Valentine's Day:

9 romantiske filmer til Valentines's Day

Her har du alt fra klassikere til nyere favoritter.

ROMANTIKK: «La La Land» er blant filmene som vil sette de romantiske følelsene i sving. FOTO: NTB Scanpix
ROMANTIKK: «La La Land» er blant filmene som vil sette de romantiske følelsene i sving. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Valentine's Day trenger ikke nødvendigvis være noe hokuspokus. Nå som det er grått og kaldt ute, er det lite som er bedre enn å krype under et varmt teppet med en varm kopp te i hånda og en god film på skjermen - kanskje sammen med en ekstra spesiell person?

Alene eller ikke, skru av lyset, tenn stearinlys og sett stemningen med en av filmene nedenfor:

1. Dirty Dancing

Klassikeren fra 1987 vi aldri blir lei av. Drøm deg bort i en spennende og søt fortelling om Johnny (Patrick Swayze) og Baby (Jennifer Grey) som plutselig skal opptre som dansepartnere etter at Johnnys partner blir syk, og Baby tilbyr seg om å hjelpe. Mye kjærlighet, dans og bra musikk. En perfekt film for romantikere som er glade i dans og 80-tallet.

2. Stolthet og fordom

Filmen er basert på boken av den kjente britiske forfatteren Jane Austen. Den er satt i England på tidlig 1800-tallet, og handler om familie, ekteskap og ung kjærlighet. Elizabeth Bennett, spilt av Keira Knightley, er den eldste datteren i familien, og fortsatt ikke gift, mye kan skyldes at hun er en sta ung dame. Likevel forandrer det seg når hun møter den mystiske Darcy, spilt av Matthew MacFadyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer