Underholdning

Ally McBeal: Hva gjør de nå?

Så du på suksesserien fra 1997?

ALLY MCBEAL: Hva gjør disse stjernene fra Ally McBeal i dag? Vi har svaret! Foto: NTB
ALLY MCBEAL: Hva gjør disse stjernene fra Ally McBeal i dag? Vi har svaret! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Ally McBeal er en karakter i TV-serie fra 90-tallet med samme navn. Serien strakk seg over fem sesonger fra 1997 til 2002. Det er Calista Flockhart som har hovedrollen som advokaten Ally McBeal.

I serien får vi også møte en rekke andre kjente fjes gjennom det fiktive advokatfirmaet «Cage and Fish». Men hva gjør disse stjernene i dag? Vi har svaret:

CALISTA FLOCKHART

Skuespillerens rolle som Ally McBeal skaffet henne flere store prisnominasjoner, samt en ganske så gjev seier. I 1997 vant hun nemlig en Golden Globe for prestasjonen sin i serien.

Men det er ikke bare dette Calista Flockhart er kjent for. Hun har blant annet vært å se i filmen «A Midtsummer Night's Dream» fra 1999 og «Fragile» fra 2005. Fra 2006 til 2011 var hun en del av serien «Brothers & Sisters».

HOVEDROLLEN: Calista Flockhart spilte Ally McBeal i serien med samme navn. Foto: NTB
HOVEDROLLEN: Calista Flockhart spilte Ally McBeal i serien med samme navn. Foto: NTB Vis mer

I 2001 slapp hun nyheten om at hun hadde adoptert et barn.

- Jeg har alltid hatt lyst til å adoptere et barn, og jeg er så glad for at jeg har blitt velsignet med en vakker og frisk gutt, skal Flockhart ha sagt tilbake i 2001 ifølge ABC News.

Ni år senere giftet skuespilleren seg med en av Hollywoods mest kjente skuespillere: Harrison Ford (78).

I DAG: Det er 24 år siden vi først så Calista Flockhart i serien. Foto: NTB
I DAG: Det er 24 år siden vi først så Calista Flockhart i serien. Foto: NTB Vis mer
GIFT: Calista Flockhart er gift med Indiana Jones-stjerne Harrison Ford. Foto: NTB
GIFT: Calista Flockhart er gift med Indiana Jones-stjerne Harrison Ford. Foto: NTB Vis mer

GREG GERMANN

Greg Germanns (63) prestasjon som partner i advokatfirmaet «Cage and Fish» i «Ally McBeal», gav ham en SAG Award. Der spilte han karakteren Richard Fish i fem sesonger.

Siden den gang har du kanskje sett han i suksesseriene «Grey's Anatomy» og «Desperate Housewives».

GREG GERMANN: Skuespilleren (t.h.) har vært å se i flere kjente serier. Foto: NTB
GREG GERMANN: Skuespilleren (t.h.) har vært å se i flere kjente serier. Foto: NTB Vis mer

Han har også hatt roller i kjente serier som «Brooklyn Nine-Nine», «Once Upon A Time», «NCIS» og «Law and Order: Special Victims Unit».

Siden 2013 har han vært gift med Martha Champlin, men han har sønnen Asa Germann fra sitt tidligere ekteskap med Christine Mourad.

I DAG: Siden Ally McBeal startet på 90-tallet, har Gerg Germann hatt en rekke roller i flere kjente serier. Deriblant Greys Anatomy. Foto: NTB
I DAG: Siden Ally McBeal startet på 90-tallet, har Gerg Germann hatt en rekke roller i flere kjente serier. Deriblant Greys Anatomy. Foto: NTB Vis mer

LISA NICOLE CARSON

I tillegg til hennes rolle som Renee Raddick i «Ally McBeal», kjenner du kanskje også Lisa Nicole Carson fra serien «ER». Der spilte hun karakteren Carla Reece fra 1996 til 2001.

LISA NICOLE CARSON: Skuespilleren hadde rollen som Renee Raddick i Ally McBeal. Foto: NTB
LISA NICOLE CARSON: Skuespilleren hadde rollen som Renee Raddick i Ally McBeal. Foto: NTB Vis mer

Da Ally McBeal tok slutt på tidlig 2000-tallet, tok også Lisa Nicole Carson en pause fra bransjen. I 2015 åpnet hun nemlig opp i Essence Magazine om diagnosen sin som bipolar.

Til magasinet forteller hun at en av produsentene i ER, som hadde familiemedlemmer med bipolar lidelse, la merke til at Carson hadde de samme symptomene.

«Jeg skjønte ikke hva han snakket om og heller ikke hvordan det angikk meg, så jeg bare fortsatte med livet mitt. Ett år senere var jeg i New York City sammen med noen av mine nærmeste da jeg plutselig fikk et anfall på hotellet. Jeg ropte, kastet ting, gråt og stelte i stand så mye styr at de ansatte på hotellet ringte etter ambulansen. Jeg lå på sykehuset i noen uker og en psykiater ga meg diagnosen bipolar lidelse. Jeg var sjokkert og ante ikke råd - det gjorde ikke familien min heller. Jeg ville ikke tro at jeg hadde psykiske problemer. Jeg skulle egentlig ta medisiner, men gjorde det ikke.»

I dag ser det heldigvis annerledes ut. Carson får hjelp og har begynt å gå på prøvespillinger igjen.

TOK EN PAUSE: Etter at skuespilleren ble diagnostisert med bipolar lidelse, tok hun en pause fra karrieren. Foto: NTB
TOK EN PAUSE: Etter at skuespilleren ble diagnostisert med bipolar lidelse, tok hun en pause fra karrieren. Foto: NTB Vis mer

JANE KRAKOWSKI

Siden «Ally McBeal» tok slutt i 2002, har Jane Krakowski vært å se i en rekke store produksjoner. Visste du at hun er en helt rå sanger? Det kunne vi blant annet se da hun deltok i «Carpool Karaoke» på James Cordens «Late Late Show».

JANE KRAKOWSKI: Stjernen har hatt stor suksess både på TV-skjermen og på Broadway. Foto: NTB
JANE KRAKOWSKI: Stjernen har hatt stor suksess både på TV-skjermen og på Broadway. Foto: NTB Vis mer

Hun vant den gjeve musikalprisen-Tony Award for sin prestasjon i Nine i 2003, men hun har også fortsatt karrieren som skuespiller. Du har kanskje sett henne i «30 Rock» fra 2006 til 2013, eller i Netflix-serien «Unbreakable Kimmy Schmidt».

I 2009 giftet hun seg med Robert Godley, og sammen fikk de sønnen Bennett Robert Godley. Paret skilte lag i 2013.

I DAG: Du har kanskje sett henne i kjente serier som 30 Rock og Netflix-serien Unbreakable Kimmy Schmidt? Foto: NTB
I DAG: Du har kanskje sett henne i kjente serier som 30 Rock og Netflix-serien Unbreakable Kimmy Schmidt? Foto: NTB Vis mer

GIL BELLOWS

Det kan godt hende du kjenner igjen Gil Bellows fra noe annet enn «Ally McBeal». Han hadde nemlig en rolle i suksessfilmen «Shawshank Redemption» fra 1994.

Noen år senere er han å se i «Ally McBeal» hvor han spiller karakteren Billy Thomas, Ally McBeals ekskjæreste og nye kollega.

GIL BELLOWS: Skuespilleren (t.v.) ble først kjent etter at han var med i suksessfilmen Shawshank Redemption. Foto: NTB
GIL BELLOWS: Skuespilleren (t.v.) ble først kjent etter at han var med i suksessfilmen Shawshank Redemption. Foto: NTB Vis mer

I 1999 vant han en SAG Award for rollen sin som Billy Thomas.

Samme året som «Shawshank Redemption» kom ut, giftet han seg med Rya Kihlstedt. Sammen har de barna Ava (21) og Giovanni (19).

I DAG: Gil Bellows har ikke vært å se i mye den siste tiden. Foto: NTB
I DAG: Gil Bellows har ikke vært å se i mye den siste tiden. Foto: NTB Vis mer

COURTNEY THORNE-SMITH

Ally McBeal-karakteren Georgia Thomas ble spilt av Courtney Thorne Smith. Hun har i løpet av en lang karriere vært å se i «Melrose Place», «Two and a Half Men» og «According to Jim».

COURTNEY THORNE-SMITH: Du kjenner kanskje skuespilleren (i midten) fra serier som Melrose Place og According to Jim? Foto: NTB
COURTNEY THORNE-SMITH: Du kjenner kanskje skuespilleren (i midten) fra serier som Melrose Place og According to Jim? Foto: NTB Vis mer

Hun var opprinnelig på prøvespilling for rollen som Ally, men tapte denne til Flockhart. Etter at ektemannen Billy forsvant i sesong tre, ble Georgia-rollen skrevet ut av serien. Thorne-Smith dukket imidlertid opp innimellom i sesong fire og fem.

Hun har en sønn med ektemannen Roger Fishman, som hun har vært gift med siden 2007.

I DAG: Courtney Thorne-Smith har vært å se i flere kjente produksjoner. Foto: NTB
I DAG: Courtney Thorne-Smith har vært å se i flere kjente produksjoner. Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer