Miley Cyrus

- Alle mennesker med penis er djevler

26-åringen kom med uttalelsen under en livesending på Instagram.

BITTER: 26-åringen sier også at hennes nåværende flørt, Cody Simpson, er den eneste gutten hun kjenner som er oppriktig snill. FOTO: Skjermdump/Twitter
BITTER: 26-åringen sier også at hennes nåværende flørt, Cody Simpson, er den eneste gutten hun kjenner som er oppriktig snill. FOTO: Skjermdump/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var mye skriverier rundt bruddet mellom Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) som fant sted i august i år. For et par uker siden kunne man lese at Hemsworth hadde gått videre etter at det ble slutt, og begynt å date den 22 år gamle skuespilleren Maddison Brown.

Cyrus er også på ballen - først hadde hun en het flørt med reality-profil Kaitlynn Carter (30), som dessverre ble kortvarig. Nå har hun derimot funnet tonen med den australske sangeren Cody Simpson (22), som hun faktisk allerede har flyttet sammen med.

Til tross for at det ser tilsynelatende bra ut på kjærlighetsfronten, brukte hun likevel noen ord på å fortelle at hennes eksmann ikke er en snill person, dette via en livesending på Instagram.

Den eneste snille

I videoen snakket Cyrus om sine følelser rundt menn, og sa på en halvt ironisk måte at alle mennesker med penis er «djevler».

- Jeg tenkte til slutt at jeg helt sikkert var lesbisk, siden alle gutter jeg hadde møtt var slemme, men det er ikke sant. Til alle der ute som fortsatt er på utkikk etter drømmemannen: Ikke gi opp, det finnes menn som er snille der ute, man må bare finne dem, sa hun i videoen.

26-åringen sier også at hennes nåværende flørt, Cody Simpson, er den eneste gutten hun kjenner som er oppriktig snill. Dette kunne lett tolkes som et lite stikk til hennes eksmann, siden de tross alt var sammen i nesten ti år.

- Det eneste mennesket jeg vet om som er snill og har penis er med i denne sendingen, sier hun og viser frem sin nye kjæreste.

Hun har senere gått ut og delvis beklaget uttalelsen om homofili, og påpekte at hun var fullt klar over at man ikke kan velge sin egen legning.

LES OGSÅ: Beyonce delte sjeldent bilde av sine supersøte tvillingbarn!

Hvor godt kjenner du vennene fra New York? Vis mer

En frittalende profil

Det er liten tvil om at Miley Cyrus er en frittalende person som ikke bryr seg så mye om hva andre folk tenker om henne - det kan også gjenspeiles i klærne hun bruker. Allerede helt i starten av 20-årene dukket hun opp til stadighet på rød løper med en god dose spektakulære antrekk.

I dag er hun nemlig mer kjent for sine oppsiktsvekkende antrekk, enn hun er for både skuespiller- og sangtalentet sitt.

DRISTIG: Dette er et typisk Cyrus-antrekk på den røde løperen. FOTO: Corbis
DRISTIG: Dette er et typisk Cyrus-antrekk på den røde løperen. FOTO: Corbis Vis mer

Én av grunnene til at Cyrus ofte velger lettkledde antrekk avslørte hun på talkshowet til en av USAs mest kjente ansikt for noen år siden.

I et intervju med Ellen DeGeneres forteller nemlig 23-åringen at klær får henne til å føle seg innestengt. Cyrus sier også at hun alltid har vært den personen hun er i dag, men at det først er nå hun har fått muligheten til å vise det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer