Pamela Anderson

- Å jage etter ungdommelighet er håpløst

Den amerikanske skuespilleren (56) åpner opp om valget om å droppe sminken.

PAMELA ANDERSON: Da Pamela Anderson stile på moteuken i Paris tilsynelatende uten sminke, fikk hun kommentarfeltene til å koke. FOTO: AP Photo/Vianney Le Caer/NTB
PAMELA ANDERSON: Da Pamela Anderson stile på moteuken i Paris tilsynelatende uten sminke, fikk hun kommentarfeltene til å koke. FOTO: AP Photo/Vianney Le Caer/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg trodde egentlig ikke at noen ville legge merke til det, men jeg er glad det ble til en positiv melding, sier Pamela Anderson (56) til People.

Den amerikanske skuespilleren snakker om oppstyret som oppsto etter at hun møtte opp uten sminke på moteuken i Paris tidligere denne høsten.

- Den naturlige skjønnhetsrevolusjonen har offisielt begynt! skrev skuespiller Jamie Lee Curtis den gangen, og hyllet Anderson i et innlegg på instagram.

- Jeg er så imponert og slått i bakken av denne modige og rebelske handlingen», la han til.

- Håpløst

Selv sier Anderson til People at hun går uten sminke hjemme, og spurte seg selv hvorfor hun ikke kunne gjøre det samme under Moteuken i Paris.

- Å jage etter ungdommelighet er håpløst. Alt vi kan gjøre er å omfavne den vi er i dette øyeblikket, og være fornøyd med hvor føttene våre står akkurat nå.

STRESS: Anniken Jørgensens bryllupsplanlegging stresser henne. Video: Prime Video Vis mer

Det betyr ikke at hun aldri vil bruke sminke eller pynte seg igjen, understreker 56-åringen til det amerikanske magasinet.

- Jeg er ikke i mot det, jeg vil bare ikke spille spillet. Og det føltes bra å se i speilet og si: Jeg er OK akkurat som jeg er.

- Den aller beste

Det er ikke første gang Anderson viser seg uten sminke.

I et tidligere intervju med Elle utdypet hun grunnen til at hun dropper sminken. I 2019 opplevde hun nemlig at hennes egen makeupartist Alexis Vogel døde av brystkreft, skrev KK om tidligere.

– Hun var den aller beste, og uten Alexis var det rett og slett bedre for meg å bare droppe sminken, fortalte Pamela til Elle.

Hun kalte den nye looken «fri, morsom og litt opprørsk» og sa at hun foretrekker å eldes naturlig fremfor å benytte seg av Botox og såkalte fillers.

– Jeg liker ikke injeksjoner. Det funker ikke for meg. Jeg vil se hva som skjer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer