Katie Stricker Curtis

Amerikanske Katie tok den virale spøken til et helt nytt nivå - bar Chewbacca-maske under fødselen

- Jeg var veldig klar for at fødselen skulle settes i gang!

STAR WARS-MASKE: Det var Katie Stricker Curtis' bror Danny Stricker (bildet) som ga henne den populære Chewbacca-masken til jul i håp om at hun skulle le fødselen i gang.  Foto: Privat
STAR WARS-MASKE: Det var Katie Stricker Curtis' bror Danny Stricker (bildet) som ga henne den populære Chewbacca-masken til jul i håp om at hun skulle le fødselen i gang. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du videoen av Texas-kvinnen Candace Payne (38) som i fjor fikk hele verden til å gå av skaftene da hun la ut en video av seg selv på sosiale medier hvor hun hadde latterkrampe mens hun hadde på seg en maske av Star Wars-figuren Chewbacca? Se den her. (PSST: Har du fått med deg at prinsesse Leia-bikinien ble lagt ut for salg?)

Nå har den amerikanske kvinnen Katie Stricker Curtis (32), som er fra Michigan og utdannet sykepleier, tatt det hele til et nytt nivå. Da hun skulle føde i begynnelsen av januar ikledde hun seg den komiske masken med stemmeforvrenger, og resultatet er rett og slett priceless! Se videoen under:

Til KK.no forteller den nybakte moren om historien bak det morsomme videoklippet. 

- Jeg så den originale Chewbacca-videoen i fjor sommer og syntes den var fantastisk morsom! Jeg klarte ikke å la være å se på den og lo så jeg gråt. Mot slutten av svangerskapet var jeg som en hvilken som helst annen gravid kvinne - veldig klar for at fødselen skulle settes i gang!

GIFT: Amerikanske Katie Stricker Curtis giftet seg med kanadiske Scott Stricker i november 2015. Nå bor familien på tre i Canada. Foto:  Foto: Privat
GIFT: Amerikanske Katie Stricker Curtis giftet seg med kanadiske Scott Stricker i november 2015. Nå bor familien på tre i Canada. Foto: Foto: Privat Vis mer

- Legen syntes spøken var kjempemorsom!

Hun forteller at det var hennes bror Danny som ga henne masken til jul, i håp om at hun kunne le fødselen i gang. 

- Jeg tenkte at det ville være morsomt å teste det ut, og fikk ektemannen min Scott til å sende en videosnutt til Danny mens jeg hadde på meg masken. Også legene og sykepleierne syntes spøken var morsom, og legen måtte faktisk vise videoen til resten av sykehuspersonalet, forteller Katie til KK.no.

LES OGSÅ: Denne 19-åringen fikk et kongelig møte hun sent vil glemme

- Hvordan har reaksjonene på videosnutten vært? Har du opplevd å få noen negative kommentarer?

- For å være helt ærlig så har jeg ikke lest alle kommentarene fordi jeg vet at det finnes folk der ute som ikke tar en spøk for en spøk, og som mangler humor. Jeg vil heller bare se på det som en morsom greie, og ikke la meg bli dømt av andres meninger. 

LES OGSÅ: - Logger du deg inn på Facebooken til kjæresten uten tillatelse kan du bli anmeldt

Datteren deres Jayden Lee Curtis ble født 3. januar, og skal vi tro den nybakte moren er den lille jenta verdens skjønneste. 

- Hun ser heldigvis ikke ut som Chewbacca! sier hun med glimt i øyet.

Til info har vi fått godkjent bruk av Facebook-video og private bilder.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer