Adele

Adele åpnet opp om sin drastiske vektnedgang

- Jeg vet at jeg ser helt annerledes ut enn sist gang dere så meg.

ADELE: Den taltenfulle britiske artisten Adele var vertinne under humorprogrammet Saturday Night Live i New York i slutten av oktober. FOTO: Will Heath/NBC
ADELE: Den taltenfulle britiske artisten Adele var vertinne under humorprogrammet Saturday Night Live i New York i slutten av oktober. FOTO: Will Heath/NBC Vis mer
Publisert

I slutten av oktober var det duket for en ny direktesending av humorprogrammet Saturday Night Live fra New York, og det var ingen ringere enn den britiske artisten Adele Adkins (32) som var hyret inn som vertinne.

Det var her hun selv slo gjennom i 2008 - og siden har gjort suksess med slagere som «Hello», «When We Were Young» og «Rolling in the Deep». Et nytt album skulle etter planen komme denne høsten, men ifølge Adele selv er albumet utsatt.

Men hun deppet ikke av den grunn, og frydet seg over å endelig få lov til å være vertinne for et av sine favorittprogrammer. Det var også under introduksjonen av programmet, at ettbarnsmoren for første gang kommenterte vektnedgangen sin offentlig.

- Jeg vet at jeg ser helt annerledes ut enn sist gang dere så meg. Men på grunn av alle koronarestriksjonene har jeg bare tatt med meg halvparten av meg selv - og dette er den halvparten jeg valgte å ta med, sa hun til latter og jubel fra publikum.

Det er tydelig at publikum er imponert over den jobben hun har gjort, og det er også tydelig at Adele er stolt av det arbeidet hun har lagt ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer