90-tallsklassikeren lages på nytt – se hvem som har fått hovedrollene

Det dukker blant annet opp en Kardashian og en TikTok-stjerne!

NOSTALGI: Rachael Leigh Cook som Laney Boggs og Freddie Prinz Jr. som Zack Siler i «She's All That» fra 1999. FOTO: NTB
NOSTALGI: Rachael Leigh Cook som Laney Boggs og Freddie Prinz Jr. som Zack Siler i «She's All That» fra 1999. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er en grunn til at 90-tallet har kommet tilbake for fullt de siste årene. Det var tross alt et tiår som ga oss mye innenfor både mote, musikk, TV og film.

På catwalken (og på it-jentene!) fikk vi servert plagg med alskens dyremønster, delikate silkekjoler som lett kunne forvirres med nattkjoler, batikk, såkalte «momjeans», bøttehatten, tubetopper ...

På musikkfronten regjerte blant annet Spice Girls, Britney, TLC og vår helt egne Aqua.

På TV ventet vi i spenning på hva neste steg i Rachel og Ross' forhold var i «Friends», samtidig som vi lo oss ihjel av Samanthas påfunn i «Sex og Singelliv». Mange fulgte også med på livene til Jerry, George, Elaine og Kramer i «Seinfeld».

DRØMMEPAR: Heldigvis endte Rachel og Ross opp sammen til slutt! Her poserer Jennifer Aniston (51) og David Schwimmer (54) sammen på rød løper på 90-tallet. FOTO: NTB
DRØMMEPAR: Heldigvis endte Rachel og Ross opp sammen til slutt! Her poserer Jennifer Aniston (51) og David Schwimmer (54) sammen på rød løper på 90-tallet. FOTO: NTB Vis mer


Når det gjelder film er det nesten for mye å ta av.

«Pulp Fiction», «Titanic», «Løvenes Konge», «Den grønne mil», «Pretty Woman», «Seven», «Forrest Gump», «Den sjette sansen», «Frihetens regn» – for å nevne noen få!

Sistnevnte er faktisk stemt frem som den beste filmen gjennom tidene hos databasen IMDb.

På den litt mer lettbeinte enden av skalaen, finner vi blant annet klassikeren «She's all that».

Filmen handler om skolens mest populære gutt som – etter å ha blitt dumpet av kjæresten – påstår at han kan gjøre hvilken som helt jente populær.

Dermed får han en utfordring av kompisen: Gjør «nerden» Laney Boggs om til ballets dronning innen skoledansen som holdes seks uker senere.

Du kan kanskje gjette resten av handlingen? Laney får en makeover (som hun absolutt ikke trenger ...), den populære gutten forelsker seg og innser etter hvert at verken merkelapper, utseende eller stil betyr noe som helst når man finner den rette.

ORIGINALEN: Kanskje hadde du denne på DVD – eller VHS – hjemme på 90-tallet. FOTO: NTB
ORIGINALEN: Kanskje hadde du denne på DVD – eller VHS – hjemme på 90-tallet. FOTO: NTB Vis mer


I originalen spiller Rachel Leigh Cook (41) Laney Boggs og Freddie Prinz Jr. (44) portretterer kjekkasen Zack Siler.

I birollene finner vi blant annet «True Blood»-stjernen Anna Paquin (38), den avdøde «Fast & Furious»-skuespilleren Paul Walker og artist Usher (42).

Se den 21 år gamle traileren her:


Ny versjon

Nå er en ny versjon av filmen på vei!

Dog med en tvist: Rollene er nemlig reversert og den har fått tittelen «He's all that». Ifølge Variety er filmen sentrert rundt en Instagram-influencer som prøver å forvandle en «nerdete» gutt, Cameron Kweller, til skolens mest populære.

Cameron spilles av Tanner Buchanan (22), men hovedrollen som influenceren Padgett Sawyer har gått til en som har personlig erfaring med å være nettopp influencer: TikTok-stjernen Addison Rae Easterling (20).

Slik så det ut da hun delte nyheten med sine 33 millioner følgere:Kourtney Kardashian (41), som det siste året har blitt svært god venn med Easterling, dukker også opp i filmen.

Foreløpig vet vi veldig lite om karakteren realitystjernen skal spille, foruten om at hun har fått navnet Jessica Miles Torres. Vi gleder oss!


Ikke nok med at en vaskeekte Kardashian er med på laget – «He's all that» har også fått med seg Rachel Leigh Cook fra den originale filmen.

Digital Spy melder at hun skal spille moren til Padgett.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer