Gwyneth Paltrow i retten:

- Aldri sett henne så skjelven

Barnas vitneuttalelser ble lest opp i retten.

GWYNETH PALTROW: Det er uenighet om hvem som krasjet i hvem i Deer Valley i 2016. Her er Paltrow avbildet med datteren. Vitneutsagnet til sistnevnte skal ha blitt lest opp i retten. Foto: Skjermdump fra Instagram
GWYNETH PALTROW: Det er uenighet om hvem som krasjet i hvem i Deer Valley i 2016. Her er Paltrow avbildet med datteren. Vitneutsagnet til sistnevnte skal ha blitt lest opp i retten. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I disse dager er skuespiller Gwyneth Paltrow (50) i retten i Utah, etter at hun ble saksøkt for å angivelig ha kjørt inn i 76 år gamle Terry Sanderson i skibakken Deer Valley i 2016.

Sanderson hevder at Paltrow stakk av fra stedet etter sammenstøtet, og at han har fått permanente hjerneskader som følge av ulykken, samt minst fire ribbensbrudd og hjernerystelse.

Den 76 år gamle legen krever nå tre millioner kroner i erstatning for skadene. Paltrow har gått til motsøksmål og krever en symbolsk sym på 10 kroner, samt at han dekker kostnadene hennes i forbindelse med saken. Hun mener det var Sanderson som krasjet inn i henne.

Barnas vitneuttalelser

50-åringens barn, Moses og Apple, skal ha vært til stede i skibakken under sammenstøtet. De har ikke inntatt vitneboksen, men ifølge People har retten lest opp uttalelsene deres.

Moses forteller at han så at Sanderson kjørte inn i morens rygg.

- Da jeg nærmet meg henne hørte jeg at hun skrek på ham.

Hun skal ha sagt noe i denne duren: «Hva faen? Du kjørte nettopp inn i meg».

Apple skal ikke ha sett selve krasjet, men minnes oppstyret som fulgte. Hun ble fortalt om sammenstøtet under en lunsj senere den dagen og forklarer at moren hadde et sjokkert uttrykk da hun satte seg ned.

- Jeg hadde aldri sett moren min så skjelven, hun var tydelig opprørt og hadde noen smerter. Det husker jeg, fordi det var grunnen til at hun dro for å få massasje senere, i stedet for å dra tilbake til skibakken.

- Følte meg redd

Både Paltrow og Sanderson har tilbrakt tid i vitneboksen. Førstnevnte har fortalt at det var hun som ble truffet rett i ryggen av sistnevnte.

- Det kom to ski mellom skiene mine og det var en kropp som presset mot meg... Det kom en merkelig gryntende lyd, fortalte hun, og la til at hennes første tanke var at noen kanskje begikk et seksuelt overgrep mot henne.

Sanderson på sin side fortalte at han ikke liker å tenke tilbake på hendelsen, men at han hørte et forferdelig skrik før det smalt.

- Det neste jeg husker er at alt er svart, som om jeg er bevisstløs (...) Jeg følte meg redd. Jeg prøvde å bevege meg, men jeg klarte det ikke, uttalte han.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer