Alt vi vet om nye «Gossip Girl»

Fra de nye skuespillerne til premieredato!

«FRENEMIES»: Det manglet ikke på digre opp- og nedturer i vennskapet til Serena van der Woodsen og Blair Waldorf gjennom de fem årene «Gossip Girl» gikk på skjermen. Den nye versjonen av serien blir neppe mindre dramatisk. FOTO: The CW
«FRENEMIES»: Det manglet ikke på digre opp- og nedturer i vennskapet til Serena van der Woodsen og Blair Waldorf gjennom de fem årene «Gossip Girl» gikk på skjermen. Den nye versjonen av serien blir neppe mindre dramatisk. FOTO: The CW Vis mer
Publisert

Det er lite som er mer forlokkende enn å få ta en titt bak fasaden i livene til «eliten»; de rike – og gjerne berømte – som fører en så ekstravagant tilværelse at vi andre knapt kan fantasere om det.

Et eller annet dypt inne i oss gjør at vi elsker å se at selv dem, den übervellykkede overklassen, er menneskelige. Mye penger gjør deg nemlig ikke immun mot verken kjærlighetssorg eller venninnekrangler.

Det samme gjelder de helt dagligdagse tingene. Til og med de største stjernene må tross alt stille seg selv det evige spørsmålet; «hva skal jeg spise til middag i dag?»

Forskjellen er bare at de får et gourmetmåltid laget av sin personlige kokk, mens jeg kjøper joikaboller og potetstappe på Joker'n på hjørnet...

Å spille på folks nysgjerrighet på et liv de selv bare kan drømme om, kombinert med en dæsj av gjenkjennelsesfaktor, er suksessoppskriften bak en haug av realityserier – blant annet «Keeping Up With The Kardashians».

Det samme gjelder «Gossip Girl». Dog på den fiktive siden.

POPULÆR GJENG: Et par av skuespillerne hadde noen års erfaring bak seg fra før av, men da «Gossip Girl» kom på skjermen, vanket det stjernestatus på samtlige. FOTO: The CW
POPULÆR GJENG: Et par av skuespillerne hadde noen års erfaring bak seg fra før av, men da «Gossip Girl» kom på skjermen, vanket det stjernestatus på samtlige. FOTO: The CW Vis mer

Serien ble enormt populær da den debuterte på TV i 2007.

Siste episode kom på lufta i fem år senere, og fansen har savnet den unge overklassen på Upper East Side i New York siden.

Frem til nå – nå er nemlig en ny versjon på vei! Her er alt vi vet om «Gossip Girl» 2.0:

Hva handler serien om?

Ifølge Variety foregår serien åtte år etter at originalen sluttet.

Bakteppet for historien er fremdeles privatskolen på New Yorks mest privilegerte kant, og vi følger en ny generasjon elever som blir ofre for ryktemølla.

Nettstedet skriver også at serien utforsker hvor mye sosiale medier og livet som ung har endret seg siden Serena, Blair, Dan og Chucks skoledager.

Hvor mange episoder blir det?

Ifølge film- og seriedatabasen IMDb, kan vi glede oss til ti episoder i første omgang, hvor hver av dem varer i én time.

Hvem spiller i serien?

Så langt har fem av skuespillerne blitt offentliggjort; Emily Alyn Lind (17), Whitney Peak (17), Eli Brown (19), Johnathan Fernandez (46) og Jason Gotay.

Førstnevnte er visstnok hovedrolleinnhaver. Hun portretterer karakteren Audrey som har vært i et fast forhold lenge, men tenker mer og mer på hva annet som finnes der ute...

Lind har tidligere spilt i TV-seriene «Code Black» og« Revenge», samt fjorårets «Doctor Sleep» – oppfølgeren til det som populært omtales som verdens skumleste film, «Ondskapens hotell».

Ta en titt på den nye gjengen her:

Dukker de opprinnelige skuespillerne opp?

Dessverre ser det ut til at «Gossip Girl» gjør comeback uten seriens tidligere hovedattraksjoner; deriblant Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey) og Ed Westwick (Chuck Bass).

Én som dog har bekreftet at hun blir å se – eller rettere sagt å høre – i den nye versjonen, er Kristen Bell (39). Hun hadde stemmen til selveste Gossip Girl i alle de fem årene originalserien gikk på TV.

Når er premieren?

En endelig premieredato for serien er foreløpig ikke kjent, men den skal være en del av storsatsningen HBO Max som etter planen lanseres i mai 2020. Dermed er nye «Gossip Girl» i godt selskap; tjenesten står nemlig også bak «Friends»-comebacket som lenge har ligget i kortene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer