Katie Stricker Curtis

Amerikanske Katie tok den virale spøken til et helt nytt nivå - bar Chewbacca-maske under fødselen

- Jeg var veldig klar for at fødselen skulle settes i gang!

STAR WARS-MASKE: Det var Katie Stricker Curtis' bror Danny Stricker (bildet) som ga henne den populære Chewbacca-masken til jul i håp om at hun skulle le fødselen i gang.  Foto: Privat
STAR WARS-MASKE: Det var Katie Stricker Curtis' bror Danny Stricker (bildet) som ga henne den populære Chewbacca-masken til jul i håp om at hun skulle le fødselen i gang. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du videoen av Texas-kvinnen Candace Payne (38) som i fjor fikk hele verden til å gå av skaftene da hun la ut en video av seg selv på sosiale medier hvor hun hadde latterkrampe mens hun hadde på seg en maske av Star Wars-figuren Chewbacca? Se den her. (PSST: Har du fått med deg at prinsesse Leia-bikinien ble lagt ut for salg?)

Nå har den amerikanske kvinnen Katie Stricker Curtis (32), som er fra Michigan og utdannet sykepleier, tatt det hele til et nytt nivå. Da hun skulle føde i begynnelsen av januar ikledde hun seg den komiske masken med stemmeforvrenger, og resultatet er rett og slett priceless! Se videoen under:

Til KK.no forteller den nybakte moren om historien bak det morsomme videoklippet. 

- Jeg så den originale Chewbacca-videoen i fjor sommer og syntes den var fantastisk morsom! Jeg klarte ikke å la være å se på den og lo så jeg gråt. Mot slutten av svangerskapet var jeg som en hvilken som helst annen gravid kvinne - veldig klar for at fødselen skulle settes i gang!

- Legen syntes spøken var kjempemorsom!

Hun forteller at det var hennes bror Danny som ga henne masken til jul, i håp om at hun kunne le fødselen i gang. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer