Alexandra Joner:

Alexandra Joner åpner opp om bruddet

- Det var et lite mareritt.

ALEXANDRA JONER: Etter bruddet med Runar Vatne slet 33-åringen med å finne livsgnist. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ALEXANDRA JONER: Etter bruddet med Runar Vatne slet 33-åringen med å finne livsgnist. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Helt på tampen av mars kom nyheten om at artist og influenser Alexandra Joner (33) og investor Runar Vatne (49) hadde valgt å gå fra hverandre, etter ti år som kjærester.

Joner delte selv nyheten på Instagram.

«Runar og jeg har gått fra hverandre og er ikke lenger et par. Det ble slutt for over en måned siden. Dette er en svært privat sak for oss og vi ønsker ikke å uttale oss noe videre om dette», skrev hun den gang.

I en episode av podkasten «G-punktet», som ledes av Iselin Guttormsen (36), er Joner og Helle Nordby (28) gjester. Der deler begge åpent om hvordan det har vært å stå i et brudd.

- Ville ikke gjøre noe

I podkastepisoden deler Joner at hun ikke er en person som liker å dele kjipe ting i livet.

- Da jeg satt midt i det så var jeg bare sånn: «Det går jo ikke over», og jobben min handler jo om å dele. Så på et eller annet tidspunkt måtte jeg bare dele, hvis ikke mister jeg jobben min hvis jeg ikke deler det jeg sitter i akkurat nå. Det var jo helt jævlig, innrømmer hun, og fortsetter:

EKSKJÆRESTER: Alexandra Joner og Runar Vatne var kjærester i ti år. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
EKSKJÆRESTER: Alexandra Joner og Runar Vatne var kjærester i ti år. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer

- Følelsen av å sitte i det og ikke ha lyst til å gjøre noe, er jo ikke meg. Alle som kjenner meg vet jo at jeg alltid er glad, har masse energi og liker å gjøre masse ting. For første gang i hele mitt liv var jeg ikke hypp på å gjøre noen ting, jeg sto opp og tenkte: «Fuck det her» og ville bare bli i sengen hele dagen, ikke gjøre noe eller møte noen.

Videre får Joner spørsmål av Guttormsen om hva hun gjorde, og om hun ble værende i sengen eller om hun fylte dagene med masse aktiviteter.

Alexandra Joner har hittil ikke besvart våre henvendelser.

- Et lite mareritt

33-åringen takker venninnene som stilte opp i den tunge tiden, og forteller blant annet at de dro henne med ut på ting. Det mener hun selv var til stor hjelp i en ellers tung hverdag.

Hun innrømmer også at det var jobben hun fikk i P5 som ga henne den strukturen hun trengte.

- Det var digg, men også kjipt siden jeg var ferdig på jobb klokken 11, og tenkte: «Hva skal jeg gjøre nå?» Det siste jeg ville var å lage innhold eller noe som hadde med sosiale medier å gjøre. Det var et lite mareritt, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer