Sparetips

- Akkurat bilsete til barnet ditt er det eneste jeg ikke anbefaler å kjøpe brukt

Kjendisparets beste sparetips til småbarnsforeldre.

SPARING: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen ble de foreldre sønnen Falk våren 2019. Til KK avslører de hvordan de sparer penger som småbarnsforeldre. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert

Kjendisparet Kristin Gjelsvik (33) og Dennis Poppe Thorsen (28) er aktuelle i TV3-programmet I lomma på Silje, hvor forbrukerøkonom Silje Sandmæl (41) tar et dypdykk ned i økonomien til et knippe kjendiser.

I fjor vår ble paret foreldre for første gang, da sønnen Falk kom til verden i april, og siden den gang er de to blitt mer bevisst på at utskeielser som dyre reiser, matbestilling gjennom Foodora og uante mengder med snus, kanskje ikke er like bra for lommeboken - og heller ikke riktig prioritering med tanke på at de er småbarnsforeldre.

Under premierefesten på sesong 2 av I lomma på Silje, fortalte Kristin og Dennis at de akkurat har kjøpt ny enebolig i Drammen, og at økonomien naturlig nok har endret seg på bakgrunn av det nye huskjøpet.

- Kjøp gjerne brukte ting til barnet

Og etter å ha opparbeidet seg en del økonomisk erfaring både som småbarnsforeldre og gjennom deltakelsen i TV3-serien, kom de med mange gode sparetips til andre småbarnsforeldre der ute.

PÅ SPARER'N: Her er kjendisene som forbrukerøkonom Silje Sandmæl (midten) er i lomma på i sesong 2 av den populære TV-serien. FOTO: TV3
PÅ SPARER'N: Her er kjendisene som forbrukerøkonom Silje Sandmæl (midten) er i lomma på i sesong 2 av den populære TV-serien. FOTO: TV3 Vis mer

Blant tipsene er at man gjerne skal kjøpe brukte ting til barnet gjennom Finn.no og andre rubrikktjenester, men at bilsete til barnet er noe man kanskje skal unngå å kjøpe brukt - av sikkerhetsmessige hensyn.

- Akkurat barnesete i bil, det kødder du ikke med. Dette er kanskje den eneste tingen jeg ikke ville ha anbefalt å kjøpe brukt, for du aner ikke hvilken hard medfart den har fått, sier en engasjert Kristin Gjelsvik til KK.

Sjekk ut de andre sparetipsene til kjendisparet i videoen øverst i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer