Alt vi vet om den nye «Game of Thrones»-serien

Alle hjerter gleder seg!

GAME OF THRONES: Det ryktes at George R. R. Martins kommende «Game of Thrones»-forløper kretser rundt forfedrene til Daenerys Targaryen. FOTO: HBO
GAME OF THRONES: Det ryktes at George R. R. Martins kommende «Game of Thrones»-forløper kretser rundt forfedrene til Daenerys Targaryen. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Første bok i den litterære sagaen «A Song of Ice and Fire», som mange år senere ble til en av verdens mest populære TV-serier, kom ut i 1996.

Sagaen skulle opprinnelig bestå av tre volum, men er nå utvidet til syv – og de to siste i rekken, «The Winds of Winter» og «A Dream of Spring», er fremdeles ikke ferdigstilt.

Filmatiseringen av George R. R. Martins briljante verk så dagens lys i 2011. Serien ble raskt en favoritt blant både kritikere og publikum, og seertallene vokste med hver sesong.

Dét på tross av at den avsluttende «Game of Thrones»-sesongen fikk totalslakt av fansen; faktisk krevde en halv million fans at den skulle lages på nytt! 19.3 millioner mennesker benket seg foran TV-en for å se aller siste episode.

Det er drøye fire måneder siden vi måtte ta farvel med den nervepirrende, eventyrlige og tidvis uutholdelig brutale universet.

Abstinensene begynner for alvor å melde seg her i redaksjonen, og dét er vi neppe alene om. Heldigvis kan vi mest sannsynlig vente oss et plaster på såret – i form av en nylig avslørt forløper til serien!

LES OGSÅ: Disse stjernene skulle egentlig ha spilt i «Game of Thrones»


I FOKUS: Naomi Watts har kapret hovedrollen i en potensiell «Game of Thrones»-forløper. Det spekuleres i at 51-åringens karakter skal være av ætten Lannister. FOTO: Scanpix
I FOKUS: Naomi Watts har kapret hovedrollen i en potensiell «Game of Thrones»-forløper. Det spekuleres i at 51-åringens karakter skal være av ætten Lannister. FOTO: Scanpix Vis merTidligere har det vært mye blest rundt en annen forløper, midlertidig titulert «The Long Night», med Naomi Watts i hovedrollen. Seriens pilotepisode skal ha blitt spilt inn i sommer, og nå ventes det på en eventuell bestilling eller et avslag fra HBO.

George R. R. Martins personlige blogg skriver forfatteren at hele fem forløperserier er på tapetet, men foreløpig er det kun «The Long Night» og én annen som har kommet lengre enn til idéfasen.

Mens førstnevnte skal foregå tusenvis av år før handlingene i «Game of Thrones» (blant annet vil opphavet til White Walkers utforskes!), fokuserer sistnevnte på familien og forfedrene til Daenerys Targaryen.

Prosjektet, som fremdeles er navnløst, er basert på boken «Fire & Blood» og foregår cirka 300 år før historien vi kjenner til. Handlingen kretser rundt det som beskrives som begynnelsen på slutten på Targaryen-husets makt.

Ifølge Marie Claire er HBO på nippet til å bestille en pilotepisode – i likhet med «The Long Night» – av serien. Vi krysser fingrene!

LES OGSÅ: Slik så det egentlig ut da film- og seriesuksessene ble spilt inn

OM FORFEDRENE: Det ryktes at den foreløpig ikke-navngitte forløperserien skal omhandle slekten Targaryen. FOTO: HBO
OM FORFEDRENE: Det ryktes at den foreløpig ikke-navngitte forløperserien skal omhandle slekten Targaryen. FOTO: HBO Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer