Rebel Wilson

Alt du trenger å vite om den 11 år yngre kjæresten

Lykken smiler til skuespiller Rebel Wilson (40).

REBEL WILSON: Den australske skuespilleren Rebel Wilson har funnet lykken med den 11 år yngre ølbryggeri-arvingen Jacob Busch. De viste seg offisielt sammen for første gang under et veldedighetsarrangement i Monaco i slutten av september. FOTO: NTB
REBEL WILSON: Den australske skuespilleren Rebel Wilson har funnet lykken med den 11 år yngre ølbryggeri-arvingen Jacob Busch. De viste seg offisielt sammen for første gang under et veldedighetsarrangement i Monaco i slutten av september. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Året 2020 har for mange vært svært livsendrende - både på godt og vondt - men for den australske skuespilleren Rebel Wilson (40) ser det ut til at året har bydd på mange oppturer.

Som sitt nyttårsforsett bestemte Rebel seg for å endre kosthold- og treningsrutiner, og døpte om 2020 til «helsens år».

«Jeg skal være ærlig med dere. Med mitt «helsens år»-prosjekt, prøver jeg å gå ned noen kilo. På karrierefronten håper jeg å sette i gang produksjon av én av filmene mine innen året er omme. Begge disse målene krever daglig innsats og det er konstante tilbakeslag, men jeg jobber hardt for å få det til», skrev hun i et innlegg publisert på Instagram.

Og den knallharde jobbingen har gitt resultater. I august delte hun et nytt bilde, der hun ga uttrykk for at hun bare er noen kilo unna vektmålet.

«Takk for all støtte så langt under «helsens år»-prosjektet mitt. Da jeg strekte meg etter godteri etter middag i går kveld, tenkte jeg med meg selv at: hmm.. dette burde jeg ikke. Og så hentet jeg en flaske vann i stedet. 8 kilo igjen før jeg når målet mitt - som forhåpentligvis skjer mot slutten av året».

Men det er ikke bare på helsefronten at Rebel Wilson, kjent fra komifilmene Pitch Perfect, Cats, The Hustle og How to be Single, har hatt suksess i 2020. Også på kjærlighetsfronten blomstrer det om dagen.

I KULISSENE: Rebel Wilson og kjæresten Jacob Busch gjør seg klar før et arrangement i Monaco i september. FOTO: Skjermdump Instagram
I KULISSENE: Rebel Wilson og kjæresten Jacob Busch gjør seg klar før et arrangement i Monaco i september. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

I slutten av september dukket Rebel Wilson opp på veldedighetsarrangementet Monte-Carlo Gala i Monaco side om side med den amerikanske ølbryggeri-arvingen Jacob Busch, med tilknytning til ølkonsernet Anheuser-Busch grunnlagt i 1852.

Under arrangementet ble paret også observert i lystig lag med blant andre fyrst Albert (62), og skuespillerne Helen Mirren (75) og Kate Beckinsale (47).

Det var første gang Rebel og Jacob stilte opp sammen på et offentlig arrangement, og både før, under og etter Monaco-reisen delte Rebel bilder av sin nye kjæreste på sosiale medier. Han har også delt flere bilder av seg selv og kjæresten på sin offisielle Instagram-profil.

Familiekjær filantrop

Millionæren Jacob Busch har tatt opp arven etter sine forfedre, og har startet ølmerket Son’s Beer med to kompiser. Men i tillegg til dette er han også filantrop, og støtter flere veldedighetsarrangementer, skriver Page Six.

På Instagram har han gitt uttrykk for at spesielt barn og dyrs ve og vel er viktig for ham. Han er også veldig familiekjær, og har delt flere bilder av familien sin.

I 2018 mistet Jacob Busch og familien elefanten Budweiser, som de hadde hatt på familiegården i over 30 år. Jacob la ut et rørende innlegg på Instagram, der han hyllet det betydningsfulle kjæledyret.

«Det har gått en måned siden vi mistet Budweiser, vår elefant. Bud hadde en stor plass i Busch-familien. Han var en del av familien. Det kommer til å bli tøft å dra tilbake til Grants Farm, når man vet at han ikke er der for å ta oss imot. Bud, over de siste 34 årene har du vært en del av gården. Dessverre får barna mine aldri blitt kjent med Bud, men jeg skal vise dem bilder. (...) Vi savner og elsker deg, kompis!», skrev Jacob til bildet av elefanten Bud som hilser på hunden Napoleon.

- Vi utfører mye trening sammen

Siden Monaco-turen i september har Rebel og Jacob nytt det gode liv på kjærlighetsferie i Cabo San Lucas i Mexico.

Se dette innlegget på Instagram

☀️ 🌮 🇲🇽

Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

Det er ingen tvil om at Rebel og Jacob er stormende forelsket, og nyter hvert øyeblikk sammen - enten det er på stranden, på yachten eller på en flytemadrass i bassenget.

Rebel Wilson er kjent for sin frekke humor og lite selvhøytidelige væremåte, og til et av bildene med kjæresten har hun med blunk i øyet skrevet «vi utfører mye trening sammen». Spesifikt hva den treningsrutinen går ut på, nevner hun ingenting om ...

Se dette innlegget på Instagram

We do a lot of exercise together 😜

Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer