktene sier at hun skal ha brukt fire millioner dollar på plastisk kirurgi. Ja, du leste riktig! 

«KATTEKVINNEN»: Jocelyn Wildenstein skal ha brukt fire millioner dollar på plastisk kirurgi.  Foto: wenn.com
«KATTEKVINNEN»: Jocelyn Wildenstein skal ha brukt fire millioner dollar på plastisk kirurgi. Foto: wenn.com Vis mer

Priscilla Presley (71)

Priscilla Presley er for de fleste kjent som eks-kona til hele verdens Elvis Presley. Men hun har også fått mye oppmerksomhet for endringene av sitt ytre. Den amerikanske skuespilleren er også en av dem som har pyntet litt ekstra på utseendet.  

UNDER KNIVEN: Priscilla Presley har forandret seg ganske mye gjennom tida.  Foto: NTB scanpix
UNDER KNIVEN: Priscilla Presley har forandret seg ganske mye gjennom tida. Foto: NTB scanpix Vis mer

Cher (70)

Med sin særegne stemme sang Cher seg inn i hjerter over hele verden og fikk kallenavnet «Goddess of Pop». Men gjennom tida har hun også vært åpen om plastisk kirurgi, og hun har aldri lagt skjul på at hun elsker det.  

«GODDNESS OF POP»: Cher legger ikke skjul på at hun liker plastisk kirurgi.  Foto: NTB scanpix
«GODDNESS OF POP»: Cher legger ikke skjul på at hun liker plastisk kirurgi. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lara Flynn Boyle (46)

Selv om mange husker henne best fra TV-serien «Twin Peaks», er det ikke sånn hun ser ut i dag. Lara Flynn Boyle skal hun ha gjort utallige ansiktsoperasjoner, og er stadig å se med det man kaller «Dolly Duck»-lepper.

STORE LEPPER: Lara Flynn Boyle skal hun ha gjort utallige ansiktsoperasjoner, og er stadig å se med Dolly Duck-lepper.
STORE LEPPER: Lara Flynn Boyle skal hun ha gjort utallige ansiktsoperasjoner, og er stadig å se med Dolly Duck-lepper. Vis mer

Donatella Versace (61)

Som leder bak moteselskapet Versace har kanskje Donatella følt at hun til enhver tid har måttet se bra ut. Men kanskje hun ikke selv har sett at nok er nok? Hun skal nemlig ha gjennomgått flere ansiktsløft, fylt inn leppene i ny og ne og ha tatt flere ansiktsimplantater. 

VERSACE-LEDER: Donatella Versace har i likhet med flere lagt seg under kniven.  Foto: NTB scanpix
VERSACE-LEDER: Donatella Versace har i likhet med flere lagt seg under kniven. Foto: NTB scanpix Vis mer

Heidi Montag (29)

Reality- og MTV-stjernen Heidi Montag fikk massiv pressedekning etter at hun hadde tatt ti plastiske operasjoner på én dag i 2010. Verden fikk seg rett og slett et realt sjokk da de så før- og etterbildene. Hun skal også ha innrømmet at hun angret på inngrepene i ettertid. 

REALITY-STJERNE: Heidi Montag ble kjent gjennom serien «The Hills». Da serien var over tok det ikke lang tid før hun begynte å operere utseendet.
REALITY-STJERNE: Heidi Montag ble kjent gjennom serien «The Hills». Da serien var over tok det ikke lang tid før hun begynte å operere utseendet. Vis mer

Jackie Stallone (94)

Mammaen til skuespilleren Sylvester Stallones, Jackie Stallone, har i mange år gjort flere inngrep for å bedre sitt utseendet. Men selv om utseendet til 94-åringen har endret seg drastisk gjennom årene, har hun likevel ikke stoppet. Hun skal blant annet ha tatt flere injeksjoner med stoffet Juvederm, for å få større lepper og definere kinnbein og hake. 

JACKIE STALLONE: Jackie Stallone (94), har i mange år gjort flere inngrep for å bedre sitt utseendet.  Foto: Pa Photos
JACKIE STALLONE: Jackie Stallone (94), har i mange år gjort flere inngrep for å bedre sitt utseendet. Foto: Pa Photos Vis mer

La Toya Jackson (60)

Det er vel ikke en stor hemmelighet at flere i Jackson-familien er fan av å trikse og fikse litt på utseendet. Den 60 år gamle sangeren er også en av dem som har lagt seg under kniven. Se forskjellen! 

IKKE DEN ENESTE: La Toya Jackson er ikke den eneste i Jackson-familien som har endret litt på utseendet.  Foto: NTB scanpix
IKKE DEN ENESTE: La Toya Jackson er ikke den eneste i Jackson-familien som har endret litt på utseendet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lil Kim (41)

Mange har også blitt sjokkerte over å se hvor mye rapperen Lil Kim har forandret seg- utseendemessig. Og hun er ikke den eneste som har hatt et overdrevet bruk av botox og plastiske kirurger. Hun har aldri vært redd for å vise fram kroppen sin, særlig ikke etter hun tok silikon. Men det stoppet heller ikke der, hun har også operert kinnbein, nese og lepper. 

LIL KIM: Rapperen har blant annet tatt silikon, operert kinnbein, nese og lepper.  Foto: NTB scanpix
LIL KIM: Rapperen har blant annet tatt silikon, operert kinnbein, nese og lepper. Foto: NTB scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer