EXIT NRK:

- Å ta fra en kvinne muligheten til å få egne barn, er et forferdelig overtramp

Er Exit årets drøyeste norske serie sendt på statskanalen? Uten tvil, sier gjengen bak serien.

MØRK HEMMELIGHET: Finansmannen Adam (Simon J. Berger) og kona Hermine (Agnes Kittelsen) prøver iherdig å få barn. Det er bare det at han er sterilisert - og har droppet å fortelle det til kona. Denne høsten har Exit premiere på NRK. FOTO: Ingeborg Klyve // Fremantle // NRK
MØRK HEMMELIGHET: Finansmannen Adam (Simon J. Berger) og kona Hermine (Agnes Kittelsen) prøver iherdig å få barn. Det er bare det at han er sterilisert - og har droppet å fortelle det til kona. Denne høsten har Exit premiere på NRK. FOTO: Ingeborg Klyve // Fremantle // NRK Vis mer
Publisert

Se for deg at du lever i en tilværelse der du har tilgang på ALT du måtte ønske av materielle goder - den dyreste champagnen, den siste modellen av designervesken eller luksusbilen, for ikke å snakke om at du kan velge og vrake blant de fresheste husene, med de råeste beliggenhetene.

For trofékonene Hermine og Celine er dette hverdagskost.

De har alt de kan drømme om - og lever godt på ektemennene Adam og William, som er hotshots i finansmiljøet. Men bak den velpolerte fasaden skjuler det seg ubehagelige sannheter. Svik, utroskap, nådeløshet og dobbeltspill er bare noe av det som beskriver hva de to kvinnene går gjennom i relasjonen med ektemennene.

Forestill deg så at det du virkelig drømmer om, og som i utgangspunktet ikke kan kjøpes for penger, er å stifte familie med mannen du har lovet evig troskap med. Dere har forsøkt i evigheter, men ingenting ser ut til å fungere. Hva hadde du så gjort, om du ved en tilfeldighet fant ut av at ektemannen din har sterilisert seg - uten å si noe til deg?

Dette er hverdagen til Hermine (spilt av Agnes Kittelsen). Hun er en fiktiv karakter i den nye NRK-serien Exit, som tar utgangspunkt i finansmiljøet på Oslo vest. Men til tross for at serieskaper Øystein Karlsen presenterer en oppdiktet serie, er den basert på ekte historier fra det norske finansmiljøet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer