Ronny Brede Aase:

- Alle har det fint

Programlederparet er blitt tobarnsforeldre.

STOLTE FORELDRE: Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har fått sitt andre barn. Foto: Morten Eik/Se og Hør
STOLTE FORELDRE: Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har fått sitt andre barn. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert

I november delte Tuva Fellman (36) og Ronny Brede Aase (37) at de ventet sitt andre barn.

I samme Instagram-innlegg delte de også at Fellman hadde fått påvist brystkreft i løpet av svangerskapet, og var under behandling.

«Det føles vanskelig, rart og befriende å dele. For livet fremover blir en surrealistisk blanding av hverdag, småbarnsliv og behandling. Og det skal vi, på en eller annen måte, få til», var noe av det paret skrev på Instagram.

«Blir jeg bedre i jobben min med lykkepromille?» undres programleder Ronny Brede Aase i sin nye serie «Et hardt liv med Ronny». For å få svar på det går han hardt til verks. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Knappe to måneder etter at nyheten om både graviditeten og kreften ble kjent, delte Aase en hyllest til kona. Der kom det frem at de var blitt tobarnsforeldre.

- Jeg synes det er hektisk, men veldig gøy og utrolig stas. Jeg trives veldig godt med det nye livet, sier Aase til Se og Hør under premierefesten til hans nye program «Skinnet bedrar».

Til tross for at det har vært en vanskelig periode for familien den siste tiden, forteller han at det går fint med alle under omstendighetene.

- Det er veldig deilig å ha sånn «tobarnsbonanza», og kjenne på at vi har lite alene tid og at det koker litt. Det er veldig gøy, og deilig å kjenne på at det handler om hvorvidt babyen bæsjer eller ikke. Deilig at livet kan dreie seg rundt det.

Programlederen holder kortene tett til brystet om barnet, men kan røpe at babyen ble født i fjor.

- Det er et søtt lite barn som jeg trives veldig med å ha i hus. Det er deilig å være fire, sier han og legger til:

- Det er mer kaos, men jeg er mindre bekymret på barn to. Jeg trives mer i rollen som far, og jeg klarer å stoppe opp og nyte at jeg har en liten baby. Bare det å ha den tryggheten om å ha gjort det før føles veldig bra. Nå har jeg det skikkelig, skikkelig fint.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet