Dronning Elizabeth

Amerikanske turister kjente ikke igjen dronning Elizabeth da de møtte henne på tur

90-årsjubilanten hadde en helt legendarisk respons!

PÅ PRIVATEN VS. PÅ JOBB: Dronning Elizabeth er mer casual antrukket når hun ferdes i naturen hjemme på landsstedet enn når hun representerer sitt dronningrike.  Foto: NTB Scanpix
PÅ PRIVATEN VS. PÅ JOBB: Dronning Elizabeth er mer casual antrukket når hun ferdes i naturen hjemme på landsstedet enn når hun representerer sitt dronningrike. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elizabeth Alexandra Mary (90 år torsdag 21. april) er regjerende dronning i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Antigua og Barbuda, Australia, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Grenada, Jamaica, New Zealand, Papua Ny-Guinea, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent og Grenadinene, Salomonøyene og Tuvalu.

Og ifølge Wikipedia er dronning Elizabeth 2 dermed overhode for en befolkning på over 142 millioner. Men til tross for dette var det faktisk en amerikansk turistgruppe, som gikk tur i Balmoral-området i England for en tid tilbake, som ikke kjente igjen den mektige dronningen.

Det er dronning Elizabeths tidligere sikkerhetsvakt og politimann Richard Griffin som ifølge DailyMail nylig fortalte om den morsomme hendelsen til The Times. 

Dronningen elsker å gå turer i skogen rundt familiestedet, og er da gjerne ikledd skaut på hodet, briller og en stor kåpe. Det var nettopp dette antrekket hun hadde på seg da hun møtte de amerikanske turistene, og det er mulig de er mer vant til å se henne i fargerike antrekk og med hatt, slik hun går antrukket på offentlige tilstelninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer