Underholdning

Ally McBeal: Hva gjør de nå?

Så du på suksesserien fra 1997?

ALLY MCBEAL: Hva gjør disse stjernene fra Ally McBeal i dag? Vi har svaret! Foto: NTB
ALLY MCBEAL: Hva gjør disse stjernene fra Ally McBeal i dag? Vi har svaret! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Ally McBeal er en karakter i TV-serie fra 90-tallet med samme navn. Serien strakk seg over fem sesonger fra 1997 til 2002. Det er Calista Flockhart som har hovedrollen som advokaten Ally McBeal.

I serien får vi også møte en rekke andre kjente fjes gjennom det fiktive advokatfirmaet «Cage and Fish». Men hva gjør disse stjernene i dag? Vi har svaret:

CALISTA FLOCKHART

Skuespillerens rolle som Ally McBeal skaffet henne flere store prisnominasjoner, samt en ganske så gjev seier. I 1997 vant hun nemlig en Golden Globe for prestasjonen sin i serien.

Men det er ikke bare dette Calista Flockhart er kjent for. Hun har blant annet vært å se i filmen «A Midtsummer Night's Dream» fra 1999 og «Fragile» fra 2005. Fra 2006 til 2011 var hun en del av serien «Brothers & Sisters».

I 2001 slapp hun nyheten om at hun hadde adoptert et barn.

- Jeg har alltid hatt lyst til å adoptere et barn, og jeg er så glad for at jeg har blitt velsignet med en vakker og frisk gutt, skal Flockhart ha sagt tilbake i 2001 ifølge ABC News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer