- Alt jeg er i dag er på grunn av min far. Han var min livs kjærlighet

Skuespiller og forretningskvinne Gwyneth Paltrow forteller om det helt spesielle forholdet til faren.

STØRSTE FORBILDE: - Alt jeg er i dag er på grunn av min far, sa Gwyneth Paltrow med tårer i øynene under SXSW i Texas i mars. Dette bildet er tatt i 2000 - to år før han døde. FOTO: NTB Scanpix
STØRSTE FORBILDE: - Alt jeg er i dag er på grunn av min far, sa Gwyneth Paltrow med tårer i øynene under SXSW i Texas i mars. Dette bildet er tatt i 2000 - to år før han døde. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2008 etablerte Hollywood-skuespiller Gwyneth Paltrow (46) livsstilsnettstedet Goop. Dette snakket hun om på konferansen SXSW i Austin, Texas - og KK var til stede for å høre henne dele av sine erfaringer.

Hun åpnet den 60 minutter lange samtalen med CNN-anker Poppy Harlow (36) med å fortelle hvor befriende hun synes det er å ha kommet seg ut av tyve- og tredveårene, og at hun trives med å være på vei mot femtiårene.

- Jeg kjenner meg selv mye bedre nå, og er blitt mer selvsikker. Jeg elsker å være i førtiårene! sa hun fra scenen.

- Alt jeg er i dag er på grunn av min far

Det var hennes far, TV-regissør Bruce Paltrow, som i sin tid oppfordret henne til å ha troen på seg selv og gjøre de tingene hun selv drømmer om. Han døde i 2002, da han var i Roma i Italia, for å feire datterens 30-årsdag. Da hadde han hatt en kreftdiagnose i flere år.

- Alt jeg er i dag er på grunn av min far. Han var min livs kjærlighet inntil den dagen han døde. Han var den søteste, morsomste og noen ganger også den aller tøffeste mannen i min nærmeste omgangskrets. Han hadde bygget seg opp helt på egenhånd, og lærte meg viktigheten med å ha en god arbeidsmoral - noe jeg nå prøver å overføre til mine egne barn, sa Paltrow fra scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer