Sparetips

- Akkurat bilsete til barnet ditt er det eneste jeg ikke anbefaler å kjøpe brukt

Kjendisparets beste sparetips til småbarnsforeldre.

SPARING: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen ble de foreldre sønnen Falk våren 2019. Til KK avslører de hvordan de sparer penger som småbarnsforeldre. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert

Kjendisparet Kristin Gjelsvik (33) og Dennis Poppe Thorsen (28) er aktuelle i TV3-programmet I lomma på Silje, hvor forbrukerøkonom Silje Sandmæl (41) tar et dypdykk ned i økonomien til et knippe kjendiser.

I fjor vår ble paret foreldre for første gang, da sønnen Falk kom til verden i april, og siden den gang er de to blitt mer bevisst på at utskeielser som dyre reiser, matbestilling gjennom Foodora og uante mengder med snus, kanskje ikke er like bra for lommeboken - og heller ikke riktig prioritering med tanke på at de er småbarnsforeldre.

Under premierefesten på sesong 2 av I lomma på Silje, fortalte Kristin og Dennis at de akkurat har kjøpt ny enebolig i Drammen, og at økonomien naturlig nok har endret seg på bakgrunn av det nye huskjøpet.

- Kjøp gjerne brukte ting til barnet

Og etter å ha opparbeidet seg en del økonomisk erfaring både som småbarnsforeldre og gjennom deltakelsen i TV3-serien, kom de med mange gode sparetips til andre småbarnsforeldre der ute.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer