Adele

Adele åpnet opp om sin drastiske vektnedgang

- Jeg vet at jeg ser helt annerledes ut enn sist gang dere så meg.

ADELE: Den taltenfulle britiske artisten Adele var vertinne under humorprogrammet Saturday Night Live i New York i slutten av oktober. FOTO: Will Heath/NBC
ADELE: Den taltenfulle britiske artisten Adele var vertinne under humorprogrammet Saturday Night Live i New York i slutten av oktober. FOTO: Will Heath/NBC Vis mer
Publisert

I slutten av oktober var det duket for en ny direktesending av humorprogrammet Saturday Night Live fra New York, og det var ingen ringere enn den britiske artisten Adele Adkins (32) som var hyret inn som vertinne.

Det var her hun selv slo gjennom i 2008 - og siden har gjort suksess med slagere som «Hello», «When We Were Young» og «Rolling in the Deep». Et nytt album skulle etter planen komme denne høsten, men ifølge Adele selv er albumet utsatt.

Men hun deppet ikke av den grunn, og frydet seg over å endelig få lov til å være vertinne for et av sine favorittprogrammer. Det var også under introduksjonen av programmet, at ettbarnsmoren for første gang kommenterte vektnedgangen sin offentlig.

- Jeg vet at jeg ser helt annerledes ut enn sist gang dere så meg. Men på grunn av alle koronarestriksjonene har jeg bare tatt med meg halvparten av meg selv - og dette er den halvparten jeg valgte å ta med, sa hun til latter og jubel fra publikum.

Det er tydelig at publikum er imponert over den jobben hun har gjort, og det er også tydelig at Adele er stolt av det arbeidet hun har lagt ned.

FORVANDLING: Det er ingen tvil om at den britiske artisten Adele har gjennomgått en forvandling de siste årene. FOTO: NTB og Instagram
FORVANDLING: Det er ingen tvil om at den britiske artisten Adele har gjennomgått en forvandling de siste årene. FOTO: NTB og Instagram Vis mer

For til tross for at hun spøker med det under Saturday Night Live-sendingen, er det ikke til å stikke under stol at den britiske artisten har gjort en formidabel jobb og gått ned svært mange kilo de siste årene.

Adeles «revenge body»?

Høsten 2019 begynte de første bildene av en slankere Adele å dukke opp i sosiale medier, og det var flere som applauderte over det de mente var hennes nye «revenge body» - etter bruddet fra ektemannen Simon Konecki (46).

Adele og Simon giftet seg i 2016, etter å ha vært et par i fem år. De har sønnen Angelo (8) sammen. Bruddet var et faktum høsten tre år etter bryllupet.

Adele har selv ikke kommentert hvorvidt vektnedgangen er et resultat av bruddet, men det er ingen tvil om at hun har lagt ned et godt stykke arbeid hva gjelder å legge om til en sunnere livsstil.

I oktober 2019 ga hun fansen et lite drypp av hva som har foregått på hjemmefronen den siste tiden, da hun la ut et bilde av seg selv på Instagram med bildeteksten:

- Før pleide jeg å gråte, nå bare svetter jeg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer