Anastacia:

«Alle» har uttalt navnet feil

Ifølge popstjernen har fansen sagt feil i 22 år.

STJERNE: Anastacia var en av de største stjernene på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Rocco Spaziani / UPI / Shutterstock Editorial / NTB
STJERNE: Anastacia var en av de største stjernene på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Rocco Spaziani / UPI / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

På tidlig 2000-tallet fikk verden virkelig øynene opp for den amerikanske popstjernen Anastacia (53), etter braksuksessen med hitlåten «I'm Outta Love».

Nå røper hun imidlertid at «alle» har uttalt navnet hennes feil de siste 22 årene. Det melder Independent.

Ifølge artisten er det hovedsakelig snakk om folk fra Storbritannia og Europa, der hun ironisk nok har hatt størst suksess, som ikke klarer å uttale navnet hennes korrekt. Selv har hun vært for høflig til å korrigere på feilen.

Anastacia forteller at i Storbritannia blir hun vanligvis referert til som «Anastay-zia». I Europa har hun hørt flere varianter, deriblant «Anastar-zee-a» og «Anastar-see-a».

Nå kan hun endelig røpe den korrekte uttalen, og her kommer en smule fransk-kunnskaper godt med. Artistens navn uttales nemlig «Anastay-jzha», og kan høres ut som en fransk «j» i for eksempel Jean eller Jacques

Hvem som har skylden for den 22 år lange misforståelsen er heller ingen hemmelighet, melder 53-åringen.

- Hvis mediene har sagt det på en bestemt måte, tror jeg folk bare følger etter det de hører, sa sangeren i podkasten «Celebrity Catch Up: Life After That Thing I Did», ifølge Independent.

Hun innrømmer at hun kunne vært streng overfor mediene når det kommer til navnet hennes, men legger til at det er vanskelig å holde kontroll på alle landene.

Anastacia legger til at å hele tiden rette på folk ville føltes veldig «snobbete» gjort.

- Det er litt av et liv vi lever med våre i-landsproblemer og våre fancy navn, fleiper hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer