Tone Damli:

Å delta i «Hver gang vi møtes» ble overraskende emosjonelt for Tone Damli

- Jeg forteller nok mer enn jeg noen gang har fortalt.

«HVER GANG VI MØTES»: Syvende sesong av «Hver gang vi møtes» begynner på lørdag. Fra venstre: Tshawe Baqwa, Claudia Scott, Tone Damli, Tor Endresen, Silya Nymoen, Christel Alsos og Hans Petter Aaserud. FOTO: NTB Scanpix
«HVER GANG VI MØTES»: Syvende sesong av «Hver gang vi møtes» begynner på lørdag. Fra venstre: Tshawe Baqwa, Claudia Scott, Tone Damli, Tor Endresen, Silya Nymoen, Christel Alsos og Hans Petter Aaserud. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er duket for en ny sesong av folkefavoritten «Hver gang vi møtes» førstkommende lørdag, og TV2s promovideo lover en god miks av tårer, latter og ablegøyer. Som vanlig gir artistene som deltar mye av seg selv, og Tone Damli Aaberge (29) er intet unntak.

- Det verste er at jeg syntes alt var litt vanskelig å snakke om. Jeg var så utrolig følsom hele tiden, fra det sekundet jeg stod opp om morgenen, at det skulle så lite til før jeg begynte å grine, forteller hun til KK.

LES OGSÅ: Tone Damli om «Hver gang vi møtes»: - Det er som å sitte hos en psykolog

Emosjonell berg- og dalbane

- Jeg kjente veldig på det dagen før det var min dag, at det kom til å bli kraftkost. Jeg hadde ikke tenkt så mye på det i forkant, jeg var mest opptatt av opptrednene mine og det jeg skulle gjøre, men når dagen nærmet seg kjente jeg veldig på at det kom til å bli skikkelig fint, men også tøft, fortsetter Tone.

Innspillingen krevde lange dager og skapte også mye nerver, noe Tone sier var belastende for kroppen. Tidligere i høst fortalte hun til VG at hun trengte å bruke sommeren på å lade batteriene etter innspillingen.

- Det er jo ikke så ofte man reflekterer så nøye over eget liv, går såpass lang tilbake og går såpass hardt inn i det. Så ja, jeg syntes det var veldig følsomt, sier hun.

LES OGSÅ: Vita & Wanda om seriesuksessen: - Vi forhåndsbestilte time til psykolog før premieren

TONE DAMLI: 29-åringen er åpen og gir mye av seg selv i programmet «Hver gang vi møtes». FOTO: NTB Scanpix
TONE DAMLI: 29-åringen er åpen og gir mye av seg selv i programmet «Hver gang vi møtes». FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Likevel var hun ikke i tvil om hun ønsket å takke ja til å delta, for det var nemlig ikke bare det å få tolke andre artisters låter som virket appellerende. Hun kaller programmet et av de fineste som går på norsk TV, og skryter av dets evne til å fronte deltakerne på en fin måte, ved å gi dem mulighet til å fortelle sin historie - sånn på ordentlig.

Hun vil ikke røpe noe om nøyaktig hvilke temaer som tas opp i programmet, men lover at hun deler mye:

- Jeg snakker om litt forskjellige ting altså, og går litt tilbake. Jeg forteller nok mer enn jeg noen gang har fortalt, sier hun.

De andre artistene vi kan glede oss til å bli kjent med i årets sesong er Tshawe Baqwa (38), Silya Nymoen (40), Tor Endresen (58), Christel Alsos (33), Hans Petter Aaserud (46) og Claudia Scott (60).

Klar for 2018

Tone kan også melde at vi forhåpentligvis vil får se mer av henne i løpet av året, i ulike prosjekter. For tiden er hun opptatt med det nylanserte nettmagasinet Daily Story sammen med blant annet Bertine Zetlitz (42), og til våren skal hun ut å spille. I tillegg blir det studiotid og flere sanger.

- Jeg håper at 2018 blir et mer «ut på veien»-år, det kjenner jeg at jeg har veldig lyst til og trenger litt, sier hun og legger til:

- Men man vet jo aldri! Det er det som er artig med denne bransjen. Og litt skummelt! ler hun.

LES OGSÅ: ​Derfor kalte de datteren Billie

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer