Alt vi vet om nye «Gossip Girl»

Fra de nye skuespillerne til premieredato!

«FRENEMIES»: Det manglet ikke på digre opp- og nedturer i vennskapet til Serena van der Woodsen og Blair Waldorf gjennom de fem årene «Gossip Girl» gikk på skjermen. Den nye versjonen av serien blir neppe mindre dramatisk. FOTO: The CW
«FRENEMIES»: Det manglet ikke på digre opp- og nedturer i vennskapet til Serena van der Woodsen og Blair Waldorf gjennom de fem årene «Gossip Girl» gikk på skjermen. Den nye versjonen av serien blir neppe mindre dramatisk. FOTO: The CW Vis mer
Publisert

Det er lite som er mer forlokkende enn å få ta en titt bak fasaden i livene til «eliten»; de rike – og gjerne berømte – som fører en så ekstravagant tilværelse at vi andre knapt kan fantasere om det.Et eller annet dypt inne i oss gjør at vi elsker å se at selv dem, den übervellykkede overklassen, er menneskelige. Mye penger gjør deg nemlig ikke immun mot verken kjærlighetssorg eller venninnekrangler.Det samme gjelder de helt dagligdagse tingene. Til og med de største stjernene må tross alt stille seg selv det evige spørsmålet; «hva skal jeg spise til middag i dag?»Forskjellen er bare at de får et gourmetmåltid laget av sin personlige kokk, mens jeg kjøper joikaboller og potetstappe på Joker'n på hjørnet...Å spille på folks nysgjerrighet på et liv de selv bare kan drømme om, kombinert med en dæsj av gjenkjennelsesfaktor, er suksessoppskriften bak en haug av realityserier – blant annet «Keeping Up With The Kardashians».

Det samme gjelder «Gossip Girl». Dog på den fiktive siden.

Serien ble enormt populær da den debuterte på TV i 2007.Siste episode kom på lufta i fem år senere, og fansen har savnet den unge overklassen på Upper East Side i New York siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer