71 grader nord team

- Alle jentene sto kliss nakne

Etter lang tid på tur var det duket for skikkelig rakefest i elva under 71° nord – team.

71 GRADER NORD TEAM: Et nytt konsept står for tur: 71° nord – team der disse kjendisene får bryne seg på utfordringer i den norske naturen! FOTO: Discovery+
71 GRADER NORD TEAM: Et nytt konsept står for tur: 71° nord – team der disse kjendisene får bryne seg på utfordringer i den norske naturen! FOTO: Discovery+ Vis mer
Publisert

Denne vinteren har nok en stjernespekket kjendis-reality premiere, men nytt av året er at 71 grader nord på TVNorge og Discovery+ skal foregå i teams.

Blant deltakerne er eventyrer Elisa Røtterud (42) og reality-tvillingene og influenserne Vita og Wanda Mashadi (29).

Trioen har etter deltakelsen utviklet et unikt og nært vennskap, og forteller til KK at «bobla» har gjort at de i løpet av kort tid er blitt svært nære.

- Det har vært helt fantastisk å være på tur med denne gjengen, og selv om vi ikke har gått på tur sammen, var vi ofte sammen i camp. Spesielt vi jentene fikk et fantastisk fellesskap. Vi hadde telt-spa og rakefest i elva, og forsøkte så godt som mulig å beholde vår femininitet på turen, sier Elisa til KK og ler.

- Rakefest i elva?

- Det er én episode underveis på turen, som ikke ble filma, som for meg er det minnet jeg koser meg mest med og som jeg ler best av, forklarer Elisa til KK.

Hun fortsetter:

- Vi kom til et sted der det var en elv. Dette var litt ute i turen. Håret var fett, vi hadde masse hår under armene og alle andre steder. Da vi så elva, ga vi beskjed om at kamera måtte skrus av, og gutta snu seg, for da skulle vi ha rakefest i elva!

Vita supplerer:

- Alle jentene sto kliss nakne i elva. Det begynte ganske rolig til å begynne med, men så tok det helt av. Man så barberskummet bare fyke nedover elva, minnes hun.

- Den natten sov jeg så godt! Det var så utrolig deilig å kjenne de nybarberte leggene i soveposen! sier Vita og ler.

Unike vennskap

Elisa Røtterud, som er en erfaren fjellklatrer og eventyrer, er vant til å være på lange og omfattende turer, der hygiene og dusjing ikke står i fokus.

- Men dette skal jo sendes på TV!

- Jeg hadde med meg én krem i toalettmappen. Flaks at jeg var med Vita og Wanda, for det tok ikke langt tid før jeg måtte grafse nedi toalettmappen deres etter produkter!

Vita og Elisa har beholdt vennskapet også etter at kameraene var skrudd av. Her fra en felles skitur i desember:

Både Vita og Wanda har vært med på lignende konsepter før, både NRK-konseptet Med Monsen på villspor og ikke minst da Vita var med som deltaker i 71 grader nord kjendis i 2019.

- På forhånd hadde jeg fortalt Elisa at det ikke kom til å bli noe problem å følge seg fresh underveis på turen, og at vi skulle få rikelig med tid til å sørge for dette. Men der tok jeg feil! Det var det overhode ikke tid til, sier Vita og ler.

- Det er viktig å påpeke at man kan være glad i å dra på tur, og samtidig være glad i å ta vare på huden sin, supplerer Elisa.

Det tok ikke lang tid før alle deltakerne følte at de hadde kjent hverandre i flere år, skal vi tro Vita. Og det ble arrangert lystig felleslag rundt bålet når de hadde mulighet til det.

- Jeg hadde noen kvelder rundt bålet der jeg kjørte hudrutiner på Thomas og Jon. Fellesskapet var hele opplevelsen. Middagene vi hadde sammen og opplevelsene vi fikk, forklarer Vita.

Var veldig skeptisk

Elisa, som i 1999 deltok i Robinsonekspedisjonen på TV3 - et av Norges aller første reality-konsepter - har tidligere åpnet opp til KK om at hun gruet seg til 71 grader nord-deltakelsen. Men denne skepsisen skulle fort snu.

- Jeg var veldig skeptisk til å begynne med, men det er det gøyeste jeg har vært med på som jeg kan huske! sier hun energisk.

- Det er en blanding av å være på språkreise, kombinert med et ekstremt eventyr. Man lever jo i en boble, og de problemene vi fikk underveis eksiterer ikke i hverdagen ellers i det hele tatt. Det har vært her utrolig gøy, også mye takker være Vita og Wanda, sier hun.

Elisa trekker frem at hun synes tvillingsøstrene er helt rå.

- De har en utrolig karisma og utstråling, blandet med drama, drama, drama! Alle blir forelska i dem - til og med Lars Monsen! sier Elisa og ler.

- Føler dere at 71 grader nord- og Lars Monsen-deltakelsen kan gjøre at fordomsfulle TV-seere endrer synet på dere?

- Vi har alltid visst hvem vi er. Ja, jeg kan elske å jåle meg og pynte meg, men jeg kan også få skitt under neglene. Det må kunne gå an å gjøre begge deler! sier Vita til KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer